معلوم نیست چه خبره اینحا هرچی سایته قیلتره!!!!!!!! دیگه همین مونده بود میهن دانلود هم قیلتر بشه پس فردا اگه اینجا هم قیلتر شد جای تعجب نداره....
Printable View
معلوم نیست چه خبره اینحا هرچی سایته قیلتره!!!!!!!! دیگه همین مونده بود میهن دانلود هم قیلتر بشه پس فردا اگه اینجا هم قیلتر شد جای تعجب نداره....
تا بعد از فتنه 22 بهمن همین آش هست و همین کاسه!!!نقل قول:
از الان میگن فتنه 22 بهمن :21::27:
من اینجا نمی تونم وارد میهن دانلود بشم قیلتر شده ولی دانلود چرا:19:نقل قول:
علاوه بر میهن دانلود وطن دانلود هم فیلتر شده!نقل قول:
Ghiltered
کد:www.kamyabonline.com
اااااااای خداااااااااا:19:
دیگه موزیکم نمی شه دانلود کرد.
یکی بگه پس این اینترنت به چه دردی می خوره.:2:
سلام
دوستان هم مشكل باز نشدن ويدئو هاي نت را دارند؟
نه فلش نه FLV
سرعت هم شبها بعد از ساعت 1 خيلي تو دانلود خرابه؟
تست ميگيرم بين 580 تا 600 كيلوبيت ميده بهم اما تو دانلود روز بين 60 تا 73 هست. جديدا شبها مياد روي 15 و 16
چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی چی کار کنیم من همه دانلود هام مونده خیلی هم واجب هست .. انقدر که دارم دچار ضرر مالی میشم به کجا باید شکایت کرد ؟
فقط پول مفت باید بدیم هر ماه ؟ خدایا 23 بهمن رو برسون زودتر تموم بشه این سانسور ها
جالبه بعد از قیلتر کردن فروم ها
سایت های دانلود قیلتر شدن
در آینده نه چندان دور :
مشترک گراميدسترسي به هیچ سايتی امکان پذير نمي باشد
یا علی!!!!
فکر کنم هر چی سایت ایرانی هست دارن میبندن! نه, اغراق نمیکنم, دلیل داره.
میخوان همه سایتهای ایرانی رو ببندن تا بری تهران و امضا بدی و همه مشخصاتت رو بدی. اون وقت باز میکنن. وبلاگ ها رو نمیبندن. فقط سایت...! سایت دانلود و غیر دانلود هم نداره. احتمالا و تعهدی که میدی, حق گذاشتن فیلم و این چیز ها رو نداری!
دوست عزیز که پست بالای رو زدی, بهتره بری لینک امضات رو عوض کنی! اگر پیدا کنند حتما شیلتر میشی.
خدای من, سایت من رو هم که هرگز انتظارش رو نداشتم, الان باز نمیشه و فکر کنم به زودی شیلتر میشه (آخه با شیلتر شکن باز میشه). فکر کنم در حال بررسی هستن و تا نوبت من برسه چند روز طول میکشه!
برید هر چیزی خلاف قوانین تو سایتها تون دارید ببندید.
چه جوری این کار رو انجام میدی؟
---------- Post added at 07:06 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------
نقل قول:
چه جوری عوض میکنی؟
نه خدای من,
من الان نمیتونم وارد سایتم بشم. شیلتر شکن ها هم خراب شدن. موندم چه کنم؟ میخوام برم واردش بشم و یه چند تا چیز رو بردارم.
من دیشب 1.2 گیگ رایگان گرفتم از رپیدشیر.
روز جمعه هم حدود 5.5 گیگ.
سلام به همه
کسی میدونه انجام رانژه چقدر طول میکشه ؟ مرکز مخابراتی نصرالهی
دیگه خیلی خیلی خسته شدم :42: . سرعت به 4 هم رسید
همه ی دنیا رو عصر ارتباطات می چرخه ما هنوز داریم در قرون گذشته زندگی می کنیم.
اگه از خود مخابرات بخواين بگيرين كه به گفته خودش 2 روز ولي شاتل معمولاً ميگه 7 روز كاري. زنگ بزنين 23099 بخش فروش وصل بشين بهتون ميگه دقيق چقدر طول ميكشه.نقل قول:
منم از همین مرکز گرفتم 27 روز بعد از امضای قرار داد پورت تخصیص دادن 5 روز هم رانژه کردنش طول کشیدنقل قول:
برات وقتی وصل شد یه آمار بده ببینیم سرعتت چطوره من 128 eco گرفتم صبحها بالای 100 هست دانلودم
چرا اینقدر وضع خراب شده !
تا میای اعتراض کنی ، ترسوها سریع تاپیک و پستت رو به ترش انتقال میدن ، همینجوریه که هیچوقت کار به جایی نمی بریم !
جیمیل راه افتاد....
سلام
اگه دو نفر بخوان همزمان از یه اکانت استفاده کنن امکانپذیر هست؟مثلا من و دوستم هر دو شاتل داریم...مثلا اون حجمشو زیاد استفاده نمی کنه و می خواد بده به من...میشه همزمان آنلاین شد؟
سرعت دان از 4shared زیر 10 کیلوههههه!!!:8:
یه زمانی میشد اینکارو کرد اما شاتل سیستمهاشو آپدیت کرد و جلوشو گرفت.نقل قول:
همزمان هم نمیشد با یک اکانت وصل شد.باید اکانت ها رو عوض میکردیم.
الان مخ پشتیبانی رو تابوندم تعیید کرد که همه سرویسهای آرت رو روی 1024 بستن. ولی میگه اصلا مشخص نیست که اینطوری میمونه یا برمیگرده به حالت عادی خودش!!
در ضمن میگفت 12 روزه که این کارو کردن!!
یه چیزه دیگه اینه که گفت بعد از 22 بهمن مشکل سرعت برطرف میشه!!
سلامنقل قول:
والا قبلا که میشد حالا جدیدا جلوش را گرفته باشن یا نه را نمیدونم
شما 1 امتحان بکن ضرری نداره:46:
واسه شرکت ما تو میدان آرژانتین تهران وایمکس گرفتیم از لایزر 512 , dedicated ماهیانه 350 هزار تومان با تضمین سرعت و کیفیت حالا چند روز دیگه وصل بشه معلوم میشه چیه :31: سرعت میشه 64 و dedicated هم خبری نیست و میبینیم که Multi User و Share شده : دی
با سلام
میخاستم بدونم شاتل سرویس 256 نامحدود داره اگه داره
1_ قیمتش چنده ؟
2_ سرعت دانلودش چنده ؟
با تشکر
من دیشب 350 مگ دانلود داشتم.میدونم شرم آوره ولی بهترین رکورد در 2 ماه گذشته بود.
ببخشید میشه بگید از این سایت به چه نحوی تست سرعت گرفتید ؟ من گشتم ولی چیزی پیدا نکردمنقل قول:
اره اگه بعد از 22 بهمن ملت شلوغ نکنن شاید امیدی باشه وگرنه که بهونه ای ندارننقل قول:
راستی مال من از دیشب ساعت یک ارور 678 میداد تا الان . طبیعی بود ؟
حالا یه چیزی بگم نمیدونم گریه کنیم یا بخندیم :دی
صبانت سرعت روزانه رو کرده دایل آپ ولی در عوض سرعت شبانه رو برده بالا .
دیشب 2000 مگ دانلود کردم .
دیوونه هستن خدائیش :دی
مخلصیم .
یه دو سه ماه اگه میشه برادرا و خواهرا و همچنین طرفداران اون رنگ کذایی:31: (شوخی) به اعصابشون مسلط باشن ، یکم رنگ و بوی اینترنت رو بچشیم!!نقل قول:
================
از دوستانی که اکو دارن ،128 اکو رو هم 1 مگ میبندن یا همون 128؟؟نقل قول:
الان مخ پشتیبانی رو تابوندم تعیید کرد که همه سرویسهای آرت رو روی 1024 بستن. ولی میگه اصلا مشخص نیست که اینطوری میمونه یا برمیگرده به حالت عادی خودش!!
اه به اون 1024 عادت کرده بودیما حالا دوباره باید با 256 خودمون سره کله بزنیم
سرعت در حاله حاضر :
دفعه پیش که به مناسبت عاشورا اینترنت رو مورد عنایت قرار داده بودند. من یه متن کوچولو به طنز نوشتم درباره وضعیت اینترنت که نه به کسی توهین شده بود نه از کسی طرفداری شده بود. چند ساعت بعد پستم رو حذف کردند.نقل قول:
البته خوب نگران این موضوع هم هستند که گرفتار سرنوشت پرشین تولز نشند. ولی به هر حال به نظرم اینطور کاسه داغتر از آش شدن هم فقط باعث میشه از محبوبیت فروم کم بشه. و حیفه که همچین فرومی که اینقدر کاربر داره و طرفدار داره با کاربراش اینطوری رفتار کنه.
بیخیال دوست عزیزنقل قول:
شما نمیدونی وقتی میخوای یه سایت رو از قیلتر در بیاری کلی دردسر داره برا همینم ترجیح میدند از الان جلوشو بگیرند
در ضمن شما وقتی عضو شدی باید قوانین رو هم رعایت کنی دیگه پسر خوب
شما واقعا خسته نباشی:31:اینو همه میدونستن که!!!:31:نقل قول:
خداییش اگه بلدین بگین شبا چه جوری سرعت دانلود رو میشه زیاد کرد
این شاتل شارلاتان کشت ما رو
وطن دانلود باز ميشه(صداشو در نياريد، تا اينم ف ي ل ت ر نكنند)نقل قول:
من دارم به اين نتيجه ميرسم كه سايت هاي دانلود باعث تهاجم فرهنگي هستند:31:
اکو 128 روی 512 بستن!نقل قول:
رنگ کذایی را عشقه!دی:
دیشب فیلتر بود الان از فیلتر در امده ....نقل قول:
مرسی که برای 2 قسمت سریال، یک ملتو فروختی (شوخی)نقل قول:
به نظر من این سرعت کم کردن های شاتل ربطی به وقایع آینده نداره
دیشب سر همین سرعت پایین داشتم با پشتیبانی حرف میزدم دباره ی سرعت پایین ، بهم برگشت گفت مشکل از سمت دیتای مخابرات، منم گفتم پس چرا این مشکل دیتای مخابرات دقیقا از وقتی اووت میکنه که ساعات مجانی شاتل شروع میشه ،بعد گفتش که در شب ترافیک میره بالا، منم گفتم خوب اگه ترافیک میره بالا و از سمت دیتای مخابرات مشکل هست ، چرا دانلود از سایت موزیلا که مورد تایید شماست هنوز که هنوز بالاست. و در جواب گفت که این دو مشکل دست به دست هم داده... بعد گفت عرض کردم که اختلاله ، منم گفتم اختلال نیست دزدیه...بعد از این من کلی بارشون کردم، ایمیل هم زدم هرچی دلم خواست گفتم ( فحش ندادم )
یه کم به حرف هایی که من زدم و جواب هایی که امیر فلاحی داد دقت کنید میبینید که اینا همه بهانه اس...چطوره که مشکل دیتای مخابرات شبانه شروع میشه (به طور کاملا اتفاقی)تا ساعت 7 صبح ادامه داره...بعد از 7 بر میگرده سر جاش...اصلا بگیم ما خریم و اینو قبول کردیم ، پس چطور این مشکل دیتا و ترافیک روی سایت موزیلا و سایت های مورد تایید شاتل تاثیر نمیزاره ؟
دوم چرا اگه میخوان از حوادث آینده جلوگیری کنن فقط سرعت شبانه رو کم میکنن ؟ باید کلا همه شبانه روز سرعت کم باشه.
من از امشب راهی که دوستان پیش گرفتن دنبال میکنم. تنظیمات مودم رو جوری تغییر میدم که مودم هر از گاهی خاموش و روشن بشه.
عجب بساطیه! 512 ، 1024 یا ....
اینکه اوضاع رپیده ماست:
واقعا متوجه نمی شم چرا یعضی از دوستان مشکل ندارند یا اینقدر حاد نیست؟!:41: