فعلا افتضاحه !!!!!!!!!!!!نقل قول:
تا اوایل تابستون صبر کن ببین چی میشه بعد
Printable View
فعلا افتضاحه !!!!!!!!!!!!نقل قول:
تا اوایل تابستون صبر کن ببین چی میشه بعد
فکرشو میکردم با شکایت چیزی حل نمیشه اینجا ایران است.....نقل قول:
شما بازم از چالوس اومدی اینجا تست گذاشتی ؟؟؟؟نقل قول:
نمیدونم از این تست گذاشتنا چه سودی میبرهنقل قول:
آقا من خونه داداشم چالوسه شیطونه می گه شرکت رو تعطیل کنیم این 3 ماه رو یه حالی از اینترنت ببریم :n02:
من مرکز ۶ هستم منظریه ولی ظهر بهم زنگ زدن می گن چون شما سرویس نوروزی گرفتین نمی تونین جمع کنین و اگر بخواین جمع کنین مخابرات ۵۰ درصد پول ماههایه باقی مونده رو به عنوان فسق قرار داد یک طرفه از طرف مشترک میگیره !!!! تا حالا تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم !!! حالا موندم \ول ماههای باقی مونده رو بدم بعد جمع بکنم ضرر می کنم مجبورم بسازم و بسوزم :n28::n21::n21::n21::n21::n21:نقل قول:
دوستانی که میخواهند از مخابرات جمع اوری کنند لطفا اعلام کنند تا به صورت حضوری و تعداد بالا به شرکت مراجعه کنیم.
اشتباه کردی شما کاش 1ساله نمیگرفتی چون که وضعیت اینترنت ایران امروز و فرداش مشخص نیستنقل قول:
واقعا اینترنت ترکیده! جدی میخوای تخلیه کنی؟نقل قول:
سرعت رسیده زیر 10 :n02:
و صد البته اینجا دوستانی از اندیشه و مخابرات (کسانی اونجا در راس کار هستند) هستند و بر رفتار دوستان نظارت دارند و تمام مشکلات ملت رو میدونند و خودشون رو زدن به در خریت!
واقعا که موندم چی بگم ولی واقعا وقتی که یه انسان دیگه نمیتونه یه چیزی رو به کسی بفهمونه همون بهتر که زبانش رو به دشنام بیآرایه.
Isp خاصی مد نظر شماست؟نقل قول:
512 نامحدود همین الان......:n21:(گلاب به روتون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد از انتخابات می مونم درست نشد میرم 256 اندیشه برای من سرعت مهم نه اسم 512 یا 1 مگنقل قول:
منو تو لیست بزار
آقا ساسان شما هم بیا متحد شیم بری 1 مگ بگیری فایدهای ندارهنقل قول:
بیا بزار جمع شیم بلکه این اوضاع اینترنت ضحی کیش سرور سامون بگیره به خدا زشته این مازندران چی از ما بیشتر داره جز همت !!!!
آقا دلیلی نداره وقتی اینا تو گیلان پهنای باند کم دارن این همه یوزر بگیرن که
پسره می گفت از سمت تهران پهنای باند رو کم کردن که کاملا اشتباه کردن و غلط کردن این کار رو کردن
طرف تو مازندران داره با 128 با سرعت 500 دانلود می کنه بعدش ما اینجا با 512 سرعتمون شده 25 به جای اینکه زیاد بشه داره مدام کم می شه
تابستون اوضاع به مراتب بدتر میشه چون ترافیک بیشتره (بخاطره تعطیلیه مدارس و دانشگاه ها)نقل قول:
معمولا 6 ماهه دوم سرعت نت بالاتره
شما الان کدوم isp هستی؟ اگه اهل دانلود زیاد نیستی شاتل گزینه خوبیه..اما کلا اوضاع نت گیلان خیلی خوب نیستنقل قول:
اندیشه سبز خزر سرویس بسیار بهتری نسبت به ضحی کیش میده.میرم دوباره 256 نامحدود میگیرم با سرعت 50.لطفا دوستانی که می خواهند جمع اوری کنند اعلام نمیاند تا با هم این کار را انجام دهید زمان اتمام سرویس من 30 خرداد.نقل قول:
پس من چی دوستان من با این سرویس فلک زده چه خاکی تو سرم کنم :n28::n28::n28:حالا فقط یه خوبی داره من هیچ قرار دای رو امضا نکردم تلفنی ثبت نام کردم نصبم خودم انجام دادم و به همین خاطر کسی نیومد ازم امضا بگیری یعنی راهی داره بتونم بپیچونم این کلاه بردارا ها رو و جمع کنم سرویسو :n30::n30::n30::n30: چه گرفتاری شدیما خدا لعنت کنه این ذغال کیش رو :n24::n24:نقل قول:
[QUOTE=Sat_Sat;7687275]آقا ساسان شما هم بیا متحد شیم بری 1 مگ بگیری فایدهای نداره
بیا بزار جمع شیم بلکه این اوضاع اینترنت ضحی کیش سرور سامون بگیره به خدا زشته این مازندران چی از ما بیشتر داره جز همت !!!![/QUOTE
باید بیخیال این شرکت شد درست میگید منم رو حساب تعریف و تمجید بچه ها اومدم 2020 نه صاحبی نه مسئولی هیچی نداره که جوابگو باشه یعنی اینقدر احمق هستن که مشتریاشونو از دست بدن؟ همه بریم اندیشه؟ دیگه حالم داره از هرچی نته بهم میخوره
باید بیخیال این شرکت شد درست میگید منم رو حساب تعریف و تمجید بچه ها اومدم 2020 نه صاحبی نه مسئولی هیچی نداره که جوابگو باشه یعنی اینقدر احمق هستن که مشتریاشونو از دست بدن؟ همه بریم اندیشه؟ دیگه حالم داره از هرچی نته بهم میخورهنقل قول:
واقعا همه ناراضی و پشیمون هستند از 2020
لطفا دوستانی که می خواهند جمع اوری کنید :
زمان پایان سرویس خودشان در ضحی کیش اعلام کنند تا یک روز را انتخاب کنیم با کمک دوستان برای جمع اوری.
متاسفانه این شرکت صاحبی نداره و باید با جمع اوری به صورت تعداد زیاد یک درسی بهشون بدیم.که به همان صورت که یک شبه همه میام ثبت نام میکنن یک شبه همه میان جمع اوری می کنند.
من 17 همین ماه تمدید کردم چند روز پیش ولی مطمعنا اگه تا بعد از انتخابات اوکی نشه گزینه بعدی من 256 اندیشه هستنقل قول:
چطور ممکنه ؟ همینجا یوزری هست از مرکز 7 رشت با سرویس 1 مگ نامحدود 2020 و تست سرعت میزاره سرعتشم از 240-250 پایینتر نیستنقل قول:
یا خط شما مشکل داره یا پشتیبانی اطلاعات غلط داده یا اون دوستمون یه ریگی به کفشش هست!
نقل قول:
یعنی به نظر شما حط این همه آدمی که 512 دارن و سرعتشون بالای 180 بود یهویی همه با هم مشکل دار می شه ؟؟؟
شدنی هست ؟؟؟
اونم تو مراکز مخابراتی مختلف :n13:
دوست عزیز عرض کردم 512 نامحدود دارم دوست عزیزم نعیم 1مگ داره این مشکل رو همه بچه های 512 دارن... الانم زنگ زدم گفتن که باید مدرک حقوقی داشته باشی برای 1مگ به بالا من با کارت دانشجویی 512گرفتم میگه قانون جدیدهنقل قول:
زنگ بزن دوباره چرت میگن.یک اپراتور دیگه تو بخش تمدید گوشی را برداره بهت میگه مشکلی نیست و بهت شماره حساب و شناسه پرداخت میده.صحاب نداره این شرکت هر کس یک قانون جدید برای خودش درست میکنه.نقل قول:
1 مگ هزینه و سرعت دانلودش چنده؟نقل قول:
واقعا بی صحابه معلومم نیست کی این وسط حرف حساب میزنه بعد پشتیبانه گفت از تهران داریم پهنای باند میخریم جک میگن.....نقل قول:
شاید سرعت 1مگ بگیرید همین حدودا باشه(حداقل 100-120طبق گفته یکی از پشتیبانا:n01:) چون به غیر این دوستمون کسی 1مگ نداره و هرکی 512 داره مشکل افت سرعت داره...نقل قول:
دلیلی نداره که بخوای دروغ بگی نعیم جان..اینطورکه معلومه 512 مشکل داره شما که1مگی حالا واسه اظمینان دوستمون کنار ساعت رو ایکون همین نرم افزار کلیک راست کن اولین گزینه نمایش گراف رو بزن نوسانات سرعت رو نشون میدهنقل قول:
سلامنقل قول:
سوتفاهم نشه میخواستم پست آقا سینا و شما رو مولتی کوت کنم ولی انگار نشد ، ایشون گفتن ۱ مگ نامحدود دارن ولی سرعتشون مثل ۲۵۶ اندیشه هست.
شرمنده نعیم جان قصد جسارت ندارم ولی این تست شما اصلا واسه اینترنت نیستنقل قول:
تست سرعت شما نوشته 322 M که اصلا با سرعت دانلود همخونی نداره
شما احتمالا اطلاعات کپی تو کامپیوتر هم تو نرم افزار حساب کردید
این گرافی که نتورکس داره نشون میده اصلا واسه دانلود نیست
چون سرعت دانلود که نمیشه 300 مگ باشه (( حتی اگه به بیت هم حساب کنیم غیر ممکن هست ))
نکته 2
تو دریافت و ارسال شده زده شده 236 گیگ دریافت در امروز
که همچین چیزی کاملا غیر ممکن هست
تو 1 روز 236 گیگ دانلود ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمیخوام بگم خدای نکرده دروغ میگید
ولی این چیزی که شما گذاشتید ارتباطات اینترنت نیست و ارتباطات کپی و پیست هارد هست
و اصلا ربطی به اینترنت نداره
قصد توهین ندارم ولی شاید اشتباه میکنی
:n16:
آره خودم چند بار قطع کردم لینک جدید اضافه کردم ؟؟؟ دانلود بشه ؟ خوب که چی !!! شما مشکل داری .
والا من همون موقع گفتم از این نرم افزار چیزی سر در نمیارم ؟ این چیزها نمیدونم چی هستش .
چیزی که هستش الان دارم میبنیم دارم میذارم . [حذف شد]
نقل قول:
ایشون یا در حال ارسال و دریافت فایل بر روی شبکه داخلی هستند یا تنظیمات نتورکس را تغییر دادند.نقل قول:
داداش من والا منم میگم نمیدونم این نرم افزار چی هستش ؟؟؟ داستانش چی هستش ؟
شما به اون شخص بگو بابا اگه من چیزی از این سر در میاوردم که مرض ندارم بیام خودمو ضایع کنم ؟
سرعتم 200 تا 215 هستش همین . وسلام .ایشون گفتن نرم افزار نصب کن منم نصب عکس گذاشتم .
نقل قول:
اول اینکه چرا توهین ؟؟نقل قول:
حالا هرچی هست توهین چرا ؟؟
واقعا ارزشش رو نداره
بگذریم
شما رو آیکون نرم افزار کنار ساعت کلیک راست کن و وارد setting شو
تو صفحه اولش قسمت پایین بخش Monitored Interfaced
گزینه all ethernet connection رو انتخاب کن و سیو کن
بعد یه فایل بزار واسه دانلود و گراف رو ببین که باید همراه با سرعت دانلود بالا پایین بشه
:n16:
دوستان یک سوال تا اخر این ماه میخوایم خونمون عوض کنیم جمع کردن سرویس در اندیشه چقد طول میده تا بتونم برای ثبت نام خط جدیدم اقدام کنم:n13:
اگر خط برای خودتان هست که می توانید به راحتی انتقال دهید شماره خط را فقط خط های قدیمی این امکان را دارد در این صورت نیاز به جمع اوری نیست.(خط باید در یکی از دفاتر پیشخوان دولت انتقال داده شود و صاحب خط فرم انتقال را پر کند)نقل قول:
ولی از انجا که اعلام کردید ثبت نام خط جدید یعنی خط برای شما نیست.
در این صورت 3 روز کاری بعد از پر کردن فرم در محل شرکت وقت نیاز است برای جمع اوری.