میمیرین جواب بدین؟:n02:
موقع دانلود بازی که حجمش هم که کم نیست ... :n08: اسیستم ریستارت بشه میره از اول؟
Printable View
میمیرین جواب بدین؟:n02:
موقع دانلود بازی که حجمش هم که کم نیست ... :n08: اسیستم ریستارت بشه میره از اول؟
نقل قول:
دانلود بازی رو نمیدونم ولی موقع دانلود پچ کلاینت رو نبندید چون طی یک سری عملیات انتحاری بعد که دوباره بازش کنید بیشتر دانلود میکنه خخخخ
حجمش نزدیک 4.75 گیگ هست ... بله وسط آپدیت نباید کلاینت رو ببندی ... :n01:نقل قول:
جدی جدی مشکلتون رفت ؟!
من لولم آپدیت نیست(گذاشتم آپدیت شه الآن) ولی تا ظهر دوتا2 راحت می زدم بعدش دوباره مثل قبل شد !
پس بیخیال حتما وسطش اینترنت قطع میشه:n02:
بچه ها مشکل حل شده من راحت دارم بازی میکنم :n10: ماله شما چی؟
نه باو دانلود کن اسم فایلی که داره دانلود میشه اون پایین مینویسه اگه وسط کار قطع کنی اون فایل دفعه بعد کلن از اول دانلود میشه واسه همینه بعضی وقتا حجم دانلود با بستن لانچر زیاد میشه شما کاری که میکنی اینه هر وقت خواستی قطع کنی دانلودو صبر کن تا اون فایل که داره dl میشه کامل شه بعد قطع کن امیدوارم فهمیده باشی چی میگمنقل قول:
نه بابا خنگ نیستم دیگهنقل قول:
کلا سیستم همه آپدیت ها همینجوریه تو اکثر بازیها :n02:
مال من الان نوسان داره پینگم رو 600 هم میره!
چی میشد همیشه پینگمون رو 100 بود! به قول دوستان تازه فهمیدیم بازیمون چقدر خوبه :n09:
احساسی که همه بعد از کشته شدن پی در پی هم تیمی هاشون دارند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه پنتا کیل گرفتن با داریوس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقتا تقصیر خودمونه که گنک میشیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]