ميشه آموزش نصب اوبونتو رو در كنار 7 برام بزاريد؟؟در ضمن من تا حالا از لينوكس استفاده نكردم...اين سيستم عامل نرم افزار هاي كاربردي هم داره؟؟فارسي رو ساپورت ميكنه واسه نوشتن؟؟
و فرق نسخه 10.4 lts و 10.10 چيه؟؟
مرسي
Printable View
ميشه آموزش نصب اوبونتو رو در كنار 7 برام بزاريد؟؟در ضمن من تا حالا از لينوكس استفاده نكردم...اين سيستم عامل نرم افزار هاي كاربردي هم داره؟؟فارسي رو ساپورت ميكنه واسه نوشتن؟؟
و فرق نسخه 10.4 lts و 10.10 چيه؟؟
مرسي
کسی جواب مارو نمیده ؟نقل قول:
من چه جوری به اینترنت وصل بشم:10:
سلام.نقل قول:
بهترین و راحت ترین راه این هست که مودمت رو از طریق کارت شبکه به سیستمت وصل کنی و مودم رو روی حالت PPPOE قرار بدی.
عزیزم بله اگه کارت شبکه لپ تاپ رو میشناخت این کار رو میکردم شما به عرایض بنده توجه نفرمودین نمیشناسه کارت لن لپ تاپ رو میگه همچین چیزی نیستنقل قول:
درایور میخواد
سلام. ببخشید من منظور شما رو از دیوارهای تین نفهمیدم؟؟:20:نقل قول:
در مورد اینکه کارت لن شما شناسایی نشده، با توجه به اطلاعات این صفحه:
بعید میدونم اینطور باشه . Chipset لن لپتاپ شما Marvell 88E8040 PCI-E Fast Ethernet هست که توسط اوبونتو شناسایی و نصب میشه.کد:http://www.ubuntu.com/certification/hardware/200804-253
فکر میکنم مشکل لن شما تنظیمات آی پی هست و اگر اینطور نبود، احتمالاً یه باگ در اوبونتو 9.10 باشه.
خروجی دستورات زیر رو به ترتیب قرار بدید تا بهتر بشه نظر داد:
وکد:lspci | grep Ethernet
کد:ifconfig -a
:10:
عذر میخوام منظورم این بوده که لین نوشته شدهنقل قول:
والا نمیشناسه بله کارت شبکش مارول هست ولی خوب نمیشناسیه
ای پی رو نمیتونم ست کنم یعنی بلد نیستم تنظیمات ای پی رو
و اینکه این دستورات رو تو ترمینال بزنم؟
تو اون صفحه ای که شما دادین چیزه خاصی وجود نداشه
بلوتوث و وایرلس هم نمیشناسه
فک کنم باید دستور خاصی باشه برایس این کار
اگه وصل بشه به اینترنت مشکلا حل میشه فک کنم
نقل قول:
سلام. اگر تازه کار هستید پیشنهاد میکنم اوبونتو رو به کمک برنامه Wubi در کنار ویندوز نصب کنید.
این برنامه اوبونتو رو مثل یک نرم افزار در ویندوز نصب میکنه و دیگه نیازی به پارتیشن بندی و ... ندارید. هر زمان هم خواستید میتونید اوبونتو رو در Uninstall Programs ویندوز حذف کنید.
اینجا هم لینک توضیحات کامل از Wubi هست که نصبش خیلی ساده است.
در مورد سوالات دوم و سومت، کافیه به تعداد صفحات همین تاپیک فقط، در تالار لینوکس این انجمن نگاه کنید.بالغ بر 4000 پست اینجا نوشته شده. پس احتمالا هم نرم افزار کاربردی داره، هم فارسی رو پشتیبانی میکنه.:46:کد:https://wiki.ubuntu.com/WubiGuide
LTS مخفف Long Term Support هست و تفاوت اون با نسخه های معمولی در مدت زمانی پشتیبانی و ارائه آپدیت های اون توسط اوبونتو هست.
نسخه های معمولی اوبونتو هر 6 ماه یکبار ارائه میشن و حدوداً تا 18 ماه پشتیبانی دارن. اما نسخه های LTS هر دوسال یکبار ارائه میشن و پشتیبانی اونها در کامپیوترهای دسکتاپ 3 سال و در سرورها تا 5 سال هست.
اطلاعات بیشتر:
کد:https://wiki.ubuntu.com/LTS
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
سلام مجدد.نقل قول:
بله اون دستورات رو در ترمینال بزنید و خروجی اونها رو اینجا کپی کنید به ترتیب.
توی اون صفحه فقط نوشته شده بود که اوبونتو لپ تاپ شما و به خصوص کارت شبکه اون رو شناسایی میکنه.
اجازه بدید اول مشکل لن حل بشه، بعد یکی یکی به اونها میرسیم. :10:
سلام در رابطه با سرور آواچی هنوز من نتوانستم کاری انجام بدم و حتی یه تستی بزنم و اصلان نمیدونم از کجا باز میشه و از کجا تنظیم میشه!!!!در رابطه با امنیت لینوکس دوست دارم بدونم آیا واقعا بهتر از ویندوز هست و دیگری اینکه ایا لینوکی هم انتی ویروس و...داره و ایا اگه داره نیاز به نصب هست و اگه نیاز هست اسم اون انتی ویروس رو هم برام بذارید البته ممنون که سوال میکنم و بزرگواری میکنید و جواب میدید.راستی برنامهremastersysهم هرکاریش کردم رو سیستم من نصب نشد که نشد البته برای لایو نیازش دارم.راستی یه سوال اگه مثلا من بخوام همه نرم افزار های دانلود شده و نصب شده خودم رو رو یه اوبونتوی دیگه ببرم آیا شدنیه
سلام.نقل قول:
من فرض رو بر این میذارم که شما میخواید MySQL ،PHP و Apache رو در لینوکس (بستهی LAMP) نصب کنید.
مراحل رو تک تک توضیح میدم.
ابتدا بستهی MySQL سرور و کلاینت رو نصب میکنیم:
کد:sudo aptitude install mysql-server mysql-client
پس از نصب از شما جهت اعمال پسورد برای کاربر ریشه (root) سرور MySQL سوال میشه:
کد:New password for the MySQL "root" user: <-- پسورد مورد نظرتون رو اینجا بزنید
Repeat password for the MySQL "root" user: <-- پسورد رو جهت اطمینان دوباره وارد کنید
بعد از اینکه پسورد ریشه MySQL رو وارد کردید، نوبت به نصب Apache میرسه.
برای نصب Apache دستور زیر رو بزنید:
کد:sudo aptitude install apache2
بعد از اینکه Apache نصب شد، مرورگرتون رو باز کنید و در اون آدرس زیر رو بزنید:
کد:http://localhost
باید صفحهای باز بشه که در اون متن زیر نوشته شده:
کد:It works!
This is the default web page for this server.
The web server software is running but no content has been added, yet.
در اوبونتو دایرکتوری پیشفرض فایلهای آپاچی و مسیر فایل تنظیمات سرور آپاچی به ترتیب زیر هستند:
سایر تنظیمات سرور آپاچی هم در مسیر های زیر قرار دارند:کد:/var/www
/etc/apache2/apache2.conf
نصب PHP5 :کد:/etc/apache2
/etc/apache2/mods-enabled --> ماژولهای آپاچی
/etc/apache2/sites-enabled --> هاستهای مجازی
/etc/apache2/conf.d
جهت نصب PHP5 دستورات زیر رو وارد کنید:
کد:sudo aptitude install php5 libapache2-mod-php5
sudo /etc/init.d/apache2 restart --> جهت ریستارت کردن سرور آپاچی
تست PHP و ایجاد صفحهی phpinfo :
برای تست کارکرد PHP و دیدن مشخصات اون، دستور زیر رو بزنید تا فایل info.php در شاخه var/www/ ساخته بشه و توسط برنامه gedit بتونیم اون رو ویرایش کنیم:
کد:sudo gedit /var/www/info.php
وقتی ویرایشگر gedit فایل info.php رو باز کرد، دستورات PHP زیر رو داخلش وارد کنید و فایل رو ذخیره کنید:
حالا داخل مرورگر آدرس زیر رو بزنید:کد:<?php
phpinfo();
?>
کد:http://localhost/info.php
اگر همه چیز درست باشه، صفحهی جزییات PHP رو مشاهده خواهید کرد.
نصب ماژول پشتیبانی دیتابیس MySQL در PHP5 :
شما میتونید علاوه بر بستهی php5-mysql ، بستههای (ماژولها) دیگه ای رو هم مطابق نیازتون در PHP اضافه کنید.
برای دیدن لیست بستههای در دسترس، دستور زیر رو بزنید:
کد:sudo aptitude search php5
بعضی از بستههای مفید و انتخاب شده جهت نصب رو در دستور زیر میارم. اگه دوست داشتید میتونید اونها رو نصب کنید (یا اینکه فقط php5-mysql رو نصب کنید):
کد:sudo aptitude install php5-mysql php5-curl php5-gd php5-idn php-pear php5-imagick php5-imap php5-mcrypt php5-memcache php5-mhash php5-ming php5-ps php5-pspell php5-recode php5-snmp php5-sqlite php5-tidy php5-xmlrpc php5-xsl php5-json
و در نهایت، سرور آپاچی رو ریستارت کنید:
کد:sudo /etc/init.d/apache2 restart
نصب phpMyAdmin جهت مدیریت دیتابیسهای MySQL :
جهت نصب برنامه phpMyAdmin دستور زیر رو بزنید:
کد:sudo aptitude install phpmyadmin
هنگام نصب phpMyAdmin از شما دو سوال میپرسه که پاسخهای اون رو مشخص کردم:
کد:Web server to reconfigure automatically: <-- apache2
Configure database for phpmyadmin with dbconfig-common? <-- No
بعد از نصب از طریق مسیر :
کد:http://localhost/phpmyadmin/
میتونید وارد برنامه phpMyAdmin بشید و با نام کاربری root و پسوردی که در مرحلهی نصب MySQL تعیین کردید، وارد phpMyAdmin بشید.
چند نکته:
۱- اگر نیاز دارید تا بدون دسترسیهای مدیریتی، فایل هاتون رو در مسیر var/www/ قرار بدید، میتونید از دستور chown یا chmod استفاده کنید. اولی مالکیت فلدر www رو به نام کاربری شما میده و دومی سطح دسترسیهای دایرکتوری www رو تغییر میده (chmod از نظر امنیتی خوب نیست و دسترسی رو برای هر کاربری آزاد میکنه. تنها در صورتی استفاده کنید که در سیستم شخصی خودتون هستید و کسی به اون دسترسی نداره.). مثال:
کد:sudo chmod 777 /var/www
یا
sudo chown USERNAME /var/www
۲- اگر phpMyAdmin کار نمیکرد، دستور زیر رو بزنید و بعد تست کنید:
کد:sudo ln -s /usr/share/phpmyadmin /var/www/
۳- دیگر کاربران در شبکه میتونن با وارد کردن آی پی کامپیوتر شما در آدرس بار مرورگرشون، به اطلاعات موجود در دایرکتوری Apache شما دسترسی پیدا کنن. اما قبلش لازم هست تا سطح دسترسی لازم رو به فلدر var/www/ و زیر شاخههای اون اعمال کنید :
کد:sudo chmod 775 -R /var/www
--------------------------------------------------------------------------------
در مورد امنیت لینوکس هم مقاله بسیاره.
من فقط به همین مورد بسنده میکنم که در لینوکس، اطلاعات هر کاربر، تنها برای خودش هست و هیچ کاربری جز کاربر ریشه نمیتونه در ساختار سیستم عامل تغییر ایجاد کنه.
به طور مثال فرض کنید شما در ویندوز، بر اثر یک اشتباه ویروسی میشید. این ویروس بلافاصله خودش رو در فلدرهای سیستمی نظیر Windows ، System32 و ... کپی میکنه و حتی گاهاً ساختار کرنل ویندوز رو هم تغییر میده! (نظیر Rootkit ها).
حالا کاربر دیگهای که با همون ویندوز با یک اکانت دیگه کار میکرده میاد و بعد از شما لاگین میکنه و میبینه همه چیزش بهم ریخته!
اما در لینوکس هر کاربر فقط به محتویات پروفایل و دایرکتوری خودش دسترسی داره و بنابراین حتی اگر ویروسی هم بشه این ویروس کاری با سیستم عامل و هسته ی اون نمیتونه بکنه. چون نه پسورد کاربر root رو داره و نه سطح دسترسی!
در مورد آنتی ویروس، من به شخصه ویروسی برای لینوکس تا به حال پیدا نکردم. دلیل اینکه آنتی ویروس روی لینوکس نصب میکنن، فکر میکنم بیشتر جلوگیری از کدهای مخرب در وب سرورها باشه.
مثلا شما یه هاستیگ لینوکس راه میندازید، و یه کاربر خرابکار میاد و یه اسکریپت مخرب مینویسه که به واسطه اون کسانی که از سایت اون کاربر مشاهده به عمل میارن دچار ویروس میشن.
بنابراین وقتی شما آنتی ویروس داشته باشید، با یه اسکن ساده این کدهای مخرب رو پیدا و نابود میکنید.
از آنتی ویروسهای معروف لینوکس میشه به avast، AVG, CalmAV, BitDefender و ... اشاره کرد.
---------------------------------------------------------------------------------
remastersys رو من باهاش کار نکردم. اما فکر میکنم اگه بتونید داکیومنت هاش رو بخونید کار سختی نباشه.
اگر فرصت شد در مورد مطلب میزارم.
:11:
ضمن اینکه توضیحات بالای nightmare عزیز کامل هست، باز دو مطلب رو گوشزد می کنم:نقل قول:
1. اگر در مورد وب سرور آپاچ (که شما به اشتباه آواچی نوشتید) سوالی دارید در انجمن نرم افزارهای گنو/لینوکس تاپیک بزنید و سوالاتتون رو مطرح کنید.
الان نه آپاچ، نه سواتون در مورد امنیت لینوکس، و نه برنامه دیگر مربوط به اوبونتو نمیشه.
2. موقع پرسیدن سوال مشخص کنید که مشکل دقیقا چی هست، شما گفتید با وب سرور آپاچ نتونستید کاری کنید! خوب شما چه کار می خواهید انجام بدید؟ این رو مشخص کنید تا بشه کمک کرد، وب سرور آپاچ یک برنامه ی مثلا ادیتور عکس نیست که باز بشه و شما باهاش کار کنید، یک وب سرور هست که قرار هست سیستم شما رو به یک سرور تبدیل کنه.
بنابراین بگید هدفتون از استفاده از آپاچ (نه اینجا) چی هست تا بشه کمک کرد.
سپاس.