داره.نقل قول:
بین 10 الی 15 درصد. بستگی به وضع مالی دانشگاهتون داره!
Printable View
داره.نقل قول:
بین 10 الی 15 درصد. بستگی به وضع مالی دانشگاهتون داره!
برای ثبت نام هرروزی مال چند رشتست؟یا نه میشه تا 27 هرروزی که بری ثبت نام میکنن!
ترم اول هستی؟ اگر ترم اول باشی یه مقدار سخت می شه این کارو کرد، ولی اگر با مسئول مالی صحبت کنی . بتونی مخشو بزنی راه داره.نقل قول:
از ترم دوم به بعد شما می تونی با یه سری کلک های خاص شهریه رو تا روز امتحان واریز نکنی! چک بدی که کلی منت رو سر دانشگاه گذاشتی!
بله برای ارشد وام وجود داره، من خودم استفاده کردم، یکسال پیش فارغ التحصیل شدم، تازه نوبت رسیده بازپرداخت کنم، البته اگر دکترا قبول بشم میره تا بعد از دکترا که تسویه کنم! :25:
ترمی 50 درصد از کل شهریه رو وام می دن
یکی ار دوستان من دوسال قبل علوم تحقیقات ارشد قبول شده بود همون ترم اول وام گرفت شهریه اش یک و دویست بود که یک تومن وام دادن تا سه ترم هرترم یک تومن وام میدادن به هرکسی هم درخواست میداد تعلق می گرفت بازپرداخت هم بعد از پایان تحصیلاتنقل قول:
ممکنه هر دانشگاهی با توجه به بودجه اش مقدار وامش فرق کنه
امسال یکی دیگه از دوستام اونجا قبول شده ازش می پرسم ببینم وضعیت شهریه شون چطوره؟
والا منم گیج شدم.توی گواهی موقت سال سوم و پیش دانشگاهی زده که این مدرک نیازی به مهر و امضا از طرف اموزش و پرورش ندارد.جالا من نمیدونم شما ها چطوری رفتین امضا گرفتین.نقل قول:
درضمن تا اونجا که من میدونم دیگه سفته نمیگیرن.به من گفتن برو 4تا کپی از مدارک پیش و دیپلمت بگیر و برابر اصل کن وردار بیار +3تا کپی از شناسنامه و به همراه اصلش +3تا کپی پشت و رو از کارت ملی و اصلش + ؟عکس(من رفتم عکس گرفتم گفتم12 تا.بسه دیگه؟؟)
درضمن هیچ پولی از اولش نمیگیرن.وقتی که شما برگه واحدها رو میدنن(در واقع در این موقع ثبت نام در اینجا قطعیه) سر فرصت (فرداش یا پس فرداش )برین واسه ریختن پول:31:..
تمامی مراحل همین هاست.تا انجایی که من میدونم.
درضمن برخلاف دسته بندی هایی که دانشگاه های ازاد کردن برای ثبت نام شما هر وقت برین ثبت نامتون میکنن.
راستی توی این اطلاعیه ثبت نام واسه بچه های برق اراک زده دوشنبه بعد ازظهر ولی من یه دوست توی کادریهای دانشگاه دارم گفت هر کی هر وقت بیاد قدمش روی چشم:27::10:
اطلاعیه:بچه های اراک ثبت نام در شهرک دانشگاهی انجام میشه.(فلق(
چیزه دیگه ای نبود؟؟چیزی جا نموند؟:27:
من هم همین uni فوق گرفتم. 50 درصد شهریه وام می دن. وضع مالی دانشگاهشم حرف نداره.نقل قول:
البته من پارسال فارغ التحصیل شدم، از وضعیت امسال بی خبرم.
درستهنقل قول:
بستگی به دانشگاه و امور مالی اون داره
یکی میگه چک قبوله
یکی میگه یک مقدار نقد
و ...
همش بستگی به امور مالی داره که با دانشجو چقدر راه بیاد
تو امور مالی دانشگاه آزاد همه چیز بستگی به توانایی دانشجو در مخ زدن داره و بس!نقل قول:
اصل دیپلم رو که نمیدن ، باید کارت پایان خدمت داشته باشینقل قول:
با همون موقت ها ثبت نام می کنن
فکرشو کن از خانوم ها هم پایان خدمت بخوان!!!:34:نقل قول: