:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چقدر آدم باید پر رو و بی شرم باشه که در ساعاتی که پولی نبود، میخوان از این به بعد پول بگیرن بعد هنوز اون ساعات رو رایگان بنامند!!! ("در کیفیت سرویستون در زمان رایگان تاثیر میگذاره")
همه دنیا رو نمی بینند که اینترنت کابلی نامحدود ارائه میشه میرن میگردن شپشستان اینترنت کابلی محدود میده یا نامحدود چند گیگ میده چند میده ضربدر 100 کنن قیمت رو و بنداز به ایرانی جماعت.
اول رایگان حالا 1/2 و 1/3 بعدش عینا پات حساب میشه دهه آینده باید وام بگیری...
اونایی که خوش بین بودند تحویل بگیرند.
به نظر میاد که طرح فشفه برای کسانی که دانلود زیادی دارند خیلی به صرفه هست .
مثلا 40 گیگ میشه 30000 تومان . با طرح فشفشه . جوری هست که حتما نباید شبانه دانلود کنید . هر زمان که بخوای میتونی دانلود کنی .
ولی برای پارس انلاین باید 13 گیگ داشته باشی که حساب کنید حدود 60 تومن باید بدید تا بتونی 40 گیگ اونم تو بازه شبانه بتونی دانلود کنی !!!!!
البته این طرح فشفشه های وب Hi Web فکر کنم فقط یک بار میتونی در هر بار تمدید قرار داد استفاده کنی !!! همشون دزدن :n02:
طرح فشفشه زیر ابی های وب هستنقل قول:
یکی به نعل و یکی به میخ
و گرنه اینا تصمیم گرفتند هرگیگ به قیمت الان بفروشند
اینا حساب کردن مثلا شخصی میاد در روز 100 مگ مصرف کرده
900 مگ شبانه دانلود کرده رایگان
یک گیگ دانلود داشته پول 100 مگش داده
حالا با این طرح طرف 100 مگ روزانه مصرف کرده 900 مگ هم شبانه که 300 مگ ازش کم میشه
حالا یک گیگ دانلود داره مجبور پول 400 مگش بده
برای اینکه مبادا شخصی هزینه هاش با دانلود شبانه کاهش بده
ادمین اینستاگرام میگه تا فردا نتیجه مشخص میشه
خدایا این وضعیت اینترنت ماست خودت بیا مارو ببر اصلا :n14:
یعنی چی میکس کردم؟ با چی میکس کردید تا اونجایی که من می دونم همچین قابلیتی در ویندوز نیست؟ اگر میشه به ما هم یاد بدیدنقل قول:
داداش یعنی یه روتر سیسکو 3 تا خط گرفته و روی هر کدومشون اینرنت بعد سه تا وصل کرده به روتر و یه سرعت یه جا وصل کرده به کامپیوتر قمیت روتر ها هم بالا 700-800(سیسکو)نقل قول:
بچه ها الان این طرح فعال شده؟؟ من دیشب دانلود کردم صبح بیدار شدم حجمم تموم شده بود
1 گیگ حجم داشتم
مدل روترش چیه؟نقل قول: