والا حمیدجان بنده شرمنده هستم اگه قیمت چیزی رو گرفتم و خرید نکردم.به عنوان برادر بزرگتر ما منو عفو کن:41:نقل قول:
در مورد پایونیرشاب هم بازم شرمنده ام.قیمت حدودیش رو میخواستم به دوستان نشون بدم.(البته خطاش زیاده)
والا حمیدجان بنده شرمنده هستم اگه قیمت چیزی رو گرفتم و خرید نکردم.به عنوان برادر بزرگتر ما منو عفو کن:41:نقل قول:
در مورد پایونیرشاب هم بازم شرمنده ام.قیمت حدودیش رو میخواستم به دوستان نشون بدم.(البته خطاش زیاده)
سلام دوستان من میخوام یه ظبط وباند ببندم در حدود 200 تا 250 فقط میخوام ظبط حتما dvd وتصویری باشه دوستان فکر کنم ظبط jvc مناسب باشه دوستان لطفا نظر بددید فقط سریع
سلامنقل قول:
مبلغی که میخوای هزینه کنید کمه..
با کل این مبلغ فکر نکنم یه پخش DVD , LCD دار از برند خوب بشه تهیه کرد..
واسه چنین پخشی حول هوش 370 و واسه باند 70-80ت تقریبا" باید هزینه کنید..
نقل قول:
ببين كلا بستگي به سليقه داره ولي خوب وقتي ادم ميتونه با همون هزينه يه چيز بهتر بگيره چرا چيزيو بگيره كه همه دارن ميگيرن ؟ منم شهرستانم اينجام فقط باند پايونر هست و كنوود 718 تو هر مغازه اي هم بري 2 ساعت ازشون تعريف ميكنن همه هم اينجا همينا رو ميبندن ولي من بعد از كلي تحقيق از تهران jbl p963 خريد كردم (تلفني ) واسم فرستاد الانم هرچي بگيرم سعي ميكنم بهترينشو بگيرم كه زحمتش واسه اقا حميده :31:
پس نتيجه اخلاقي = فروش زياد هر جنسي دليل بهترين بودنش نيست
اتفاقا کدنس به خاطر قیمتش نیست که طرف دار نداره ,فقط به دلیل کیفیتشهنقل قول:
منم مثل اقا سعید 963 خریدم البته هنوز سیستم بسته نشدهنقل قول:
که بتونم در موردش نظر بدم
اين حرفها چيه علي جان،شما و همه بچه هاي p30 سرو هستيد،منظورم به هيچ كس نبود.فقط ميخواستم اينو بگم كه من نه سيستم فروشم و نه مغازه دار،فقط ميخوام براي دوستاني كه ميخوان سيستمي چيزي رو ماشينشون باشه در حد مقدوراتم اجناس رو با قيمت كمتر تهيه كنم.نقل قول:
اميدوارم اگر كسي مثل علي آقا براش سوء تفاهم شده بنده رو عفو كنه.:11:
ببخشید من کی گفتم یک پخش lcd ,dvd میخوام من گفتم یک پخش که قابلیت پخش dvd و فرمتهای تصویری را دارا باشد همین نمیخوام lcd داشته باشه[COLOR="Silver"]نقل قول:
خوب اینکه پخشتون قابلیت پخش فرمت های تصویری رو داشته باشه تا اینکه پخشتون تصویری باشه خیلی فرق میکنه..نقل قول:
از پخش مدل Pioneer DVH-P3150UB
قابلیت پخش فرمتهای WMA/AAC/MP3/DVD/Divx
و یه باند Sound Stream LS.692
با اون مبلغ گفته شده میتونید بگیرید..
اگه کمی بیشتر هزینه کنید باند MTX693 میتونه انتخواب بهتری باشه..
در مورد پخشم اگه گیرتون نیومد آقا حمیدشاید بتونه براتون گیر بیاره یا یه مورد بهتری رو بهتون پیشنهاد بده..
موفق باشید
دوست عزیز با تشکر از شما درسته من توپست قبلی منظورم رو درست نرسوندم و یک سوال ایا این پخش میتونه vcd و avi هم اجرا کنه یا نه بد من چون وقت ندارم یعنی فردا باید ببندم اگه ممکنه دو سه تا مدل معرفی کنید که هر کدوم نبود اون یکی را بگیرم راستی چون فعلا بودجه امپ ندارم اگه بعدا بخوام اضافه کنم این باند جواب میدهنقل قول:
باتشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
به نظر من تصویری نگیری بهتره!
به خاطر اینکه با این قیمت ها چیزه به درد بخوری نصیبتون نمیشه و کلا عزیزان نیروی انتظامی ارادتشون بهت زیاد میشه!
دنبال یه پخش حرفه ای باش.:20: