من میخوام که پنج شنبه و جمعه زنگ نزنه برای همین در حالت work day تنظیمش می کنم
در مورد دکمه تشکر هم باید بگم امان از عاشقی:31:
Printable View
من میخوام که پنج شنبه و جمعه زنگ نزنه برای همین در حالت work day تنظیمش می کنم
در مورد دکمه تشکر هم باید بگم امان از عاشقی:31:
پس باید از تو یه ستینگ ساعت "ورک دی "رو تعریف کنی و تیک ترزدی و فرایدی رو برداری.
تا اینجوری 5 شنبه ها و جمعه ها زنگ نزنه.
ممنون دوست عزیز که توجه دارین. اما خدائیش من که نمی دونم N-Gage چیه، چیکار می کنه و . . .، از بین اون همه تاپیک کدومش رو بخونم؟ :13: من یه لینک می خوام که کامل آشنا بشم.نقل قول:
پیغام installing توی ورژن 30 معروفه و بدلیل نصب تم جدیده ... همیشه هم میاد :21:نقل قول:
نقل قول:
unable to complete installation from memory card .to install remaining application go to application manager
ویا در N85 8GB ها:
برای از بین بردن این پیغام به راحتی :نقل قول:
untrusted application on mass memory.install the application in app.manager
1- با یک برنامه هک مثل hello carbide گوشی خود را هک کنید تا بتونید پوشه private رو توی X-Plore باز کنید و یا گوشی رو در حالت Data transfer به سیستم وصل کنید تا بهش دسترسی داشته باشید
2- محتویات فولدر 10202dce را کامل پاک کنید و گوشی خود را خاموش کنید. باتری رو چند لحظه در بیارید و دوباره جا بزنید و گوشی را روشن کنید
به همین راحتی ... به همین خوشمزگی :31:
نکته : اگر یک تم جدیدی نصب کردید ، باز هم ممکنه بیاد . پس همیشه نیاز به انجام این کار دارید :2:
موفق باشید :31:
به طور کلی انگیگ هم یک مدل کنسول بازی هست که فقط برای موبایل طراحی شده.نقل قول:
اونم فقط برای بعضی گوشیای نوکیا که از لحاظ سخت افزاری و نرمافزاری قابلیت اجرای اونا رو داشته باشه.
بازیای انگیگ برای اجرا شندن نیاز به یک کلاینت دارن که علاوه بر اجرای بازی قابلیتهای دیگه ای به کاربرش میده مثل چت کردن با سایر کاربرا یا دانلود بازی ها یا ...
فرقی که این بازیها دارن اونه که گرافیک بالاتری دارن و بعضی از اونا قابلیت مولتی پلیر دارن چه بلوتوثی و چه شبکه ای .
اون لینک هاهم لینک کلاینت و بازی ها و اموزش نصبشون هست.
به نام او
من یه n95 8gb دارم. لطفا یکی راهنمایی کنه چه طور بفهمم اصلی هست یا نه؟ 450 هزار تومن.
اینجا کلوپ 95 معمولیه نه 8 گیگ.نقل قول:
اولین کاری که میکنی اینه.
کد زیر رو بزن #06#*
یک شماره ی 15 رقمی میده. چک کن این شماره با شماره ای که روی جعبه کوشی و روی لیبل گوشی (بر چسب کنار جای سیم کارت) هست مطابقت کنه.
در ضمن ببین رو لیبلت مدل گوشی رو چند زده؟
اگه ان 95-2 بود و شماره ی بالا مطابقت داشت
میشه گفت تقریبا اصله.
یه تاپیک برای مقایسه 8 گیگ فندلاندی با کره ای تو همین بخش زدم.
به اونجا مراجعه کن.
نقل قول:نقل قول:
سلام
مثل اینکه خوب منظورمو نرسوندم . من ساعت گوشیمو روی حالت work day تنظیم کردم پبج شنبه ، جمعه ها رو هم تیک نزدم تا زنگ نزنه . مشکل من اینه که هر دو ، سه روز یک بار یا بعضی مواقع که them گوشیمو عوض میکنم الارم ساعت خود بخود از بین میره و باید دوباره تنظیمش کنم
میخوام ببینم گوشی من عیبی داره یا باید تنظیمات دیگه ای رو هم در جای دیگه انجام بدم
دوستان لطفا بگيد كه كيفيت فيلمبرداري 8گيگ خوبه يا n95 ساده..
و اينكه اگه رو تلويزيون نگاه كنم كيفيتش پايين نمياد.باتشكر