دوستان به نظرتون میصرفه من این گوشی رو به جای X10 بگیرم یا صبر کنم گالاکسیه 2 ارزونتر بشه؟
دوستان به نظرتون میصرفه من این گوشی رو به جای X10 بگیرم یا صبر کنم گالاکسیه 2 ارزونتر بشه؟
:31: یکی از دوستامون تو فروم همسایه یه راهی پیدا کرده برای دانلود فایلهای sd مخصوص بازی های gameloft که دیگه نیازی نیست در به در بگردیم دنبال لینک مستقیم و غیر شیلتر! اینم لینک اصلی مطلب در فروم همسایه:
:10:کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=145135
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
یه سوال....
وقتی با یکی حرف میزنی یه دکمهی قرمز رنگ روی صفحه است برای ضبط مکالمه... من میخوام بدونم وقتی ضبط میکنه فایل هاش رو کجا میریزه....؟
X10 نگير ، گلكسي اس يه چيز ديگست ، اگر بخواي وايستي اون ارزون بشه بايد يك سال وايستي اون موقع هم يه گوشي ديگه مياد كه باز ميگي واستم اون ارزون بشه !نقل قول:
نقل قول:
نه مشكلي نداره
سلام دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید در مورد GLAXY S
1-اسم کاملش چیه ؟ GTI9000 GALAXY S ؟
2-چه ورژن آندروید روش باشه که نیاز به آپدیت نداشته باشه و زبان و کیبورد فارسی رو کامل ساپورت کنه ؟
3-باید پشت گوشی نوشته باشه MADE BY SAMSUNG IN KOREA ؟
4-باید پشت باطری نوشته باشه MADE BY JAPAN FINISHED IN KOREA ؟
5-پشت دربش باید نوشته باشه GOOGLE ؟
6-جعبش باید بزرگ و آبی باشه و کیف داخلش باشه ؟
7-برای چک کردن سه دکمه اول یک بار گوشی نو رو روشن خاموش میکنیم بعد چک میکنیم یا همون دفعه اول چک میکنیم ؟
8-به جای گارانتی بهتر نیست گوشی رو خودمون با 20 30 تومن بیمه کنیم ؟
9-الان 480 با آمدن GALAXY های جدید ممکن به 400 هم برسه ؟
سلام منم میخوام یه گوشی گالکسی اس 9000 بگیرم میخواستم بدونم داخل جعبه اش چی هست و تفاوت قیمت بین 8 گیگ و 16 گیگ چقدر هستش و همچنین میخواستم بدونم داخل کارتونش چی هست و چی نیست و همچنین میخواستم بدونم که حافظه خارجی ای که با گوشی میده باید چند گیگ باشه و هم اینکه از کجا باید بدونیم که گوشی ای که ما میگیریم دقیقا SAMSUNG I9000 GALAXY S هستش و یه گالکسی دیگه به ما نمیده و همچنین اینکه زبان فارسی رو ساپورت میکنه و سوالات پست بالایی
پیشاپیش تشکر
بچه ها اینجا کسی i9003 رو داره؟ می خوام ببینم بدون گارانتی اصلف فارسی رو ساپورت می کنه یا باید ه ک بشه؟ قیمت حدودیش بدون گارانتی هعم می تونید بهم بگید چنده؟
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــیــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــسـ ـــــــــــــــــــــــــ ــــت مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــرا یــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــاری کــــــــــــــــــــــــ ــــــــنــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــد
والا من jpjpm ریخته بودم سالم بود یکی دو بار فلش زدم چند روزیه اینجوری شدهنقل قول:
مبارکه مجید جان چند گرفتی؟ چند گیگه؟ سفیدشو من جایی ندیدم خوشگله؟:31:نقل قول:
2-چه ورژن آندروید روش باشه که نیاز به آپدیت نداشته باشه و زبان و کیبورد فارسی رو کامل ساپورت کنه ؟
7-برای چک کردن سه دکمه اول یک بار گوشی نو رو روشن خاموش میکنیم بعد چک میکنیم یا همون دفعه اول چک میکنیم ؟
سلام منم میخوام یه گوشی گالکسی اس 9000 بگیرم میخواستم بدونم داخل جعبه اش چی هست و تفاوت قیمت بین 8 گیگ و 16 گیگ چقدر هستش و همچنین میخواستم بدونم داخل کارتونش چی هست و چی نیست و همچنین میخواستم بدونم که حافظه خارجی ای که با گوشی میده باید چند گیگ باشه و هم اینکه از کجا باید بدونیم که گوشی ای که ما میگیریم دقیقا SAMSUNG I9000 GALAXY S هستش و یه گالکسی دیگه به ما نمیده و همچنین اینکه زبان فارسی رو ساپورت میکنه و سوالات پست بالایی
پیشاپیش تشکر