ادمین اینستاگرامش گفت تا امروز خبر تغییر تعرفه ها رو میزنن که هنوز خبری نشده:44:
واسه تخلیه باید چیکار کرد؟من شهرستانم:n27::n28:
Printable View
ادمین اینستاگرامش گفت تا امروز خبر تغییر تعرفه ها رو میزنن که هنوز خبری نشده:44:
واسه تخلیه باید چیکار کرد؟من شهرستانم:n27::n28:
دوباره خبرش برگشت!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق این جریان چیزی نیست که بخوای برای تخلیه بقیه امیدوار باشی... یعنی هر کسی حتی 10 درصد کارش با دانلود شبانه باشه مطمعنا جمع میکنه و میره... حالا هر قبرستونی بهتر از اینجا... من تا 18 اذر قرار داد دارم.. اگه جایی پیدا کنم زودتر هم میرم از این شرکت...سرویس 2 مگ داشتم ماهی 26 تومن بهشون میدادم... ولی اینا قدر ندونستن.. پس باید بشینن و ریزش مشتری رو ببینن...نقل قول:
من خودم دو نفر رو وارد پارس کردم با دوتاشون صحبت کردم اونا رو هم هر جا برم میبرم.... یه لرزه ای به تن پارس میندازیم که نمایندگی های پارس یکی یکی ببندن
نقل قول:
کدوم تغییر؟
کسی که ADSL میگیره برا دانلودشه والا چک میل و وبگردی که برادره من با همون سیمکارت و یه تبلت ممکنه.
من تاریخ قراردادم تا 15 آذره تا اون موقع حسابی دانلود میکنم بعد بای بای پارس آفلاین!
دوستان شرکتایی که هنوز شبانه دارن اینجا لیست کنن
فعلا آسیاتک و مخابرات مازندران من دربارش تحقیق کردم و شبانه دارن
دوستان نکته مهم اینکه غیر از خودتون بقیه رو هم راضی کنید که تخلیه کنند مثل فامیل یا دوستان
چونکه اینا توقعشون جداکثر تخلیه تا 10 درصد هست و بیشتر از این رو نمیتونند تحمل کنند
پس فقط با تخلیه خودتون مشکلی حل نمیشه بلکه تا میتونید باید کاری کنید که بیشتر تخلیه بشه
البته پیش بینی من برای پارس آنلاین تخلیه زیاد هست چونکه پارس آنلاین واقعا غیر از شبانه هیچ ویژگی دیگه ای نداره برای پینگ و..... صبانت و شاتل خیلی بهتر از پارس آنلاین هست
از این قانون بیشترین سود شاتل و بیشترین ضرر رو پارس آنلاین میکنه
تعرفه ها قراره تغییر کنه؟ یعنی گرون تر میخواد بشه ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت هم گذاشتن
نمیدونم والا ادمینش گفت:|عوض که نکردن هیچ تاریخش رو هم نزدیک تر کردن:|نقل قول:
شما می توانید برای مشاهده میزان مصرف خود در ساعات شبانه و میزان کسر شده از حساب کاربری اینترنت پرسرعت خود از تاریخ اول آذر ماه، با ورود به صفحه گزارش مصرف مراجعه نمایید.
10 اذر شد اول اذر:|
این خبر عین خبری که 10 روز پیش گذاشته بودند. هیچ فرقی نکرده. اون موقع هم نوشته بودن از اول آذر میتونی بری تو حساب و ببینی به ازای دانلود رایگان شبانه چقدر از حجم روزانهات کم میشه. این جور که از محتوای این خبر مشخص میشه، به نظر میآد 10 روز اول رو فقط نشون میده که چقدر قراره کم بشه. اما در واقع کم نمیکنه. ولی از 10 آذر اون مقداری که نشون میده رو واقعاً کم میکنه.نقل قول: