سرعت 20 دقیقه اول شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دوروبره 200 افت کرده
اقدامات: لینک از پی سی دانلود+ دانلود با 16 کانکشن
Printable View
سرعت 20 دقیقه اول شبانه
الان دوروبره 200 افت کرده
اقدامات: لینک از پی سی دانلود+ دانلود با 16 کانکشن
اره خودم هم تعجب می کنم بهترینش دیگه همینه :n13:نقل قول:
آرش جان سرور es2 در انگلیس واقع شده، شما بی زحمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کن:
این سرور ایرانه پی سی دانلوده. من دیشب و پریشب با سرعت حدود 300 ازش دانلود میکردم.
این لینک خاص به من ۲۲۰ کیلوبایت به طور متوسط داد، البته این آمار دانلود ۱ دقیقهی اول هست با ۱۶ کانکشن... (۵۰ تا هم روی idm دارم:n03: و تورنت هم ۱۵تا)نقل قول:
ولی
من باقی لینکهام ۹۰٪ از یکی از سایتهای مستقیمسازی لینک هست و داخل ایرانه (rapidbaz) همیشه ۲۰۰ تا ۳۰۰ تا میگرفتم طوری که شبا دوتادوتا دانلود میکردم ولی از دیشب روی دانلود همزمان ۱ فایل گذاشتم و سرعت ۷۰کیلوبایت بالاتر نمیره (سرعت ۱ مگ نوروزی)
جناب ماستر گیک: سرور رپیدباز انگلیسیه!
البته سرور خوبی داره و معمولاً سرعت خوبی ازش میگیرم.
انجمن لینک تون رو فیلتر کردنقل قول:
پ خ کن
اره برای منم خوب بود ولی دیگه چند ماهی هست که رپیدباز سرعتش واسه من پایین اومدهنقل قول:
بازم اپلود باز بهتره
پ خ نمیخواد که:n02:
خط تیره ها رو با پی سی دانلود دات کام جایگزین کن.
مثل قبلی 200 بود
-----------------------------------------------
رپیدباز چند ترابایت سرور داره اصلا سروری تو ایران نداره تا اونجا هم که بطور من خوردن همهشون امریکا و کانادا بودن
آره درسته بعد از پست خودم شک کردم، IP رو که locate کردم مربوط به انگلیس بود...........بهرحال همین رپیدباز با سرعت ۵۱۲ هم به من ۱۵۰تا میداد با ۱ مگ ۳۰۰ هم داشتم...نسبت به قبل که کم شده سرعت تقریبا یک به پنچ شده!!
پس چرا سرعت من افتضاحه!
از هر سروری که میگیرم نهایتا 20 کیلو دانلود میده، 4 و 5 که متوسط اش هست!!! :n28:
طرح 1 مگ نوروزی!!
خدا هدایتشون کنه!
سرعت اشتراکتون چند هست؟نقل قول:
تو E-Care واسه شما حجم مصرفی رو نشون میده ؟؟:n13:
نه فقط مصرف کلنقل قول:
واسه من همونم نشون نمیده :n04:نقل قول:
کدوم قسمت هست ؟
دوستان
من اکانت ویژه آپلودباز رو گرفتم ولی سرعت پایین تر از سرعت اکانت های معمولی است
مشکلش چیه؟
یعنی چی؟؟؟نقل قول:
منهم فقط با يه کامپيوتر ديگه و يه اينترنت ديگه کار ميکنهنقل قول:
512 هست يا 1024 يا 2048؟ اگر 2048 باشه حداکثر سرعت دانلودت بايد 256 باشه چرا بيشتره؟ واسه من که 512 هست هيچموقع سرعت بيشتر از 70 نشدهنقل قول:
دوستان اگر یوزر و پس مبین نت داشته باشم میتونم در مودمم تنظیم کنم و استفاده کنم؟
طرحم نوروزی هستنقل قول:
روی یه مودم دیگه منظورتونه ؟نقل قول:
ایرانسل رو دیدم از این کار ها می کنند ولی یکی از بچه های انجمن گفت اگه این کار رو بکنی هر دو مودم از طرف مبین نت بلوکه می شن :n04::n13:. بهتره از پشتیبانی یه سوالی بکنی
اره روی یه مودم دیگه منظورمه...نقل قول:
ولی اگر بشه استفاده کرد خیلی عالی میشه برای من....:n09:
با تمدید طرح 1 مگ نوروزی هم این 5 گیگ تعلق میگیره بهمون؟
طرح نوروزي چي هست يا چي بود؟نقل قول:
1 مگ با 18 گیگ، 6 ماههنقل قول:
هنوزم باید باشه فقط دیگه تو قسمت تعرفه ها نشون نمیده
بچه هایی که سرعت شون افت شدید داشته و مثل من توی ساعات دانلود آزاد دارن با 10 - 20 کیلو دانلود میکنند (طرح 1 مگابایت نوروزی دارم) آیا توی ساعات عادی هم اینطور هستند؟!
من الان چک کردم روی 250 بود دانلودم، نمیدونم درست اش کردن یا باز بعد سحری همین داستان رو داریم!
آخه امروز 2 تا تیکت به قسمت صدای مشتری فرستادم و بشدت از وضعیت خدمات شاکی شدم، اونها هم توی جواب به من شیوه ی بررسی وضعیت سیگنال مودم رو دادن!! :n29:
تنها چیزی که بلدن بگن بررسی وضعیت سیگنال مودم هست!نقل قول:
اوایلی که مبین نت داشتم منو با گفتن مکرر این جمله ماییدن:n02:
هر مشکلی داشتم فقط اینو بلد بودن بگن:n08:
من حدود 87 درصد سیگنال دارم و سرعت دونلودم در روز حدود 200 تا 250 هست و در شب حدود 50 60
البته اگر از سرور های ایرانی دونلود بشه
مثلا الان من میخوام یک مسابقه ورزشی را لایو نگاه کنم کیفیتش هم پایین هست ولی موفق نمیشم
تا جایی که من میدونم همزمان نمیشه دوتا مودم روشن باشه، وقتی یکیش فعاله اون یکی باید خاموش باشه.نقل قول:
مبین نت قول داده هفته تا 10 روز دیگه مشکل دکلا اهواز برطرف میشه:n10::n09:
ولی بعید میدونم ماله این حرفا نیست:n22::n23:
انشاء اللهنقل قول:
خداییش تا الانم بعضی جاهای اهواز بهتر شده
کسی میدونه ۶ ماهه نوروزی ۱ مگ هم اگه الان بزنم ۵ گیگ اضافه میشه ؟ چون ۲ مگ ۶ ماهه داشتم ۱۰ روز مونده تموم شه
ظاهرا بخشی از خرابی اوضاع اینترنت طی هفتهی اخیر سراسری بوده:n24:
آخه مسئله اینه که توی روز خوبه، اما سرعت شبانه اش خرابه!نقل قول:
یعنی اینها خودشون هم میدونند دارن چیکار میکنن!
چند شبه خدارو شکر سرعت ها خوب شده (بالای 200)مخصوصا ساعت اخر که بالای 300 میشه (1 مگ)
کلا انگار هر وقت رو سرور مبین نت نیستم سرعتم خوبه. اینم یه سرور جدید
کد این طرح 1 مگ نوروزی چیه؟
شاد باشید
بفرما دوست عزیزنقل قول:
N2101
اقا ارش برای شما خوبهنقل قول:
برای ما بدترم شده
اینترنت من تو اهواز هنوز قطعه و پشتیبانی هم میگه یکم دیگه صبر کنید
آخه الان 20 روزه که یا اینترنت نداشتیم یا سرعتمون داغون بوده تازه میگن هنوز صبر کنیم
بابا قطعی 1 روز ،2 روز، 1 هفته، نه دیگه 20 روز تازه باز هم باید صبر کنم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4 Beta
سلام بچه ها . میگم آخرین ورژن فریمور مودم dx350 رو میتونید قرار بدید . آیا اصلا ورژن سالم وجود داره . چون اونی که تو سایت خودش زده به درد خودش میخوره و خرابه . ممنون میشم اگه ورژن سالمی رو اگر دارید قرار بدید . سپاس .
دوست عزیز اپدیت کردن مودم هیچ تاثیری توی سرعت و انتی دهی ندارهنقل قول:
تنها برنامه همونه که توی سایت مبین نت هست