براي مذاكره با مديرعامل پرسپوليس؛ مصطفي دنيزلي بامداد فردا به تهران وارد ميشود
مصطفي دنيزلي براي مذاكره با مسوولان باشگاه پرسپوليس بامداد فردا به تهران وارد ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از آن كه مسوولان پرسپوليس قطع همكاري با آريهان را اعلام كردند، بررسيهاي خود را براي انتخاب سرمربي جديد آغاز و مصطفي دنيزلي، مربي سابق تيم ملي تركيه در جام ملتهاي اروپا 96 و تيم پاس را با عنوان جديترين گزينه براي در دست گرفتن هدايت پرسپوليس معرفي كردند.
دنيزلي كه مفسر يكي از برنامههاي ورزشي شبكهي تلويزيوني تركيه نيز هست پس از پايان برنامه تلويزيونياش ساعت 23، استانبول را به مقصد تهران ترك ميكند.
فردا، سه شنبه مذاكرات مسوولان پرسپوليس با دنيزلي انجام خواهد شد و در صورت رسيدن به توافق قرارداد اين مربي با پرسپوليس منعقد خواهد شد.
انتهاي پيام
۸تيم صعودكننده به مرحله يك چهارم نهايي فوتبال روستاييان مشخص شدند
هشت تيم صعودكننده به مرحله يك چهارم پاياني مسابقات فوتبال قهرماني روستاييان ايران شناخته شدند.
در پايان مرحله يك هشتم نهايي اين مسابقات ، تيمهاي مازندران ، فارس ، مركزي ، كهگيلويه و بويراحمد، چهار محال و بختياري ، ملاير ، خوزستان و شهرري به مرحله يك چهارم نهايي راه يافتند.
در اين مسابقات كه در ملاير جريان دارد روز دوشنبه تيم مازندران ۲بر صفر يزد را برد ، لرستان پنج بر صفر از سد تيم كهگيلويه و بوير احمد گذشت ، شهرداري شهر ري با يك گل بر تيم ايلام چيره شد و ملاير ۵بر ۳بر تيم سيستان و بلوچستان غلبه كرد.
در اين مسابقات ۶۰۰ورزشكار در قالب ۲۹تيم از استانهاي مختلف كشور به مدت يك هفته با يكديگر رقابت ميكنند.
گفت و گوي اختصاصي ايپنا با وحيد هاشميان شماره 9 شايعه است مغرضانه برخورد نکنيد
وحيد هاشميان مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان در گفت و گويي اختصاصي با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) در خصوص مسائل به وجود آمده پيرامون عدم حضورش در اردوي تيم ملي براي بازي مقابل سوريه در چارچوب رقابت هاي انتخابي جام ملت هاي آسيا سخن گفت.
هاشميان که شب گذشته فصل جديد رقابت هاي بوندس ليگا را با گلزني برابر وردربرمن آغاز کرد به خبرنگار ايپنا گفت: "من با آقاي قلعه نويي در مورد وضعيتم صحبت کرده بودم. به ايشان درباره مصدوميتم و وضعيت جسماني خود توضيحاتي را ارائه کردم. ضمن آنکه به علت بازي هانوفر و وردربرمن که يکشنبه شب برگزار شد آمدن به اردوي تيم ملي ميسر نبود. چراکه بازي تيم ملي با سوريه چهارشنبه برگزار مي شود و اين درحالي بود که من تنها مي توانستم يک جلسه تمريني را با تيم ملي بگذارنم که آن هم براي هماهنگ شدن با تيم مثمر ثمر نبود.
به دليل شرايط هانوفر مجبور بودم در بازي برابر وردربرمن به ميدان بروم، اما مربي از من خواست تا زياد به خودم فشار وارد نکنم. مصدوميتم از ناحيه کمر هنوز به قوت خود باقيست و مرا آزار مي دهد. به طوري که نمي توانم 90 دقيقه در زمين حضور داشته باشم."
هاشميان در مورد حرف ها و شايعات موجود در خصوص شماره 9 تيم ملي اظهار داشت: "اين موضوع صحت ندارد و من آن را به شدت تکذيب مي کنم. متاسفانه برخي از مطبوعات مغرضانه برخورد مي کنند که اين واقعاً جاي افسوس دارد."
عابدزاده مربي پرسپوليس شد
احمدرضا عابدزاده دروازبان اسطورهاي فوتبال كشورمان به جمع مربيان تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران(ايلنا) در پي جدايي "نيكول"، مربي هلندي دروازبانان تيم فوتبال پرسپوليس، مسئولان اين تيم در پي انتخاب و معرفي جانشين وي هستند.
در اين رابطه احمدرضا عابدزاده دروازبان اسطورهاي فوتبال كشورمان مدنظر مسئولان پرسپوليس قرار گرفته است.
وي پس از نشست صبح امروز با حميد استيلي سرمربي موقت تيم فوتبال پرسپوليس ساعاتي پيش در تمرينات سرخپوشان حضور يافت و كار آماده سازي دروازبانان اين تيم را بر عهده گرفت.
حضور قطعي عابدزاده در جمع كادر فني پرسپوليس به زودي از سوي مسئولين اين باشگاه اعلام مي شود.
پايان پيام
ايتاليا با بازيكنان ذخيره خود به مصاف كرواسي ميرود
تيم ملي فوتبال ايتاليا قهرمان جام جهاني ۲۰۰۶آلمان با بازيكنان ذخيره خود در ديدار دوستانه روز چهارشنبه برابر كرواسي بازي خواهد كرد.
بهگزارش خبرگزاري رويترز از ميلان، "روبرتو دونادوني" سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايتاليا، بازيكنان اصلي تيم در جام جهاني را از اين ديدار كنار گذاشته و در درون دروازه نيز از "ماركو آميليا" دروازهبان سوم تيم جام جهاني استفاده خواهد كرد.
دونادوني كه جانشين "مارچلو ليپي" شده است به هفت بازيكن جديد ، شانس اين را دادهاست كه در تيم ملي كشورشان حضور داشته باشند.
به غير از آميليا، نفراتي چون "كريستيانو لوكارلي" مهاجم و "استفانو موروني" بازيكن خط مياني نيز در فهرست تيم ايتاليا قرار داده شدهاند.
"ماسيمو آمبروسيني" و "فابيو ليوراني" هافبكهاي تيم آث ميلان و فيورنتينا، هر دو پس از مدتها دوري از تيم ملي، به اين تيم فراخوانده شدهاند.
"دانيلي بونرا" مدافع كه اوايل ماه جاري از پارما به آث ميلان پيوست به دليل مصدوميت زانو در روز دوشنبه، از فهرست اعلام شده خط خورد و "آلساندرو گامبريني" از تيم فيورنتينا جايگزين وي شد.
در پايان تمرين امروز اعلام شد حذف برهاني و شجاعي از تيم ملي
خبرگزاري فارس: اعضاي كادر فني تيم ملي در پايان تمرين امروز نام دو تن ديگر را به عنوان بازيكنان خط خورده از فهرست تيم اعلام كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از حذف نام 9 بازيكن از فهرست تيم ملي، در پايان تمرين امروز بعدازظهر مربيان اعلام كردند كه آرش برهاني و مسعود شجاعي نيز جزو خط خورده ها هستند و در فهرست نهايي تيم ملي براي ديدار مقابل سوريه حضور ندارند.
صبح امروز قلعه نوعي نام 9 بازيكن را نيز از فهرست تيم ملي خط زده بود.
تيم ملي عصر روز چهارشنبه در دومين ديدار خود در مرحله مقدماتي جام ملت هاي آسيا در ورزشگاه آزادي به مصاف سوريه مي رود.