عزیز لولا ها دو طرفه هستن یعنی بهم وصلن.من که هرچی دیدم بهم وصل بودن.میشه مثله روز اول:10:نقل قول:
Printable View
عزیز لولا ها دو طرفه هستن یعنی بهم وصلن.من که هرچی دیدم بهم وصل بودن.میشه مثله روز اول:10:نقل قول:
سلام
من امروز رفتم لپ تاپ رو گرفتم،خودشو درست کردن
اما همراه لپ تاپ یه برگ دادن که من امضا کنم
با این مضمون که....
از این تاریخ گارانتی دستگاه من باطله !!!
میگم چرا ؟
میگه ضربه خورده
حالا خداوکیلی یک بارم دستگاه من ضربه نداشته
امضا کردم،رفتم طبقه بالا باهاشون بحث کردم،فرستادنم من رو پیش مدیر فنی
گفت غیر ممکنه و دستگاهتون ضربه خورده !!
میگم نخورده شما باز کن اگه یه جاش ضربه داشت من همین جا کارت گارانتی رو میشکونم
میگه نه،ضربه خورده
گفتم من ول نمیکنم این ماجرا رو،باید گارانتیمو برگردونین
گفت ما به اسوس نامه زدیم،اونا گفتن گارانتی باید باطل شه
گفتم آره منم خر !!!
قرار شد تا 4شنبه خبرشو بهم بدن که یه نامه دوباره !! بزنن به اسوس ببینن نظر اونا چیه ؟ آیا قبول میکنن برگرده یا نه
سگ بزنه به این مملکت با این اوضاع نابه سامانش !
از بخش VIP نامه زدم به اسوس در این مورد.منتظر جوابم....
من دهن این امرتات رو صاف میکنم،مگه من احمقم ؟
اگه قرار بود گارانتی باطل شه که میدادم بیرون لولام رو درست بکنن،تازه هزینه هم کمتر از این میشد،دادم این نفهما درست کنن که گارانتیم نره
شده قید این 6 ماه گارانتی رو میزنم اما حال اینا رو سرجاش میارم
سلام باتری من سالم بود داش کار میکرد یهو لپتاپ خاموش شد بعد روشن شدن یه پیغام اومد که باید باتری رو عوض کنی- من خیلی درست از باتری استفاده کردم و یه ساله خریدم - مشکل چیه چیکار کنم - مشک از باتریه یا ممکنه سخت افزاری باشه؟
سلاممممم :دی
2 هفته ی پیش (جمعه) میل زدم به اسوس تایوان،پنجشنبه (پریروز)جواب دادن و کلی غذر خواهی کردن
گفتن پیگیری میکنیم،امروز از دفتر اصلی اسوس تو تهران باهام تماس گرفتن،جریان رو پرسیدن،یه میل داخلی بهم داد که مال Middle east اسوس هستش،گفت از این میل پیگیر باشین از این به بعد،گفتم من هم میخوام قضیه این پول رو پیگیری کنم و هم اینکه واقعا اسوس تایوان گفته گارانتی من باطل شه ؟ چون من تقصیری نداشتم تو شکستن این لولا،گفت عکسی رو که از شکستن لولا دارین واسه ما بفرستین،یه شماره هم داد که مربوط به بخش شکایات لپ تاپ اسوس تو ایرانه،فردا باید با اونم تماس بگیرم
خلااصه اینکه VIVAAAAAAAAA ASUS :دی :40:
هر مارک دیگه ای بود دستم به هیچ جا بند نبود و هیچ کاری نمیتونستم بکنم،الان فقط اسوس هستش که تو ایران دفتر داره،برام اصلا مهم نیستش که گارانتیمو از دست بدم یا پولی که دادم بپره،فقط و فقط باید اینا یاد بگیرن که وظیفه دارن کارشون رو درست انجام بدن
سلام دادا :10:نقل قول:
یه شات از Detail باطریت با این نرم افزار بزار ببینیم اوضاش چیه
کد:http://batterycare.net/en/download.html
سلام پوریا جان احسن به شما کار درست همینه باید حال این گارانتی های دزد را گرفت. فقط نتیجه را حتما به ما هم خبر بدید ببینیم بالاخره چی میشه:11:نقل قول:
الان باتری تو یخچاله:31:
نکن برادر من،شاید نیاز نداشته باشهنقل قول:
2وما که اگه هم نیاز بشه باید بزاری تو فریزر و اون هم تو کیسه فریزر دربسته که رطوبت نگیره
درش بیار تا نزدی بیاریش پایین باطریو :13:
تو فریزر بود تو دو تا پلاستیک پیچیدمش - ممنون - حالا که دیگه تموم شد - بعدش باید چیکا کنم؟؟؟؟