بله دوست عزیز تو راهنمایی فوق لیسانس ها هم تو چهار راه ها پست میدن متاسفانه :n24: یکیشون دوست خود من که تقریبا نصف بیشتر هفته رو پست میده از صبح ساعت 9 تا 2 و از 4 تا 8 :n28:نقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز تو راهنمایی فوق لیسانس ها هم تو چهار راه ها پست میدن متاسفانه :n24: یکیشون دوست خود من که تقریبا نصف بیشتر هفته رو پست میده از صبح ساعت 9 تا 2 و از 4 تا 8 :n28:نقل قول:
شما که می فرمایید نصف بیشتر هفته رو پست میده منظورتون اینه که یک روز کار یک روز استراحت؟نقل قول:
بله تقریبا یه همچین چیزی :n06: البته توضیح کامل تر رو این دوستمون دادند .نقل قول:
سلام
هفته ای یه روز استراحت داری بقییه روزا از صبح 6.30 تا 1 وبعد از ظهرا 3.5 یا 4 تا 8.30 .
البته روزای اماده باش که بطبع بیشتر میشه و تا پایان اماده باش (مثلا همین انتخابات تا 3 نصفه شب تو خیابان بودیم ).
واس چهار راه هم بستگی به رئیس بخشت داره احتمال داره سرباز صفر بزاره احتمالم داره افسر بزاره همه چیز دسته رئیس بخشته .
البته افسر 4 راه 24 - 24 خدمت میکنن ولی بعد از ظهر استراحتشون رو 3 ساعت میرن مداومت .
منظور از بعد از ظهر استراحتشون رو 3 ساعت میرن مداومت چیه؟نقل قول:
ای بابا چرا زیر 6 ماه کسری نمیدننقل قول:
مثلا طرف 6 ماه داره 2 ماه میدن اما منی که پدرم 4 ماه داره هیچ
این عین بی عدالتیه
اگه قراره 6 ماه معادل 2 ماه کسری باشه 3 ماه باید 1 ماه داشته باشه که دیگه ....
چه برسه به 4 ماه :n28:
یعنی ظره ساعت 1 یا 1.30 میره برای استراحت و ناهار و 4 بر میگرده سر پست و منظور از مداومت هم همون ادامه دادن پست هستش دیگه :n02: میره تا ساعت 8 تا 8.30 و بعدش بعد اون میره برای استراحت و آماده شدن برای راند بعدی :n02:نقل قول:
سلام دوستان میخواست بدونم کسی از دوستان داره اطلاع داره بهترین قسمت(ها) داخل یک پادگان سپاه ( برای یگان ) چه جایی یا جاهایی هستش؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
فکر کنم تلفنچی بودنهنقل قول:
این کسری خدمت تنها استفاده امثال ما از سابقه جبهه پدرامون بود که باطلش کردن!!!!نقل قول:
الان باید 21 ماه تمام خدمت کنیم!:n15:
منتظر راهنماییتون هستم دوستاننقل قول:
برای اقدام برای کفالت معاینه اول و واکسیناسیون لازمه؟؟؟
باید برم پیشه دکتر خودشون یا هر دکتری مشکل نداره...
یه لیسانسه بره سپاه درجه اش چی میشه؟ و به طور معمول کجا مورد استفاده قرار میگیره؟
اقا ما افتادیم اموزشگاه کهریزک سماجا دژبان مرکز . میگن بدترین جای تهران ( ابش مزه مرده میده و .... ) . ولی یه جا خوندم بعد اموزشی به احتمال زیاد میفتی تهران . 19 / 4 اعزامم هست . دوستان کسی در این مورد نظری نداره ؟
سلام به طور معمول : استوار یک _ استوار دو_ اگر نمرات تیر اندازی و .. خیلی خوب باشه ستوان 3.نقل قول:
هر جا نیاز باشه مورد استفاده قرار میگیره ... پست _ دژبانی _مخابرات_ بخش های اداری.
یعنی صرفاچون شخصی لیسانس داره اداری نمیشه . اما یه فرد معاف از پست یا رزم قانونا اداری هست خدمتش چه لیسانس چه دیپلم . گاها معاف از رزم ها هم به صورت 24 _24 مورد استفاده قرار میگیرن اما شخصی که به دلیل مشکل روحی معاف از پست هست خدمتش در شیفت اداری هست ( بدون استثنا)
سلام...
دوستان برای کسر خدمت از ارتش مدارک من رو تحویل گرفتن و گفتن بین 2 هفته تا 20 روز دیگه با پست میاد در خونتون!...
میخواستم ببینم جریانش چی هست ؟ چرا همونجا اعلام نکردن چند روز کسری میدن؟
مگر یه کسری چه مراحلی رو باید طی کنه ؟
ممنون.
سلام من پدرم 6 ماه جبهه داره 10 درصد هم جانبازه سال 88 برادر بزرگم از کسریش استفاده کرد حدود 4 ماهی ازش کم شد حالا که من سربازم میتونم از کسری استفاده کنم یا نه
درود
آقا کجا امریه می دن؟
اینجانب در اراک می باشم:n02:
مهندس مکانیک
سلام
ما از برج 12 /91 سرباز شدیم 2 ماه پیش واسه کمیسیون پزشکی درخواست دادم کمیسیون رو رفتم (چشم پزشکی) الان توی جواب کمیسیون نوشته ماده 41 هـ
آیا من معاف میشوم؟
باید شنبه جواب کمیسیون رو ببرم تهران خودم کرمانشاه هستم.چقدر طول میکشه که تهران جواب رو بدن؟کسی خبر داره؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
مرسی
حیر..........نقل قول:
سلام واسه 10 درصد جانبازی که میتونی اقدام کنی .بهتره بری از پادگانی که پدرتون بوده واسه تلفیق 10 درصد جانبازی با 4 ماه جبهه سوال کنی ،احتمالاً تلفیق بشه .نقل قول:
پدر بنده 14 ماه سابقه جبهه داشت. که به ازای هر ماه 9 روز کشری داند که در کل شد 6 ماه و 6 روز.نقل قول:
برای گرفتن کسری باید به محل خدمت پدر یا جایی که پرونده رزمندگی خودش انجا باشه. بعد مدارک لازم خودت و پدر را باید اماده کنی و ...
سلام :دی ...نقل قول:
میگم الان کسر خدمت شما توی سیتم ناجا ثبت شده ؟ یعنی الان برگ سبز رو که از پلیس +10 میگیری نوشته چند روز کسری داری؟:n01:
ما که نفهمیدیم اینا چیکار میکنن ....
فقط میدونم 3 ماه آموزشی رو که صد درصد از خدمت کم میکنن...
کسری جانبازی رو بنیاد شهید و امور ایثار گران صادر میکنه نه پادگان محل خدمت پدر.نقل قول:
یعنی اگر کسی بخواد از معافیت تلفیق جبهه و جانبازی استفاده کنه باید 1 کارت ایثار ( مدت حضور در جبهه) + کارت جانبازی ( در صد جانبازی ) داشته باشه.
برای کسری هم به همین صورت اقدام میشه .
کسی واسه 19 / 4 نیست ؟
بیا یالا ......نقل قول:
دوستان من که الان اموزشیم مشخص شده ( دژبان مرکز کهریزک ) دیگه تموم هست ؟ چون من ساوه هستم باید اول برام اراک . اینطور نیست که بریم اراک بعد از اونجا دوباره واسه خودشون تقسیم کنند ؟
دوستان شرایط کامل معافیتها یعنی انواع معافیتها و به روز ترین مطلب در این مورد را از کدوم سایت و کجا پیدا کنم؟
سلام دوستان من یه مشورتی میخواستم بکنم باهاتون من تازه 2 هفتست وارد یگان شدم پادگان سپاه هستم
تقسیم که شدم منو انداختن قسمت قرارگاه پادگان- دفتر گردان حفاظت فیزیکی ( لوحه پست حضور و غیاب و مرخص سربازا و...) تو این دوهفته هم اصلا نتونستم با اینجا کنار بیام جایی پرمشغله,شلوغ پر از رفت و آمد سرباز صفر و... و حساس و پر دردسره
حالا یه جا هست توی همین قرارگاه درواقع دفتر قرارگاه هستش قسمت دبیرخانه اش افسر میخواد کارش اینجور که فهمیدم ثبت نامه هایی که هرروزه میاد
میخواستم از دوستان راهنمایی بگیرم به نظرتون چیکار کنم؟ کسایی هم که از این قسمت های پادگان ها اطلاع دران ممنون میشم منو راهنمایی کنن
بله ثبت شدهنقل قول:
3 ماه اموزشی کم نکردن .
ماهی 9 روز دادن که شد 4 ماه و 6 روز.
مرسی....نقل قول:
پس جریان این مسئله که از پدر من مدارک رو تحویل گرفتن گفتن میاد در خونه چی هست! .... ؟؟
ناشکری تا چه حد آخه خدا ؟نقل قول:
برادر اگه جای اون دکتری بودی که تو کلانتری داره زمین جارو میکنه چی و دو هفته یه بار مرخصی ساعتی میگیره ؟
یا جای اون سربازی که وسط بیابون داره پست میده و آب برای خوردن نداره ؟
یا اونی که توی تیپ و لشگر هست و هر 2 روز یکبار دارن تمرین رژه می کنن ؟
یا حتی بدتر ، اونی که لب مرزه و هر از گاهی خبر شهید شدن یکی شون میاد ؟
بیخیال خدمتت رو بکن ، خیلی ها الان هستن تو همین فروم آرزوشون هست جای شما سپاه بودن و کار اداری میکردن
اتفاقا دفتر قرارگاه یه خوبی که داره اینه که سر لوحه چیدن و رفت و آمد سربازها برش زیادی داری ، بعدا میفهمی وقتی پایه خدمتت رفت بالا
سلامنقل قول:
داغ دلمو تازه کردی ،خدمتم تو راهنمایی .تا ماه قبلی که اداری نشده بودم با اینکه افسر بودم روزی 12 الی 14 ساعت توپل هر روز سرپا بودم بدوناینکه چند دقیقه استراحت داشته باشم .حالا درگیری و کلنجار رفتنت و قبض نوشتنت به کنار .
دوست عزیز من توی حرفام اثری از ناشکری نمی بینم و تنها سوال پرسیدم و درخواست کردم از دوستان منو راهنمایی کنن.نقل قول:
بنده همیشه خدا شکر کردم و به خاطر اینکه در شهر خودم خدمت میکنم 1000 باز خدا رو شکر کردم.
در مورد مواردی که عنوان کردین بنده این جور مناطق نبودم ولی تصور اینکه دوستانی هستن که داخل همچنین مناطقی خدمت میکنن و چه عذابی میکشن واقعا دردناکه
براشون آرزو میکنم انشاا... خدا کمکشون که بر این سختی های خدمتشون فایق بیان و بتونن از همچین جاهایی سختی به جای بهتری انتقال پیدا کنن
من به نوبه ی خودم همیشه سعی میکنم با سربازای که از شهر دیگه میبینمشون دوستانه تر برخورد کنم
توی آموزشی اگه یک روز مرخصی آخر هفته میدادن سعی میکردم 2-3 تا از بچه های شهرستانی که بهم نزدیک تر بودن و به خاطر مسافت نمیتونستن برن شهرشون لااقل پیش خودم بیارم تا توی پادگان آخر هفته رو تنهایی سپری نکنن یا اگه مشکلی داشتن کمکشون کنم
شما هم مشخصه شرایط سخت رو تجربه کردید . اگه اینطور بوده خوشحالم که اون شرایط سختتون تموم شده
باز هم از دوستانی که میتونن راهنمایی کنن ممنون میشم کمکم کنن.( پوزش از وراجی )
سلام دوست عزیز.نقل قول:
صرفا به عنوان راهنمایی خدمتتون عرض میکنم و لا غیر...
الان پستی رو که شما دارید یکی از بهترین پست های پادگان های سپاه محسوب میشه. . .
اگر با نظامی جماعت لج کردید و گفتید اینجا سختمه و نمیتونم با چند تا سرباز سر و کله بزنم شما رو میدن یه بخشی که روزی 1000 باز از بخش قبلی به نیکی یاد کنید .
شما توجه کنید همین که دارید با سربازا سرو کله مینزنید و .. . زمان براتون چقدر زود تر از فردی میگذره که توی یه بخش باید آشغال جمع کنه !! جارو بزنه ! بیل بزنه و ...
به هر حال در صورتی که واقعا براتون مشکل هست که این بخش خدمت کنید با مسئلتون صحبت کنید و تسویه بگیرید اگر بتونید توی بخش ترابری خدمت کنید به عنوان راننده خیلی خوبه ... همش توی شهر ... تایم اداری و ... اما اگر میتونید 24 _24 پادگان باشید خیلی گزینه های متعددی پیش روتون هست . فکر نمیکنم کسی هم که شهر خودشه دلش بخواد شب رو توی پادگان بمونه حتی 24_48
یه لیسانس یا فوق لیسانس که میندازن سر 4 راه باید 21 ماه 12 ساعت تو روز سرپا وایسه؟
دوست عزیز ... تا حالاکسی آب پاکی رو رو دستت ریخته؟؟ یک کلام جواب سوالتون بــله هست .نقل قول:
توی نظام! ... کسی کاری نداره شما چقدر درس خوندی چه تخصصی داری ... و ... بعضا هم میدونن طرف فوق لیسانس داره و هیچ کاری هم بلد نیست!( توهین نشه به افراد تحصیل کرده ....) و به قول یه بنده خدایی نیرو رو تحویل پادگان دادن و پادگان هم میخواد بهترین استفاده رو ازش ببره ... شاید منظور از بهترین استفاده توی یه پادگان پست دادن سر برجک باشه یه جا بیگاری کشیدن و یه جا هم پشت میزی شدن ... حالا کاری هم ندارن طرف فوق لیسانسه یا لیسانس یا ...
اگر اینا میخواستن به درس و خدمت به مملکت اهمیت بدن افراد صلاحیت دار رو به راحتی امریه میکردن که حداقل بازده مفیدی برای جامعه داشته باشن!...
حالا اگر میخوای این کار ها رو نکنی راه حل معافیت پزشکی هست ! یعنی چی ؟ یعنی بری کمیسیون و توی جسم خودت ایراد پیدا کنی تا کمیسیون هم معاف از پست _ معاف از انجام فعالیت های سنگین _ معاف از دویدن _معاف از رژه و... رو شامل حال شما کنه ... اونوقت برگ برنده دست شماست . ( بعضی مواقع اگر فرد مشکل روانی داشته باشه براش قید میکنن خدمت نامبرده صرفا در شیفت اداری و مشاغل کم استرس صورت گیرد)
من دو هفته منتظر شدم تا رفتم پایگاه مدارک رو خودم گرفتم.نقل قول:
...........................
یکی از دوستان بنده پدرش در ارتش خدمت میکرده (جبهه) که به اون هم گفتن مدارک کامل شد پست میکنیم دم در خونه برات. البته هزینه پست هم ازش گرفتن.:n02:
...........................
یه چیزی فکر کنم اگه پدر کسانی که دوره جنگ سرباز ارتش بودن 3 ماه اموزشی کم کن.
ولی اگه از طریق بسیج رفته باشن اموزشی کم نمیکنن. چون اموزش 10 روزه تو منطقه داشتن فقط.
کم میکنن ...نقل قول:
توی کارت پایان خدمت پدر من زده مدت خدمت 28 ماه ...
توی کارت ایثار زده مدت حضور درجبهه دو سال و یک ماه.
پدر من کارت ایثار نداره همون 14 ماه محاسبه شد براش.نقل قول:
چون اموزشی نداشت اونم 3 ماه. اگه بسیجی رفته باشه 10 روز منطقه اموزش دشتند.
دو هفته از مدت آموزشیم در پادگان شهید هاشمی نژاد نیشابور گذشته.واقعا سخته !!! نه به خاطر تمرین هاش رو سختگیری های نظامیش بلکه به خاطر تحقیر و توهین های فرماند هاش . فقط همین رو بگم که من و سه نفر دیگه رو برای تفکیک زباله انتخاب کردن من که کارشناسی مکانیک دارم سه نفر دیگه یکی ارشد شیمی داره یکی دکترا ژنتیک داره و یکی هم ارشد ریاضی داره. حالا من که هیچ اون بد بختی که 30 سالش و دکترا داره چرا باید اینکارا رو بکنه!