ASUS MeMO Pad HD7 ME175KG Dual SIM اینو بخر چیپستش چهارهسته ای کوالکامهنقل قول:
سامسونگ سخت افزارش خوب نیست
Printable View
ASUS MeMO Pad HD7 ME175KG Dual SIM اینو بخر چیپستش چهارهسته ای کوالکامهنقل قول:
سامسونگ سخت افزارش خوب نیست
cpu اتم قوی تر نیستنقل قول:
فکر نکنم قوی تر باشه ولی بچه ها میگن در موقع پردازش سنگین دو هسته مجازی هم بهش اضافه میشه.
راستی من تا الان اسمارت فون و تبلت نداشتم میخواستم ببینم معمولا افراد چند گیگ برنامه و بازی نصب میکنند ؟ چون فون پد 5 گیگ فضا برای برنامه ها میده میخواستم ببینم این 5 گیگ برای اکثر مردم جوابگو هست یا کم هست ، چون توی خرید معمولا میگن زیر16 گیگ نخرید.
مرسی
.............
سلام من می خواستم بدونم تبلت galaxy note 10.1 2014 edition کدام نسخه اش بهتر است
3g یا LTE ؟
ماشااله یک سوال پرسیدیم حداقل 2 نفر دیدند و میتونستند جواب بدند اما فقط فکر سوال پرسیدن خودشون بودند !!
حافظه داخلی هرچی بیشتر باشه که خب بهتره ولی برای تعداد نسبتا زیادی برنامه و بازی های معمول میشه گفت گوشی و تبلت های 8 گیگی کافی هستن. از این 8 گیگ همون 5 گیگ هم در اختیار کاربر بذارن کافیه. به شرط اینکه microSD هم ساپورت کنن.نقل قول:
Sent using Tapatalk
سلام دوستان
میخوام تبلت 8 اینچی بخرم . برای وبگردی و کتابخوانی ، نوت هم باشه بهتر ولی زیاد نه . بازی هم اصلا"مهم نیست لطفا" راهنمایی کنید از مدلهای زیر کدام بهترن :-Samsung Note 3-5100
Lenovo A8-A5500
Acer A1-811
Lenovo Yoga 8
به شما نوت 8 پیشنهاد میشهنقل قول:
از پیشنهادتون ممنون اما چیز دیگری که برام خیلی مهمه ساپورت کردن هارد اکسترناله (USB OTG) .فکر کنم نوت 8 نتونه ساپورت کنه . دوستان لطفا" اگه تجربه ای در این ارتباط دارید ممنون میشم راهنمایی کنید. من میخوام هارد اکسترنال 500 گیگم را به تبلت وصل کنمنقل قول: