آخه مادر هم اینقدر بی رحم :دی برا چی این پسر گلت رو اذیت میکنی:n01:پست بالایی رو خوندم که گفتید با اسپری تمیز کردید و بهتر شد .خوب الحمدلله !!!نقل قول:
Printable View
آخه مادر هم اینقدر بی رحم :دی برا چی این پسر گلت رو اذیت میکنی:n01:پست بالایی رو خوندم که گفتید با اسپری تمیز کردید و بهتر شد .خوب الحمدلله !!!نقل قول:
سلام ...برا من رم 6 هستش ...وقتی سیستم رو روشن میکنم 31درصدش همون اول پر هستش ...طبیعی هستش ؟ میشه کاریش کرد کم بشه ؟
31 % = 1.9 گیگابایت = میزان مصرف خود ویندوز + نرم افزار های پیش فرض + آنتی ویروسنقل قول:
نگران نباشید
آره دیگه تو چشم نیست ولی وقتی تاچ رو لمس می کنی یه ریزه زیر دستت که میاد اوقاتت تلخ میشه !:n15:....از اینا گذشته دیدین که دیجی کالا ارزونش کرده ؟...حال آدم گرفته میشه !:n03:نقل قول:
زده ناموجود که :n13: بی خیال ما که خریدیم چرا دوباره نگا کنیم حرص بخوریم یکی واسه I7 اش 3100 داد یکی 2100 جفتشونم راضی :n10: خریدتونو کردین :n24:نقل قول:
وضعیت بازار طوری نبود که بشه پیش بینیش کرد .
در ضمن تخفیف ویژه خورده بود
الان از هر کی بپرسی می گه فصل مدارس و دانشگاه هاست گرون می شه !!!
سلام دوستان
از کدوم فروشگاه بخرم که نکنن تو پاچم و مشکلی برای لپتاپ به وجود نیومده باشه ؟ مثه refer و یا دست بردن توی قطعات و غیره
شیراز یکم گرونه ولی فروشگاه های اینترنتی مثه چاره و دیجی کالا خیلی بهترن
لطفا راهنمایی کنید
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
وقتی گارانتی هست دیگه صحبت از دست بردن تو قطعات و ... بی معنیه . لپ تاپو که خودتون باز نمی کین اگر اونا هم باز کنن گارانتی بفهمه بیچارشون می کنه . اصلا لپ تاپ وسیله ای نیست که به این راحتی بشه دست برد توش . کاربرا هم امروز دیگه حساب دستشون اومده قطعه عوض بشه می فهمن چون فوق فوقش بتونن عوض کنن CPU یا رم یا هارده که کاربر خیلی خیلی راحت میفهمه . حالا رم یه چیزی یه قطعه ای مثل CPU که آزاد تو بازار گیر نمیاد که بخره تعویض کنه . در ضمن Ideapad ها مخصوصا این Z500 واسه سخت افزاراش Whitelist داره اگه یه قطعه ای مثل مودم عوض بشه کلا لپ تاپ بالا نمیاد !نقل قول:
نمی دونم دوستان چرا هنوزم مثل 10 سال پیش فکر می کنن
اگر تهرانین که دی جی کالا خوبه ، شهرستان اذیت می شین شاید لپ تاپ روز اول مشکل داشت مهلت تست دیجی کالا 48 ساعته . اگر رسید دستتون خراب بود وقت نمی شه برگردوند باید صاف بره گارانتی .
ولی شهر خودتون این آپشنو دارین که ویندوز و نرم افزار های اولیه رو بدین واستون نصب کنین و لپ تاپ تست بشه و یا اگر دوست داشتین رمشو ارتقا بدین
سلام دوستان:n01:
ایشالله شنبه دیگه میرم واسه خریدZ500/I7 به امید خدا.فقط اگه گارانتی سازگار نشد با گارانتی الماس بخرم؟:n13:
کول پد چی بخرم؟منظورم اینه که چند فنه باشه؟با توجه به شرایط خاص دمایی این لپ تاپ.:n27:
لطف کنید بگید ماوس چه مارکی بخرم هم ممنون میشم؟:n16:
اگه به من بود.میخواسم n550 بگیرم ولی با اون قیمت 100 سال دیگه هم نمیتونستم بخرمش.:n28:
تو رنج 2500 بنظرم بهترین لپ تاپ همین z500 باشه.
گارانتی الماس هم مشکلی نداره یکی از دوستام داره این لپ تاپ چیزیش نمیشه عمریهنقل قول:
کول پد من Deep cool n8 دارم راضیم و دما رو برام متعادل میکنه
موس هم به نظر من بهترین موس هارو فراسو میزنه خیلی خوبه کاملا راضیم
عیبی نداره ....ارزون بشه که چه بهتر ...نقل قول:
ارسال شده از GT-S6102 با استفاده از تپاتالک 2