سلام من بازی Gears of Warرو خیلی وقت پیش نصب کردم ارور داد و حالا هم بعد از مدتها دوباره نصب کردم همین ارور رو داد این ارور مربوط به چی هست
wargame-g4wlive.exe
ویندوز من سون هست ولی روی اکس پی قابل اجرا هست
ممنون
Printable View
سلام من بازی Gears of Warرو خیلی وقت پیش نصب کردم ارور داد و حالا هم بعد از مدتها دوباره نصب کردم همین ارور رو داد این ارور مربوط به چی هست
wargame-g4wlive.exe
ویندوز من سون هست ولی روی اکس پی قابل اجرا هست
ممنون
سلام دوستان
من بعد از سالها دوباره POP2 رو نصب کردم و دارم میرم! منتها الان که رسیدم آخرش میبینم 8 تا Life Upgrade بیشتر نرفتم و نمیدونم کدومشو نرفتم!!!
این عکس اتاق ساعت شنی بازیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اینجا یه نمادی از Life Upgrade هست! گفتم شاید کسی بدونه کدومو جا انداختم!!!
ممنون
EDIT
بازی POP The Forgotten Sands هم رو سیستمم اجرا نمیشه! صفحه سیاه میشه و هنگ می کنه یا Ubisoft Luncher رو میخواد Update کنه! از چند تا سایت بازی و دانلود و از چند تا فروشگاه من کرک رو و بازی رو تهیه کردم، همشون همینجوری بودن! یادمه یکی هم از دوستم گرفتم که قبلا رو سیستمش نصب بوده و بازی می کردیم! مشکل کجاست؟!
سپهر جان احتمالا شما همون نسخه ای رو داری که پست قبلم گفتمنقل قول:
موقع نصب کلا سه گزینه هست اولی و دومی(دایره ای ها ) تک انتخابیه (یعنی یا اولی رو میتونی بزنی یا دومی) و فکر کنم بازی رو حالت پیش فرض گزینه دوم رو انتخاب میکنه شما اولی رو بزنی درست میشه
با گزینه سوم هم کار نداشته باش و بزار باشه
g4wlive = Games for Windows LIVEنقل قول:
یه ذره رمزی گفته اون برنامه رو نصب کنی حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور رو موقع اجرای بازی میگیرید؟نقل قول:
چون مربوطه به بخش مولتی پلیر بازی که کرک مخصوص داشت اما من کرک رو تست نکردم
راهنمای بازی که هستمحتوای مخفی: راهنما
سلام الان من یک بار دیگه بازی رو نصب کردم همون طور که شما میثم جان گفتین گزینه اولی رو زدم و بازی رو اجرا کردم از همون اول که بازی worms reloded رو اجرا کردم زبان بازی من انگلیسی شده بود ممنون از کمک شما نمی دونید که من چه قدر خوشحال هستم.:42:
من بازی i am alive یه بار نصب کردم.چون مشکل تو اجرا داشت.پاکش کردم. وقتی که میخوام بازی رو دوباره نصب کنم میگه که باید نسخه قبلunistallکنی.حالا موقع unistallاین ارور رو میده.
error number:0.80040702
description:failed to load dll:
game unistall helper setup will now terminate.
لطفا یه راهنمایی کنید؟
با نرم افزارهای uninstaller بازی حذف کن یا می تونی از قسمت Add Or Remove Program خود ویندوز بری و حذفش کنی یا کلا پوشه ی بازی حذف کن :31:نقل قول:
کمککککککککنقل قول:
بازی کالاف6 وقتی اولین مرحلهact ||| رو میخواد بیاره تو لادینگ صفحه سیاه میشه و این پیغام میادdisc read error
اقا جونه من مگه کامله i am alive اومده من رفتم پرسیدم میگن دموش هست فقط
این مشکل تو mw3 هم بود دلیلش این بود که راهو اشتباه رفتیم و باگ بودنقل قول:
باید از یه راه دیگه میرفتیم
برای شمام شاید این باشه :دی
تو loading اینطور میشه راهی ندارهنقل قول:
تو گوگل سرچ کردم ظاهرا یه پچ میخواد ولی یه لینک سالم پیدا نمیشه
سلام دوستان من بازی batman Arkhamcity رو خیلی وقت پیش با یه سیستم ضعیف تموم کردم ولی الان که دوباره نصبش کردم یکم که بازی میکنم از بازی میپره بیرون .....!!
سیستمم ...:
vga gtx550 ti
min : intel z68
cpu : intel core i5 2500
ram 16gig
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط باید ببینیم مشکل شما رو حل میکنه یانهنقل قول:
به نظر من که معنی نداره بازی که روی کنسول امتحان خودش رو پس داده روی pc به صورت demo (آزمایشی) بیادنقل قول:
این بازی یک بار باگ گیری شده دمو بدن که چی بشه؟!!!!
ارورتون چی هست؟نقل قول:
سلام دوستان من بازی batman Arkhamcity رو خیلی وقت پیش با یه سیستم ضعیف تموم کردم ولی الان که دوباره نصبش کردم یکم که بازی میکنم از بازی میپره بیرون .....!!
علی جان این ارور معمولا تنها نمیاد و قبلش باید ارور دیگه ای داشته باشید که میگه فایلی پیدا نشدهنقل قول:
سلام این اخطار واسه چیه ؟ من الان دو تا بازی نصب کردم همین اخطارو میده ! Transformers Fall of Cybertron با هیتمن.....احتمالا ویندوزم هست چون 8 هستش ولی چرا بازیای دیگه اجرا شدن ! راهی نداره درست شه ؟
the application was unable to start correctly (0x0000142).click ok to close the application
اگر ارور دیگه ای ندارید مشکل کاملا بر میگرده به ویندوزتون که دلایل زیادی از تنظیمات ریجستری گرفته تا درست کرک نشدن ویندوز داره
مطلبی که گفتم از روی تحقیقات خودمه و به نظرم بهترین کار اینه که بازی روی یک سیستم دیگه تست بشه
تو بازی مرحله ای یا اون مرحله هایی که خودت انتخواب میکنی؟نقل قول:
به نظر من که معنی نداره بازی که روی کنسول امتحان خودش رو پس داده روی pc به صورت demo (آزمایشی) بیاد
این بازی یک بار باگ گیری شده دمو بدن که چی بشه؟!!!!
داداش من هر جا میپرسم میگن دمو هس
اونا به این کاری ندارن که باگ گیری شده یا نه
سلام میثم این لینکه برای فورشید هستش سیستم من کلا فورشید رو باز نمیکنه انگار سرورش قطع شده بالاخره یه لینک سالم پچ پیدا کردم درست شد لینکشو میزارم اگه کسی کارش مثل ما گیر کرد استفاده کنه اگه در اینده هم کسی دید لینکه خراب شده یه پیغام برام بزره از تو کامپیوتر اپلود میکنم
zone>english
باید داخل پوشه انکلیش پچ بشه
سلام
تو بعضی از بازی ها مثل mafia 2 , sniper , alan wake بازی گیر میکنه و فقط میشه با alt,ctrl,del از بازی بیام بیرون ممکن به خاطر این باشه که کارت گرافیک رو آپدیت نکردم ؟ در ضمن سیستم و 2 ماه پیش گرفتم :
cpu:g620 vga:nvidia 2gb ddr3 ram:4gb
سلام دوستان. لطفا کمکم کنید امروز یه مشکل برام پیش اومد که دیوانم کرده. من xbox دارم و الان یکی دو سال میشه دارم بدون مشکل بازی میکنم. تا اینکه امروز رفتم بازی Mortal Kombat ورژن نهایی رو خریدم. بعد از نصبش موقعی که play رو زدم که بازی اجرا بشه، یه پیغامی اومد به این معنی که باید یه آپدیت امنیتی انجام بده. اگه decline کنی بر میگرده به dashboard. منم پیش خودم گفتم خوب عیب نداره decline میکنیم ببینیم چی میشه (ایرانی جماعت از آپدیت شدن هیچ چیز به جز نود32 خیر ندیده). چند بار کنسل کردم دیدم هی گیر میکنه و یه صفحه سیاه میاد اجرا نمیشه. دیدم چاره ای نیست باید آپدیت رو accept کرد. البته به اینم فکر کردم که خوب من که به اینترنت وصل نیستم این چیو میخواد آپدیت کنه. بعد فهمیدم که انگار محتوای آپدیت داخل همین دیسک Mortal Kombat هست. خلاصه زدم که آپدیت بشه. یه نواری پر شد و یه صفحه اومد نوشت Applying Update که یه نوار جدید داشت پر میکرد.... که تا وسطاش اومد دیدم گیر کرد. از داخل xbox هم صدای خش سی دی میومد که به طور منظمی هی تکرار میشد انگار که گیر کرده باشه. آخرشم یه ارور اومد گفت can not read update files from disk و این حرفا. ته متنشم یه کدی مثل سریال نامبر میومد. خواستم xbox رو بدون دیسک یا با یه بازی دیگه بالا بیارم بازم همین اررور آخریه و سریال نامبره میومد. اگه هم یه دیسکی بذاریم توش دوباره یکم از این نوار آپدیت پر میشه و دوباره اررور میده. ببخشید که زیاد مفصل توضیح دادم خواستم اطلاعات کامل باشه. اگه کسی راهنماییم کنه واقعا ممنون میشم..
دوستان خواهشن یکی از تو دی وی دی بازی مکس پین 3 پوشه ی Redist رو برام آپلود کنه ... حجمش 20 مگابایته .....
سیتسمم ویروسی شد این فایل دیگه نصب نمیشه ... محتویاتش شامل :
اگه یه کرک سالم هم سراغ دارین بهم بگین .... ممنون
بله دوست عزیز اما من همشو رفتم! هر 9 تاشو! گفتم شاید راهی باشه که من نخوام دوباره بگردم ببینم کدومارو نرفتم!نقل قول:
راجع به مشکل بازی Prince Of Persia The Forgotten Sands کسی راهی نمیدونه؟:44:
با سیستمی ضعیفتر از سیستم شما دوتا از این بازی ها رو راحت و خوب اجرا کردمنقل قول:
بعید نیست مشکل شما از کارت گرافیکتون باشه آپدیت کردنش خوبه و خیلی از مشکلات رو برطرف میکنه اما بهتره مدلش رو بگی 2گیگ یا 4گیگ بودن ملاک اصلی بهتربودن کارت گرافیک نیست و پردازندش مهمتره
شما رزولیشن و جزییات بازی رو کم و زیاد میکنی تغییری میکنه؟
بجز لانچر بقیه برنامه های جانبی مثل دایرکس و سوشیال کلاب (فایل حجیم پوشه) و ++C رو میتونی از نت بگیرینقل قول:
ماشالله هرتاپیک یه شعبه زدی:31:
مشکل حل شد.....
سلام بچه ها
بازی L.A.Noire رو نصب کردم
میخوام اجراش کنم اصلا" هیچی بالا نمیاد!! یه صفحه میاد که گزینه ی اولش Lunch Game ـه که روش کلیک میکنم بعدش هیچی نمیاد.
مشکلش از کجاس؟؟
دوستان من بازی(the lord of the rings(war in the northرو از پی سی ورلد خریدم.نصبشم کردم.وقتی برای بار اول نصبش میکنی وارد بازی میشه ولی وقتی کامپیوتر رو خاموش میکنم و بعد از مدتی که روشن میکنم و میخوام دوباره بازی کنم رو ایکونه دسکتاپش که کلیک میکنم این پیام رو میده:
وارد پوشش هم که توی درایو c هست میشم و روش کلیک میکنم این پیام رو میده:
کرکشم ریپلیس کردم.هر دفعه که کامپیوتر رو روشن میکنم باید دوباره نصبش کنم تا repair بشه.لطفا اگر کسی میتونه و بلدهکمکم کنه.:41:
موقعی که بازی رو میریزی دنبال فایلی که توی اروره بگرد و یه کپی ازش بگیر
بهترین دلیل به نظرم همونیه که احمد جان پایین گفتن
اگر درست بود توی آنتی ویروست اون فایل رو استثنا کن
به احتمال بسیار آنتی ویروست به این فایل گیر میده و هر بار که سیستم ریستارت میشه پاکش میکنهنقل قول:
بچه ها کمک کنید!!
بازی L.A NOIRE رو هر کاری میکنم باز نمیشه!!
هر چی هم تو dvd ایش بود نصب کردم اما موقعی که launch game رو میزنم یه چیزی سریع میاد که فقط اولشو تونستم بخونم LAN LAUNCHER STOPED WORKING دیگه بقیشو ندیدم چی نوشته
لطفا" راهنمایی کنید
SYSTEM:
ASUS A53sv i5 2.4GH
ٌWin 7 64bit
GT 540M 2GB
RAM 4GB
دوستان سلام
نمی خوام واسه این مشکل تاپیک جدا باز کنم!!
من تو اجرای بازی section 8 مشکل دارم !!
وقتی می خوام اجرا کنم ارور میده .
سیستم :
Geforce 7300
Ram:1GB
CPU:2.4
ممنون
ویندوز 32bit ریختم ممکن از ویندوز باشه؟ راستی بعضی وقتا که سیستم 2-3 ساعت روشنه صفحه سفید میشه 20-30 تا ارور پشت سر هم میاد
[QUOTE=Meysam Raz;7219348]با سیستمی ضعیفتر از سیستم شما دوتا از این بازی ها رو راحت و خوب اجرا کردم
بعید نیست مشکل شما از کارت گرافیکتون باشه آپدیت کردنش خوبه و خیلی از مشکلات رو برطرف میکنه اما بهتره مدلش رو بگی 2گیگ یا 4گیگ بودن ملاک اصلی بهتربودن کارت گرافیک نیست و پردازندش مهمتره
شما رزولیشن و جزییات بازی رو کم و زیاد میکنی تغییری میکنه؟
بجز لانچر بقیه برنامه های جانبی مثل دایرکس و سوشیال کلاب (فایل حجیم پوشه) و ++C رو میتونی از نت بگیری
خیر ویندوز 32bit ریختم ممکن از ویندوز باشه؟ راستی بعضی وقتا که سیستم 2-3 ساعت روشنه صفحه سفید میشه 20-30 تا ارور پشت سر هم میاد
اگر نسخه ویندوزتون سالمهنقل قول:
خیر
ویندوز 32bit ریختم ممکن از ویندوز باشه؟ راستی بعضی وقتا که سیستم 2-3 ساعت روشنه صفحه سفید میشه 20-30 تا ارور پشت سر هم میاد
یا بد نصب شده یا ویروسیه
یه سر به تاپیک ویندوز وتاپیک آنتی ویروس بزن و عکس ارور ها رو بزار ببین دوستان چی میگن
با این سیستم وقتی رزولیشن چنتا بازی رو کم(600*800) و زیاد میکنی و بازی ها بازهم تیک داره مشکل از سه جا میتونه باشه
1.ضعیف بودن شدید کارت گرافیک (که شما هنوز مدلش رو نگفتی)
2.آپدیت نبودن دایرکس و درایور کارت گرافیک
3.مشکل ویندوز
سلام به همه من یک مشکل دیگه در بازی left 4 dead 1 داشتم من این بازی رو خریدم که ماله شرکت "پرشین دارگون" هست ولی نمیدونم وقتی میرم توی منوی بازی منوی بازی روسی هست نه انگلیسی هر کار هم میکنم نمیشه به نظر شما من چه کار کنم دوستان عزیز توروخدا زود جواب منو بدید آخه خیلی گیرم توی این بازی چون هم داره مدرسه ها شروع میشه میخوام زود تر این بازی رو تموم کنم.ممنون میشم که همین امروز خیلی زود جواب منو بدید.:24:
1)نقل قول:
options=опции
language=язык
اول برو توی options بعد هم قسمت language بعد هم انگلیسیش کن.
2)معمولا در هنگام نصب در مورد زبان بازی سوال میپرسه دوباره نصب کن و زبان انگلیسی انتخاب کن.
با سلام من بازی tower wars رو از چند سایت مختلف دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی در هنگام لود این پیغامو میده
ممنون میشم راهنمایی دقیق کنید
خیلی ممنونم علیرضا جان دست شما درد نکنه.:12::31:
سلام.سوالی دارم من کامپیوترم رو مدتیه به روزش نکردم بعد به خاطر این بعضی بازی هارو کند اجرا میکنه مثل:gta iv-ghostrecon-.... میشه کمکم کنید چیرو باید عوض کنم ؟؟؟؟؟؟
nvidia geforce gt 9400:graphic
ram:2
intel(r) pentium(r) 4 cpu 3.20ghz:cpu
هر چی رو باید عوض کنم بگید اگه میشه با قیمت (متشکرم)
برید اینجا و بودجتون رو مشخص کنید تا دوستان کمکتون کنندنقل قول:
دوستان توروخدا کمک کنید:42:
بازی borderlands 2 رو خریدم کامل نصبش کردم و کرکش رو هم ریختم ولی وقتی میخوام بازش کنم این ارور رو میده
couldnt locate /gearbox/config/gearboxengine.ini which is to run willow
تورو خدا کمک کنید:41:
موقع نصب آنتی ویروستون فایلی رو قرنطینه نکرد؟نقل قول:
آنتی ویروستون رو غیرفعال کنید
دوباره بازی رو نصب کنید
انتی ویروس غیر فعالهنقل قول:
یه بار دیگه هم نصبش کردم ولی بازم همون پیغامو میده
مشکل از کرک بازی نیست؟