سلام . میشه شماره ی, ایمیل یا ایدی تلگرام این دوستتون رو بدیننقل قول:
ممنون میشم
Printable View
سلام . میشه شماره ی, ایمیل یا ایدی تلگرام این دوستتون رو بدیننقل قول:
ممنون میشم
سلام. اسم شرکتش چی بود؟نقل قول:
سلام به همه دوستان، لطفا اگر میتونید کمکم کنید.
من مودم e5785 huawei رو میخواستم انلاک کنم ولی الان مودم فقط روشن میشه و آرم huawei رو نشون میده ولی بعدش صفحه سیاه میشه.فکرز میکنم اگه بتونم دانگرید کنم مشکلم حل بشه. اگر کسی راه حلی برای من داره راهنمایی کنه. ضمنا ویندوز 10 نصب کردم روی سیستم و دیگه درایورهای مودم رو نمیشناسه برای این موضوع هم اگه راه حلی هست بهم اطلاع بدید. خیلی خیلی ممنون.:»:»:»:»
سلام وقت بخیر
کسی از دوستان فریمور ca60 رو داره لینکهای سایت سازنده غیر فعاله -متشکرم
درود ، چند عدد مودم air master 3100e مبین نت دارم ، آیا این مودم آنلاک میشه ؟ یسری ها گفتن میشه ، در حد همون که سیم ایرانسل هم ساپورت کنه بسنده میکنه
انلاک دائم نمیشه یعنی روش انلاک دائم دست چند نفر هست و به کسی اموزش نمیدن انلاک موقت میشه اونم اگر دسترسی روت مودم باز باشهنقل قول:
سلام وقتتون به خیر. من قصد خرید مودم b612 دارم، مدل آنلاک کارخونه (نه آنلاک داخل ایران). تا جایی که تحقیق کردم دو مدل ۲۳۳ و ۲۵d داره و شاید مدل های دیگه. چون مودم برای پدرم خرید می کنم که نمی تونه دستی فریمور جدید نصب کنه، می خوام یک ورژنی باشه که آنلاین خودش آپدیت بشه (بدون دردسر) و قابلیت CA و MIMO 4*4 فعال بشه (چون احتمال داره آنتن دهی منطقه ما خوب نباشه) شما کدوم سری از این مودم پیشنهاد می کنید؟ و شنیدم فقط مدل هایی آنلاک هواوی هستند که آرم هواوی وسط مودم باشه. درسته این حرف؟ ترجیحا می خوام از اینترنت ایرانسل استفاده کنم ولی آنلاک می گیرم که اگر آنتن نداد ایرانسل بتونم از سیم شرکت دیگه استفاده کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.دوستان من مودم L-92ایرانسل رو خیلی وقته آنلاک کردم و استفاده میکردم ولی الان چند روزیه که دیگه وایفای مودم به غیراز سیمکارت ایرنسل قابل شناسایی برای بقیه گیرنده ها نیست.اتصال با کابل یواس پی مشکلی نداره وکانکت انجام میشه البته گاهی با دستکاری وایفای مودم شناسایی میشه ولی گاهی با هیج گیرنده ایی شناسایی نمیشه.لطفا اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید که مشکل از کجا میتونه باشه.
آقا من مودم جیبی Huawei 8372 دارم. اخیرا سرویس کرده منو. هر نقطه ای از شهر وصل میشم به نت خیلی سرعت پایینه. با کلی سیم کارت دیگه امتحان کردم. آنتن رو در حد یکی دو تا پر میکنه تو 4g. برای 3g هم وصل میشه اما سرعت پایینه
حتی با گوشی های مختلف هم تست کردم ظاهرا مشکل از آنتن و شبکه هم میتونه باشه
کسی تجربه مشابه داشته؟
چقدر تاپیک سوت وکوره!!!کسی نیست حوابی بده؟؟؟نقل قول: