ماهانه چقدرمیشه از سرویس نامحدود 128 دانلود کرد؟
Printable View
ماهانه چقدرمیشه از سرویس نامحدود 128 دانلود کرد؟
نقل قول:
متفاوته یکی 20 گیگ میگیره یکی 10 گیگ
الان خودم ماه قبل 21 گیگ گرفتم با اینکه چند روزش رو محدود بودم :n02:
نقل قول:این خبر و جای خاصی نوشته؟؟ فکر نکنم صحت داشته باشه!!نقل قول:
سلامنقل قول:
الان دوست من سرویس Eco 128 داره و همچنان ترافیک شبانه رو داره استفاده می کنه !! بعید می دونم که ترافیک شبانه رو بخوان خذف کنن
من فکر کنم کارشناسه شایعه کرده باشه :n02:
مرسی دوست عزیز
ولی اینجا فقط گفته بود که هزینه پورت ها که قبلا از مخابرات میگرفتن500 تومان بوده و الان به 1500 رسیده و 20% تخفیفی که زیر ساخت برای اینترنت به ISP ها می داده رو برداشتن و گفته که شرکت ها باید به فکر افزایش درآمد باشن ولی حرفی از حذف ترافیک شبانه نزده
من فکر کنم با اضافه کردن سرویس های 4و6و8 مگ شاتل به فکر افتاده که افزایش در آمد کنه نه با حذف ترافیک شبانه ، چونکه هنوز که این خبر که ترافیک شبانه میخواد حذف بشه قطعی نیست!!
آقا ترافیک شبانه میخواد حذف بشه!
پس اگه می خواین ترافیک شبو حذف کنن چرا آپلودها رو رایگان کردن؟!!
این شاتل زرنگتر از این حرفاست خودش میدونه که سرویس های اکو رو خیلی ها فقط واسه ترافیک شبانش بیشتر میگیرن پس اگه حذفش کنه دیگه کسی از شاتل سرویس نمیگیره
اینا هر کاری می کنن که مشترکاشونو نگه دارن بعد با این کار ...:n13:
من فکر کنم شما اینقدر کارشناسرو سوال پیچ کردی اون کارشناسه خواسته یه چیزی بگه بپیچونتت :n02:
اینا که افزایش نمیدن چون قیمتاشون بالا هستنقل قول:
این صحبتشون یه جورایی مشخص میکنه میخوان افزایش قیمت ندن یه کاراهایی دیگه ای میخوان بکنن
شنیدم اگه زمانی که سرعت تو سرویس ارت پایین بیاد میشه تلفنی سرویس بالاترشو انتخاب کنی و تفاوت قیمتشو در سرویس ماهیانه پرداخت میکنی و از محدودیت خارج میشهنقل قول:
خدا نکنه شبانرو بردارن تاره داشتم دلی از عزا در میووردم :n28::n02: به حقم داشتم میرسیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ماه هنو شروع نکردم گذاشتم آبا از آسیاب بیوفته :n08:
ولی اگه میخان شبانرو بردارن رحم نکنم بهشون:n10:
شما به زودی میری تو لیست سیاه :n05: