مرسی از آقای mohandes23@ بابت 200 گیگ فشفشه 7 روزه رایگان که لطف کردن دادن به من .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مرسی از آقای mohandes23@ بابت 200 گیگ فشفشه 7 روزه رایگان که لطف کردن دادن به من .
سلامنقل قول:
جریان این های وب چیه ؟راییگان؟فشفشه چیه ؟:D
رفاقتی داد به من داستانی نداره .....نقل قول:
پایان کار پارس آنلاین ؛ خرید غول اینترنتی ایران توسط های وب
دقایقی پیش سید ایمان میری، مدیرعامل شرکت های وب، در اینستاگرام خود با اعلام خبری غیرمنتظره، خرید پارس آنلاین توسط شرکت متبوعش را اعلام کرد.
بر اساس تفاق نامه ای که میان عبدالله فاتح (مدیرعامل پارس آنلاین) و ایمان میری امضا شده، سهام گروه شرکت های پارس آنلاین، به های وب فروخته شده و قرار است فرآیند ادغام تا پایان سال جاری به انجام رسد.
در بیانیه مشترک دو شرکت ابراز امیدواری شده با تجمیع فعالیت ها، شبکه و دارایی ها در قالب شرکت های وب، این اقدام به ارتقای بهره وری و توسعه روز افزون دسترسی به خدمات ارتباطی کشور شتاب بخشد.
ایمان میری، در توضیحات خود همچنین از وزیر ارتباطات نیز برای کمک به دستیابی به این توافق تشکر کرده است. در همین رابطه بیانیه دو شرکت اضافه می کند که:
«این اقدام به منظور تحقق بخشیدن به برنامه های اعلامی جناب آقای مهندسی آذری جهرمی مبنی بر شفاف سازی بازار و تشویق اپراتورهای غیر دولتی برای استفاده از ظرفیت های بازارهای مالی به ویژه از طریق حضور در بورس صورت گرفته است.»
جزییات بیشتر در رابطه با این توافق قرار است در آینده و در قالب یک کنفرانس خبری اعلام گردد.
امیدوارم این کار باعث افزایش کیفیت های وب بشه نه کاهش !:n03: ( دیشب تو ساعت های اوج مصرف اینستاگرام واقعا برام کند باز میشد ولی از 1 به بعد خوب شد )
از رفقا کسی فشفشه ی ماهه برای فروش داره!؟
نقل قول:
قطعا باعث بهبود وضعیت فعلی مشترکین نمیتونه بشه، چرا که خود پارس یا حتی اسیاتک در حال ضرردهی هستند و تزریق پول به امید برگشت سرمایه تنها با کار کشیدن بیشتر از شبکه ادغامی میسر میشه ! و این یعنی افزایش احتمالی هزینه خدمات.
شاتل انصافا داره میبلعه باقی شرکتها رو!!
من برای بازگشت به شاتل تماس گرفتم با نمایندگی، پیشنهاد یک ساله با 240 گیگ اینترنت بین الملل 113 هزار رو بهم ارائه دادند! اما پورت خالی در مرکز مخابراتی نداشتند و باید می رفتم تو نوبت!!
های وب با فشفشه بازیش حالا حالا ها باید پول خرج کنه برای خرید مشترک!
به جای این کار بیان روی فیبر نوری دیگه همشون که آقازاده هستن خودی محسوب میشن :n09:
به نظر من که کار خوبی داره میکنه های وب چون وقتی آسیاتک و پارس آنلاین در های وب ادغام بشه رقابت میشه بین های وب و شاتل و مخابرات
های وب واقعا با فروش حجم فشفشه داره به نت ایران خدمت میکنه همین که میشه 30 گیگ نت شبانه روزی را خرید 20 تومن واقعا برای خیلی افراد
که مصرف بالایی دارن خیلی خوب هست البته مشکلاتی مثل افت سرعت تک کانکشن در ساعات پیک مصرف نت هم هست که امیدوارم های وب برطرف کنه
شاتل شرکتی بوده که از قدیم همش به فکر حقه بازی و گول زدن کاربران بوده از اون سرویس های مسخره و مضحک نامحدودش که میاد بعد از حجم مشخص
سرعت از دیال آپ هم کمتر میکرد که عملا به هیچ دردی نمی خورد و اصلا انگار نت نداشتی تا به شدت کم کردن سرعت سرویس هایی که شبانه رایگان داشت
در ساعات شروع حجم رایگان تا مسخره بازهای جدیدش مثل شاتل موبایل و کلا هیچ وقت به فکر مشترکاش نبوده و فقط فقط پول واسش مهم بوده و بس ....
به احتمال بسیار بسیار زیاد باعث ضرر کاربرای فعلی های وب میشه.
پارس انلاین از های وب خیلی بیشتر مشترک داره (داشت) ، حالا باید بیاد این فشفشه ها رو برای اونا هم عرضه کنه .قطعا دیگه براش قیمت فعلی فشفه ها نمیصرفه ، افزایش شدید مشترک باعث افزایش شدید حجم و پهنای باند مصرفی میشه ، این یعنی از حالا باید پول بیشتری بدیم . البته اگر بخواد افزایش قیمت بده ، من دیگه عطای اینترنت adsl و به لقاش میبخشم. دیگه شرکت adsl خوبی وجود نخواهد داشت ، مگر برای مشترکین کم مصرف.
بسیار خبر زیباییی بود این ادغام آسیاتک و های وب : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا هر چی شرکت کمتر رقابت کمتر و زندگی آسان تر
فقط شاتل هم بیزحمت با های وب ادغام شه و بعدش هم مخابرات های وب رو بخره که دیگه خلاص
حالا چطوري با شركت كمتر و رقابت كمتر زندگي اسان تر ميشه؟نقل قول:
خب اگر تعداد كم باشه و كاربران مجبور به استفاده از شركت هاي محدود باشن اون شركت ميتونه سرويسش رو با هر قيمت و كيفيتي بفروشه!
دوست عزیز شما یعنی کنایه رو متوجه نمیشین؟!نقل قول:
خيلي گشتم دنبال نشانه اي از كنايه! چيزي پيدا نكردمنقل قول:
نقل قول:
خیلی جالبه
شما مشترکین های وب نگران فشفشه هاتون هستید
ما مشترکین پارس آنلاین نگران شبانه نا محدود و پینگ هستیم
حالا این ادغام 2 حالت داره :
به شکل خوش بینانه پینگ شما خوب می شه و ما هم علاوه بر پینگ و شبانه که داشتیم ، ترافیک ارزون تر گیرمون میاد
به شکل بد بینانه: پینگ ما خراب می شه ، شبانه خراب میشه یا برداشته میشه و فشفشه ها گرون میشن:n08::n08::n08:
ولی شروع مشکلات پارس آنلاین و ریزش یوزر هاش از برداشتن شبانه شروع شد.
اگه وزارت ارتباطات نظارت داشته باشه به نظرم فکر خوبیه. الان همه شرکتای ارائه دهنده adsl چون سرمایه خیلی زیادی ندارن عملا به غیر از جشنواره ها کار خاص دیگه ای نمیکنن
با این ادغام ها شاید بخش خصوصی یه حرکتی به خودش بده و سرویسهای متنوع تر و بهتری ارائه بده
مثلا تو چین دو تا اپراتور بزرگ موبایل بنامهای چایناتلکام و چاینایونیکام رو میشه نام برد که به چند صد میلیون کاربر سرویس دهی میکنن و هر کدوم مشتریهای خاص خودشونو هم دارن (و دعواشون هم نمیشه :biggrin: )
خلاصه بعد از این ادغامها اگه مشکلی برای کاربرا بوجود بیاد در وهله اول مقصر وزارت ارتباطات خواهد بود و بعد شرکتهای خصوصی!
متاسفانه اینجا ایرانه و من و شما باید منتظر حالت بدبینانش باشیم.نقل قول:
از کلمه خبر زیبا تا حدودی مشخص بود. :n02:نقل قول:
کم شدن تعداد شرکت ها هیچوقت چیز خوبی نیست. صبانت هم فکر نمیکنم زیاد دووم بیاره. مشکل اصلی مخابراته تا وقتی مخابرات هست بقیه توان رقابت ندارن حالا شاید ادغام شن تا یه ذره وضعشون بهتر شه اما اینکار صرفا مسکنه و نه درمان قطعی.
باور کنید دوستان روزی میرسه که آرزو می کنید همین روزایی که توش هستیم باز برگرده ....
چشم انداز همه چیز تو این جهنم تیره و تاره اینترنت که بماند ......
دوستان گرامی بنده هم این خبر رو شنیدم 2 مورد رو در نظرها مطرح کرده بودند میخوام نظر شما دوستان رو هم بدونم، قطعا تجربه شخصا به خود من ثابت کرده هرگز قدمی برای مردم برداشته نشد و نشده و نخواهد شد مگر در جهت سختی و فشار و محدودیت و چپاول و دزدی بیشتر از مردم و... اما به هرحال فعلا دوتا موضوع رو مطرح کردند توی نظرها در سایت ها و شبکه های دیگه اول اینکه این ادغام ها سرپوشی در جهت یکی کردن و در نتیجه کنترل راحت تر در سیاست هایی مانند اینترانت ملی یا در اصل همون میلی و در نتیجه محدودیت بیشتر و دسترسی کمتر کاربران برای دسترسی به اینترنت بین الملل هستش بخصوص اینکه توی این چند وقت خیلی از سایت ها و نرم افزارهارو فیلتر کردن و در پستی هم جهرمی عنوان کرده آماده حمایت کامل از نرم افزارها و شبکه های اجتماعی داخلی هستیم(به طور فرض محیا کردن شرایط فیلتر شبکه هایی مثل تلگرام و اینستا و این چندتایی که باقی موندن) و دوم اینکه با بی رقیب شدن و از دور خارج شدن دیگر رقبا بحث انحصار و گران فروشی و کم فرروشی و زورگویی به کاربران با قیمت های بالا کاربرها هم که دیگه انتخابی نمونده واسشون برن کجا؟ یا باید با این انحصار و زورگویی بسازن یا برن سمت مخابراتی که خودش شاه دزد و رئیس قبیله راه زن هاست یا حتی زدن قید اینترنت بعضی ها هم پرسیده بودن اگر فردا روزی هم بیان مثلا های وب و مخابرات رو یکی کنن و یک انحصار کامل و به تمام معنی به وجود بیاد اون وقت واقعا چکار باید کرد. اینها با این افشاگری هایی که از فسادها و دزدی ها و خیانت هاشون توی این مدت شده عزم شون نسبت به قبل بسیار بیشتر جزم شده تا اینترنت و شبکه های اجتماعی خارجی رو یا از دور خارج کنن یا تحت کنترل شدید بگیرن من به شخصه احساس خوبی نسبت به این اتفاقات ندرام
البته اینکه بعضی ها میگن پهنا باند کم میارن از این حرفا بعیده ! چون ما فکر میکنیم خیلی میره بالا مگرنه 30-40 گیگ واسه یه کاربر تو "یک ماه" خنده دار و خیلی کمه! اونور اب مثلا 500 گیگ میشه واسه مصرف یک ماه یک کاربر ، ککشون نمیگزه اینکه جای خود دارد.
در نهایت هم اینترنت مخابرات بشه اینترانت ملی مخابرات و همه برن دنبال درس و مشقشون و زندگیشون:n34:نقل قول:
دوستان عزیز سلام
من پارسال از های وب تخلیه کردم.:n10:
کسی میدونه من اگه الان برگردم به های وب و از اون سرویس بگیرم اون شش تا ستاره که قبلا داشتم بهم تعلق میگیره یا نه:n08:
هر جا میری یکی از یکی بدتره:n08::n08:
به من موقع تخلیه گفت ستاره هات میسوزهنقل قول:
اما بچه ها باز دوباره برگشتن ستاره های قبلی سرجاش بوده
نقل قول:
دوستان گرامی بنده هم این خبر رو شنیدم 2 مورد رو در نظرها مطرح کرده بودند میخوام نظر شما دوستان رو هم بدونم، قطعا تجربه شخصا به خود من ثابت کرده هرگز قدمی برای مردم برداشته نشد و نشده و نخواهد شد مگر در جهت سختی و فشار و محدودیت و چپاول و دزدی بیشتر از مردم و... اما به هرحال فعلا دوتا موضوع رو مطرح کردند توی نظرها در سایت ها و شبکه های دیگه اول اینکه این ادغام ها سرپوشی در جهت یکی کردن و در نتیجه کنترل راحت تر در سیاست هایی مانند اینترانت ملی یا در اصل همون میلی و در نتیجه محدودیت بیشتر و دسترسی کمتر کاربران برای دسترسی به اینترنت بین الملل هستش بخصوص اینکه توی این چند وقت خیلی از سایت ها و نرم افزارهارو فیلتر کردن و در پستی هم جهرمی عنوان کرده آماده حمایت کامل از نرم افزارها و شبکه های اجتماعی داخلی هستیم(به طور فرض محیا کردن شرایط فیلتر شبکه هایی مثل تلگرام و اینستا و این چندتایی که باقی موندن) و دوم اینکه با بی رقیب شدن و از دور خارج شدن دیگر رقبا بحث انحصار و گران فروشی و کم فرروشی و زورگویی به کاربران با قیمت های بالا کاربرها هم که دیگه انتخابی نمونده واسشون برن کجا؟ یا باید با این انحصار و زورگویی بسازن یا برن سمت مخابراتی که خودش شاه دزد و رئیس قبیله راه زن هاست یا حتی زدن قید اینترنت بعضی ها هم پرسیده بودن اگر فردا روزی هم بیان مثلا های وب و مخابرات رو یکی کنن و یک انحصار کامل و به تمام معنی به وجود بیاد اون وقت واقعا چکار باید کرد. اینها با این افشاگری هایی که از فسادها و دزدی ها و خیانت هاشون توی این مدت شده عزم شون نسبت به قبل بسیار بیشتر جزم شده تا اینترنت و شبکه های اجتماعی خارجی رو یا از دور خارج کنن یا تحت کنترل شدید بگیرن من به شخصه احساس خوبی نسبت به این اتفاقات ندرام
الان 60% کل ترافیک ایران رو پیام رسان تلگرام مصرف میکنه اونم به نتهایی! یعنی اینستا فیسبوک توییتر و یوتوب و امثال اینارو تازه حساب نکن ، دیگه خودت ببین چند درصد بازار دست همراه اول و ایرانسل هست ، این بزرگترین دلیل کاهش کاربر adsl بوده و همون مقدار باقی مونده کاربر adsl هم اکثرا گیمر ها و کسانی بودن که با pc کار میکردن و پینگ و دانلود نامحدود یا شبانه براشون خیلی مهم بود ، هیچکدوم از شرکتای داخلی به طور دائم شبانه ارایه نمیده و قیمت نا محدود مسخره هست همون مقدار باقی مونده نه از پینگ نه از قیمتی که براشون در میومد راضی نبودن .
الان یه نفر که صبح میره سر کار شب میاد خونه Adsl براش معنی نداره دیگه.
من بعد از امتحان کردن همه adsl ها پارس رو انتخاب کردم ، پارس قیمت گیگش دو برابر مخابرات بود ولی چون پشتیبانیش خیلی خوب بود (به جرات میگم شماره 1 ایران) من از پارس گرفتم به طور کلی شرکت با پرستیژی بود و کارکنای حسابی داشت ولی نتونست با بقیه رقابت کنه
بقیه شرکتا با استخدام کادر غیر مجرب و بی سواد و کم کردن تعداد کارکنا و کیفیت کار تونستن هزینه رو کم کنن ، من دورانی که مخابرات بودم خیلی پیش میومد 30 دقیقه تو صف باشم برای پشتیبانی و قطعی زیادو مشکلات دیگش دیونم کرد ، آخرین باری که رفتم مخابرات تو مرکز طالقانی کرج یه خانومی بود اینقدر بد با من برخورد کرد و زشت که من رفتم شکایت کردم رییس مرکز زنگ زد گفت بیا دفترم حرف بزنیم ، وقتی رفتم کار براش پیش اومد نبودش ولی مسئول حراستشون کلی باهام حرف زد گفت این خانومه بچه داره و هزارتا حرف تا راضی شدم شکایتمو پس گرفتم
فقط امیدوارم پشتیبانی و پینگشون مثل مخابرات نشه و شبانه بدن به مشتریا و قیمت گیگ بهتر
1:رقیب کمتر که باشه شک نکن راحت تر گرون فروشی میکنن ، اگر بتونن حتما گرون تر و با کیفیت کمتر میفروشن کلا اتفاق خوبی نبود برای مشتریا
2:دیگه فیلتر کردن برای کسی مهم نیست ، من رو گوشیم 24 ساعته فیلتر شکن روشنه ، و اینترانت هم دیگه نمیتونن بدن الان ملت بدون اینترنت میمیرن تنها سرگرمیشونه
3:فقط باید از کم شدن کیفیت ، قطعی ، پینگ بد ، پشتیبانی بی سواد و بی اخلاق ، قیمت بالا ، ندادن شبانه و... ترسید
یه من هم گفته بودند ستاره هات میسوزه، اما وقتی برگشتم دوباره ۵ ستاره م برگشت.نقل قول:
قدیم که های وب داشتم سرعتش از 1 مگ بیشتر نمیرفت
الان چطوره ؟
سلام
دوستان کسی 100 گیگ 1 روزه داره؟خیلی نیاز دارم اگر کسی داره ممنونم اطلاع بده200 گیگ هم بود عیبی نداره
متوجه يه مورد خيلي عجيب شدم
يك ماهي هست كه سرعتم توي اينستاگرام يه شدت محدود بود و اصلا به زور صفحات باز ميشدن و البته مشكلي توي باز كردن صفحات وب و سرعت دانلود نبوده
تا امروز يكي از دوستان اومد خونه و ديدم به اينترنت من متصل شد و ديدم كه اينستاگرام اون خيلي خوب و روون كار ميكنه
يه اكانت ديگه ساختم و ديدم كلا اون مشكل سرعت روي اون جديده وجود نداره!
اصلا ميشه همچين چيزي؟ مگه ميشه سرعت روي اكانت با يه اكانت ديگه متفاوت باشه. ديگه اين اخرشه خدايي:n02:
كسي مشكل مشابه داشته؟
اگه خط مشکل نویز نداشته باشه ممکنه بهتر شده باشه ، اما اگه داشتید ممکنه کمتر هم شده باشه .نقل قول:
من چند ساله های وب هستم سرعت بیشتر از 650 کیلوبایت ندیدم ، جدیدا هم به 550 رسیده
نه کلا منظورم اینه چیه؟نقل قول:
من مشترک هایوب نیستم
کد تخفیف یه نوع کد شارژ ماننده که فقط تو همین های وب میچرخه و قابل استفاده استنقل قول:
مثلا هر فشفشه یا حجم یا نیترو یا بسته یه کد چن رقمی داره اگه این کد رو به کس دیگه ای که اونم های وب داشته باشه میتونی انتقال بدی
ایشون هم یه کد 100 گیگی از یکی گرفته و استفاده کرده
200 گیگ بودنقل قول:
نقل قول:سلام
دوستان کسی 100 گیگ 1 روزه داره؟خیلی نیاز دارم اگر کسی داره ممنونم اطلاع بده200 گیگ هم بود عیبی نداره
مهم نیته داداشنقل قول:
چ 100 گیگ چ 200 گیگ
کلا داشتم توضیح میدادم قضیه از چ قرارره به ایشون
حالا مهندس جان ناراحت میشی چرا شما بگو 500 گیگ :n20:
حجم مصرفی رو چگونه حساب میکنه هایوب؟ یه فایل 2 گیگی دانلد میکنم، 3.5 گیگ حجم کم میکنه! فایل 3 گیگی دانلد میکنم، 4.5 گیگ حجم کم میکنه! 500 مگ دانلد میکنم، 1.5 گیگ کم میکنه و الی آخر...
از فشفشفه ی 70 گیگ استفاده میکنم. زنگ زدم جواب کلی میدن و طفره میرن. طبیعیه این نحوه ی حجم خوری در هایوب؟ مشکل از منه یا خود هایوب؟
چک کن ببین چند تا دیوایس به مودمت کانکت هستن در یک لحظه ...نقل قول:
من که مشکل حجم خوری ندارم .
حجم خوری داره به نظر من.در حد همینی که گفتینقل قول:
به مودم فقط کامپیوتر وصله با سیم. وایرلسش قطعه. سرعت اینترنتون چنده؟نقل قول:
چنده سرعت اینترنت شما؟نقل قول: