منم دقیقا مثل شما یه ۶ ماه بیشتر همش میرفتم مخابرات به من که میگفتن کلا تو سطح استان تهران هیچ مخابراتی ثبت نام فیبر نوری نداره. اینجا مطرح کردم یکی از دوستان گفت که از بازرسی اقدام کن. منم ۱۹۵ شکایت کردم دفعه اول توجهی نکردن و گفتن ثبت نام نداریم. دفعه دوم با چندتا گوشی مختلف شکایت ثبت کردیم این دفعه تاثیر داشت و یکی از مخابرات تماس گرفت گفت مششگل چیه و گفتم برادر عزبز کوچه بالای ما فببر داره پایینی فیبر داره به ما هم بدید خلاصه گفت بیا باهاش رفتیم پیش مسئول فیبر که آدم بد قلقی بود کلی بحث باهاش آخر گفت میکشیم و هرچی خراببو مشکلی پیش بیاد مسئولش خودتونید گفتم باشه همه چی گردن من . بعد یک هفته اومدن تو چند ساعت کابل و کشیدن و چون خونه ما نوساز بود و از اول همه واحدا کابل کشی بود وصل کردن و تمام. بگذریم که کار چند ساعته و حدود ۷ ماه طول کشید ولی خب انجام شد. حالا دوهفتس کابل و کشیدن و منتظر فعال کردنشیم و انگار میمیرن یه کاریو بی دردسر انجام بدن. واقعا درد کار دولتی تو مملکت گل و بلبل ما بقول شما از کولونسکوپی هم بیشتره. اما بازرسی و ۱۹۵ شکایت کنید اگه نزدیک شما باکس هست که انجام شدنیه. ولی خوب ازونجایی که تمامیه کارمندهای مملکت با مردم پدر کشتگی دارن و لذت میبرن از اذیت کردن برای همین پروسه طولانیه. برای ما حدود ۲۰۰ متر کابل کشیدن .
کابل مارو بدون هزینه تا خونه کشیدن و سرویس پس پرداخت ۱۶ مگ یک ساله زده تو پنل کاربری.