سلام مخابرات تبریز که عالیه من 2 مگ کمپینه تابستانه دارم 3 گیگ حجم قیمت ماهیانه 15120 تومن سرعت دانلودم تا 1.3 مگ بر ثانیه بازه ولی نمیتونم همه سرعت رو بگیرم چون خطم ضعیفه تو تبریز مخابرات فعلن بهترینه از لحاظ سرعتنقل قول:
Printable View
سلام مخابرات تبریز که عالیه من 2 مگ کمپینه تابستانه دارم 3 گیگ حجم قیمت ماهیانه 15120 تومن سرعت دانلودم تا 1.3 مگ بر ثانیه بازه ولی نمیتونم همه سرعت رو بگیرم چون خطم ضعیفه تو تبریز مخابرات فعلن بهترینه از لحاظ سرعتنقل قول:
مخابرات فارس... شما با اینترانت کار نکردی احیانا؟نقل قول:
چرا ایشون خودش ایترانت داره از آسیاتک گیگی 400 میدهنقل قول:
اینجا تاپیک پارس انلاینه یا مخابرات ؟ درباره ISP های دیگه توی تاپیک خودشون و یا به صورت خصوصی بحث کنید
کسی اینجا هست که از طرف پیج فی س بو ک پارس انلاین بلاک شده باشه ؟ من یه کامنت اونجا گذاشتم ( مودبانه هم گفنم ) . ادمینشم اومده جواب داده. اما الان که میخوام جواب ادمینش رو بدم میگه قادر نیستم کامنت بزارم
نکنه هرکی از شرکتشون انتقاد کنه رو بلاک میکنن جدیدا ؟ قبلا اینجوری نبودن
بابا مخابرات اینا خیلی مفت میده 2 مگ نامحدود رو میده 40 تومن اسیاتک همین میده 200 هزار تومننقل قول:
یعنی خاک بر سر مخابرات قم الان زنگ زدم میگه
اینترانت نا محدود که نداریم محدودش هم گیگی 2000 هزار تومن:n04:
ای خدا این دهناد کی میمیره که ما از دستش راحت بشیم:n27:
ممنون جواب دادی.نقل قول:
شب رو امتحان نکردی چجوریه؟
آقا ... احتراما اینجا تاپیکه پارس آنلاینه نه مخابرات تبریز!
اینم سرعت الان من با 3 تا خط 9 مگ که با هم میکس شده !!! یعنی 3 تا 9 مگ شده این حالا دیگه ببین اگه یکی بود چی میشد !!
حالا اون دوستمون بیاد بگه تو شب میخوایم بازی کنیم نمیشه !! دوست عزیز اینم وضعیت روز ( الان که حجمیه کسی هم دانلود نمیکنه !! باز بگید کیفیت به خاطر دانلود اومده پایین !! ) مشکل این شرکت جای دیگس الکی بهانه کردن دانلود شبانه ........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]