چرا پستم دو بار اومد ... ای بابا ... جو شاتل منو گرفته ... دو روز رایگان 3 گیگ دان کردم :دی
Printable View
چرا پستم دو بار اومد ... ای بابا ... جو شاتل منو گرفته ... دو روز رایگان 3 گیگ دان کردم :دی
البته نوسان داره ولی از قسمت خوبش عکس گرفتم:31:نقل قول:
هیچی ... بچه ها بلک حالش بده ... براش آب قند درست کنید ... بلک دوست داریم ... کاش نری ... خدایا چه مرگش شده این اکو ... :13:نقل قول:
بابا یکی این تاپیکا بگیره تا ما هم برسیم:24:
دوست عزیز با این سرعت تاپیک اگه میخوای جواب سوالتا بگیری بجای ویرایش پست جدید بده!نقل قول:
نه بابا من تازه 3 ماه شارژ کردم شاتلم بره من نمیرم:31:نقل قول:
:33::31:نقل قول:
اين براي چه سرويسي هست؟ 128....نقل قول:
بعدش شاتل هم مثل صبا حالت توربو داره يا نه؟
ممنون اهريمن
راستي نوسانش چقدر بود ؟فايل مستقيم ؟
آقا این قضیه توربو چیه؟ همون کاره نیتروژن رو که تو need for speed انجام میده؟!:31:نقل قول:
نه بابا مگه توربو هست!نقل قول:
برای 512 دیگه!
نه نداره حالت توربو!
نوسان هم به طور میانگین بین 40 50 60 75 بود! البته مرکز مخابرات من یک ماهی هست که ترافیکش رفته بالا و قرار شده قبل از عید پهنای باند را 2 الی 3 برابر افزایش بدن!
ولی قبل از اون نوسان خیلی کم بود شما باید ببینی مرکزی که شما هستی دوستانی که از اونجا سرویس دارن از همون سرویس دهنده وضعیتشون چطوره!
اره همونه ولی باید شانست بزنه که سرویس خوب از اب در بیاد و احتمالش خیلی کم هست!نقل قول:
همین دوستمان هم الان فکر کنم صبا داره!
حالا برادر درباره اكو و ارت بگو كه چين و چه فرقي دارن؟
راستي شاتل نامحدود داره؟
ارت نوسان سرعت نداره و حتی ممکنه سرعتت بیشتر از حد مجاز هم باشه! برای همین دوستمان که گفت فیلم گرفتم ارت 1 یعنی 128 داره سرعت دانلودش 21.8 ثابته! ولی قانونیش باید 16 باشه!نقل قول:
اکو نوسان داره سرعتش ! و اقتصادی هست سرویساش یک ماهه 2.5 گیگ 3 ماهه 5 گیگ 6ماهه 8گیگ یک ساله 12 گیگ حجم داره! قیمتاش هم اقتصادی هست!
ارت 7 و 8 مثل اینکه نامحدود هست!
البته برای مشهد برای سرویس های اکو باید 3 تومان ابومان را خودت بدی ولی برای بقیه شهرها برای سرویس های اکو شاتل 3 تومان ابومان را خودش میده!
کد:http://www.parswebsite.com/art.htm
اگه چیز دیگه ای جا انداختم بگو!کد:http://www.parswebsite.com/eco.htm
6 دقیقه دیگه مانده تا افت سرعت!!! دوستان آماده باشید!