خود نمودار مشکل داره یا داده هات جاشون برعکسه؟ اگه داده ها اینطورن، توی سلول ها جاشونو عوض کن. اگه نمودار مشکل داره عکسشو بذار تا ببینیم دقیقا چجوریه.نقل قول:
Printable View
خود نمودار مشکل داره یا داده هات جاشون برعکسه؟ اگه داده ها اینطورن، توی سلول ها جاشونو عوض کن. اگه نمودار مشکل داره عکسشو بذار تا ببینیم دقیقا چجوریه.نقل قول:
امکانش نیست بفرستم یعنی تو یه سیستم دیگه این مشکل دارم.فقط این نمودار به این شکله که محور قائمش سمت راست میاد و داده های محور افقی از سمت راست به چپ مرتب میشه.ببخشید میدونم بدون شکل جواب دادن مشکله.
سلامنقل قول:
شما با توجه به سمتی که مد نظر دارید نمودار رسم نمایید باید ابتدا از مسیر page layout سمت شیت خود را انتخاب کنید برای این کار اگر قصد دارید شیت به به تبع آن نمودار از راست به چپ باشد ، sheet right to left را انتخاب نمایید در غیر اینصورت شیت شما از چپ به راست خواهد بود و نمودار هم طبق صفجه بندی شیت رسم می شود.
سلام.ممنون از راهنماییتون.اینکار که گفتید انجام دادم ولی مشکل برطرف نشد.
وقتی نمودار می کشی تبی به اسم chart tool هست.نقل قول:
chart tool____lay out_____TAB Axes____Axex___primary horizontal Axis____show left to righte axis
گزینه ی آخری که گفتم ندارید
در آخر بعد از primary horizontal axis بعد more primary horizontal axis option رو بزنید value in reverse order رو انتخاب کنید.
سلام انجام دادم و جواب داد .ممنونم.لطف بزرگی کردید
من به وسیله MCD که در SYSETEM قسمت استارت لپ تاب هست خاستم رم گوشیمو که نه باز می شد نه فرمت .فرمت کنم اما متاسفانه اشتباها درایو های E , D لپ تاپ خواهرم رو پاک کردم به نظر شما چطوری میشه اطلاعاتشون رو برگردونم؟ خوهش می کنم کمکم کنید. اینم آدرس ایمیلم لطفا جواب رو واسم ایمیل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش می کنم اگه میتونید کمک کنید
دوست عزيز اينجا تاپيك مشكلات اكسل هست لطفا در جاي مربوط به خودش سئوالتون رو طرح كنيد تا به جواب برسيدنقل قول:
با سلام
مشکل من به این صورت هست که:
یه فایل اکسل دارم دارای چند شیت مختلف. تمام شیتها رو page setup کردم و کامل اماده کردم ولی وقتی در یک سیستم دیگه می برم برای پرینت گرفتن، تمام صفحه به هم می ریزه مثلا تنظیمات page brake به هم میریزه یا مثلا عرض ستونها قاطی میشه.
خلاصه روی هر سیستمی که تست می کنم مشکل دارم بجز سیستم خودم.
تنظیمات پرینت و صفحه درسیستمها هم مشابه هست ولی باز هم مشکل داره.
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام خدمت همه دوستان عزیز
اگ ي جدول بكشم تو اكسل...ميتونم همون جدول رو با HTML بزارم تو وبلاگ؟ چ جوري؟