-
سلام
بچه ها نظرتون در باره اين چيه
اقا علي به نظرت نهايت چند ميارزه
زي28 واقعيه ها!!!!!
نقل قول:
کد:
http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=28783&mashin
ويرايش...
بهش زنگ زدم گفتش كه پايين تر هم ميدم گفتم مثلا چند گفت يكي دو تومن پايين تر
ميگم خدا كنه اين يكي دلال نباشه ببينم ميشه با يه قيمت خوب خريد ازش چون واقعا 78 زي28 كم گير مياد به اين تميزي!!!
-
والله ظاهراماشين تميزيه..حالا فني و اين چيزها هم به كنار اما قيمتش رو نميدونم شما ميتوني از اين اندازه بالا به جايي كه مد نظرت هست برسوني؟ مثلا دو تومن هم كمتر بده بگه 11 بازم زياده..نميگم ماشين بي ارزشيه اصلا..منظورم زياد براي جيب امثال ما!!!
خب مثل هميشه بايد چك بشه و ببنيم چي داره؟ اصل داستان فكر كنم اينه كه طرف ميگه z 28 واقعيه..خب من وين كد رو از روي سايت خوندم و با توجه به اون چيزي كه ميبينم ( توي وين كد) موتور اين كامارو 175 اسب بخار قدرت داره و در واقع چيزي بيشتر از يه موتور 350 معمولي بيوك ايران با كارب چهار دهنه نيست..يا يه كاپريس معمولي ..چون موتورش مال سري L هست كه ميشه مربوط به گروه 350 و چون در نوروود اوهايو ساخته شده ( علامت N ) يعني كه موتورش 5 اسب از مدل كاليفرنايي كه 170 اسب داره قويتره..با اين حساب روش به اون صورتي كه يه زد 28 هيولايي قدرت داره حساب نكن..البته بايد ببينيم واقعا موتورش بعد از اين همه سال تعويض شده يا نه و اگر هم نشده چقدر سلامت و كارايي داره؟ چون بازم اين يارو گويا ميخواد زد 28 بودنش رو به رخ بكشه..
نيمدونم چرا شب عكس گرفته؟؟!!! اونهم اينقدر بد؟؟ از بغل و توي نور روز و آفتاب بايد ميگرفت يه نماي سه رخ از دو طرف..
حالا شما باهاش صحبت بكن و ببين داستانش چنده و شما چقدر ميتوني باهاش راه بيايي و البته اونم با شما راه بياد..اگر توافق نسبي حاصل شد برو ببينش تا مابقي قضايا ببينيم چي ميشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام
والا اقا علي خودش همه چيزاشو گفت گفتش نميشه گفت ماشين درجه1 هست و عالي عاليه ولي 95 درصدش فابريكيه مثله موتور-تودوزيو... بدنه هم سالمه ولي زير در شاگرد يكم پوسيدگي داره و موتور و گيربكس سالمه من قدرت برام زياد ملاك نيست بيشتر زي28 بودن توي وين مهمه و اون ابششها كه واقعا خشونت رو بالا ميبره براي موتور و گيربكس ميشه بعدا فكرايي كرد مسئله اينه كه از نزديك بايد ديد و نظر داد من احتمالا هفته اينده برم تهران و برم سراغش شاديد قسمت ما شد و اين هيولا نصيبمون شد خيلي از اين مدل اتاق خوشم مياد:40: صد البته قيمتش بالاست و از ديد من بيشتر از 7 تومن نهايت نهايت 8 تومن نميارزه
نظر شما چيه؟
-
نميدونم چي بگم چون ماشينو الان از نزديك چك نكردم...حقيقتش توي وين كد هم هرچي ميگردم چيزي كه نشان بده اين يه زد 28 واقعي هست نميبينم..دقيقا توي وين چي بايد باشه تا نشون بده زد 28 هست؟
اون رم اير هاي بغل و روي كاپوت هم ميشه دستي سوار كرد..كار سختي نيست..حتما بايد از نزديك چك كني و البته روي اون وين كد هم بيشتر كار كني.
-
اقا علي كلمه Q نشان دهنده زي28 هست توي وين هر كامارويي كه حرف دومشQ باشهz28 هست!
اينم كاملترين مرجع كامارو از همه جوانب
کد:
http://www.nastyz28.com/camaro/camaro79.php
-
اوكي ..ظاهرا Z 28 بايد باشه...اما بجز اين حرف و نوع موتور و كارب يه سري تفاوتهايي هم تو گيربكس و ديفرانسيال بايد داشته باشن..من يه باز زد 28 ديدم كه روي محور عقب ميله ضد غلتش داشت درست مثل كاپريس..اگه اينم داشته باشه يعني ميشه بيشتر اطمينان كرد..ولي اين جور عكس گذاشتنش منو خيلي به شك انداخته..
بگو ببين ميتونه عكسهاي بيشتري از ماشين تو ي روز بگذاره؟ از زير و داخل موتور هم بگذاره..
-
درود دوستان .
یدونه Z28 واقعی مشکی رنگ دیدم تهران برای یه مهندس ساختمونی بودش ... وضعیتش خوب بود و قیمت 11 می گفت که به نظر شخص من نمی ارزه ... پاسداران بود .
یکی دیگه هم بود 99 درصد فابریک !! موتور 350 فابریک با 70 هزار کارکرد !!! کلی وقت خوابیده ... مدارک گمرک خرمشهر و سند دست اول و همه چیز کامل و عالی . مدل 77 و سفید و زیبا ... قیمت می داد 14 تومن که چند تومنی !! هم تخفیف می داد . شاید می ارزید ولی برای من که هدف بازسازی دارم نه .
موفق باشید .
-
درسته..اينجور قيمتها( حالا جداي اينكه ارزش داشته باشه يا نه) به درد امثال ما نميخوره..حداقل به درد من نميخوره چون طرف كاري نكرده روش ميخواد الكي يه پول مفتي به جيب بزنه..و از طرفي مطمئن باشيد وقتي ماشين رو گرفتين چيزهايي توي اون ميبينيد كه متوجه ميشين اصلا اين قيمت ارزش نداشته..چون كم كم با مشكلات خاصي كه داره و يا ايرادات مختلفش كه توي اون مرحله اول چكاپ مشخص نبوده روبرو ميشين..منم براي بازسازي ميخوام بگيرم و حالا هرچقدر هم كه اينها تميز و فابريك باشن بازهم مورد مناسبي نيستن..حالا اگر يه قيمت مناسبي ميدادن شايد ميشد در موردش فكر كرد..اما اينها كه كيسه دوختن واسه پول بعيد ميدونم با قيمتهاي واقعي كنار بيان..بازار رو هم همينها خراب كردن.
-
سلام
خوب مسعود جان امار بده شايد قسمت ما شدي يكيشون
اون دوميه كه ميگي
من ميگم اقا علي اون سفيده كه لينكشو گذاشتم 8 تومن ميارزه نظرت چيه؟
-
8 تومان ممكنه..خب بايد چك بشه..مثلا ممكنه لاستيكهاش نياز به تعويض داشته باشه و همين چيزي حدود 600 تومن يا بيشتر هزينه داره. وضعيت موتور و گيربكس و ديفرانسيال هم مهمه..شما گفتي موتور چندان مهم نيست..اما به فرض وقتي گرفتي كه نميخوايي بلافاصله چند تومان خرج موتور بكني ؟!! حداقل بايد بتونه درست راه بره؟؟!!
نظري ندارم چون خودتون هم ميدونين قيمتها برا اين ماشينها بيشتر توافقيه..اگر بخواييم با ماشين امروزي بسنجيم 8 تومن پول يه پرايد ميشه كه از يه طرفه اصلا ماشين نيست! از يه طرف كم مصرفه ولي اين كامارو كم مصرف نيست! حالا اگه از ديد به روز بودن بسنجيم كه اونم يه داستان ديگه داره...خلاصه اينكه اگر ديدي راه مياد و ماشين هم در كل مورد مشكلداري نداره( بيمه..سند..كارت سوخت..پلاكها و شماره ها) فكر ميكنم بد نباشه..