حجممون که به .... رفت چی؟؟؟ من ۳گیگ از کفم رفت
Printable View
حجممون که به .... رفت چی؟؟؟ من ۳گیگ از کفم رفت
بعضی ها اینو رو نیز فراموش نکنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاک بر هم سر این بی عرضه ها بشه که عرضه ندارند یه **** بخورند و بعدش مثل خر تو گل گیر میکننند و مجبورند ل باز با اطلاعیه لغو کنند حرف خودشون رو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کنید چی نوشته
مهم:
ازمورخ 28 مرداد 92 هرچی شبانه 1 تا 7 ترافیک داشتم از اکانتم کم شده! زنگ زدم میگن شاید به کل شبانه رایگان حذف بشه! به همین سادگی! بدون خبر بدون درنظرگرفتن قراردادمثلا6ماهه که بامشترکاشون بستن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو سایت مخابرات زده:
به اطلاع مي رساند ، كليه محصولات اينترنت پرسرعت اين شركت به استثناي طرح خانواده داراي دانلود شبانه رايگان مي باشد. روابط عمومي شركت مخابرات خراسان رضوي با اعلام اين خبر افزود :همچنين كليه مشتركيني كه در هنگام ثبت نام از امتياز دانلود شبانه رايگان از ساعت 1 لغايت 7 بامداد بر خوردار بوده اند كماكان از امتياز مزبور برخوردار خواهند بود .
مشتركين گرامي جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانند با شماره تلفن 135 تماس حاصل فرماييد.
الان اونوقت یعنی چی؟؟!
**آنچه امروز گذشت** پست سوم
یه نکته قبل از شروع بگم ، اونم اینکه هدف از این پست فقط اطلاع دادن از اوضاع احواله مخابرات مرکزی، طرز برخورده مدیران و کلا وضعیته آگاهیه افرادی که اونجا کار میکنند هست ، تا اگر روزی کسی کارش به اینجا افتادو اینطوری حقشو خورده بودن بدونه چی به چیه و چیا باید بگه ، پس دوستان لطف کنن دلیله گذاشتن این پستو تعریف از خودمون یا هرگونه صحبته بی ربطه دیگه ندونن.
اول از همه بگم که صبح که از خونه اومدم بیرون وضعیته صحبت و رفتارمو از متمدنانه به دادو فریاد سوئیچ کردم ! چون اعتقاد داشتم که دیگه جای محترمانه درخواست کردن نیست ! اما خب همش ته دلم میگفتم خداکنه با انسانه بیشعوری مواجه نشم چون بعید میدونم بتونم خودمو کنترل کنم!
بعد از ورودمون به ساختمون ، نگهبانه گفت واسه طرحه شکایات بریم طبقه 5(بازرسی) اما خب ما به محض ورود به آسانسو زدی مطبقه 8 (مدیرعامل) ، منشیه مدیر عامل پرسید وقت قبلی دارید؟ بعداز اینکه فهمید نداریم گفت اقای ملک جعفریان داخل جلسه هستند ، برید پیش معاون مدیر ، آقای تاروردی( یا یه چیزی تو این مایه ها)، رفتیم دیدیم تو اتاقشون تشریف ندارن بعد که دنبالش گشتیم دیدیم جناب با دوستانشون تشریف بردن تو یه اتاقو دارن باهم چای میخورنو خلاصه بگو بخند !! خلاصه صداش زدیمو با کلی اخم اومد تو اتاقش
دقیقا چیزی که میترسیدم سرمون اومد ، یه انسانه بی منطقه رذله ، خلاصه 2دره کن به تمام معنا ! اول بهش گفتم که ما از طرفه 100ها کاربره معترض که تویه فروم p30world مشکلاتشونو میگن اومدیم، کلا امروز هرجا رفتم این فرومو گفتم و طرفه مقابلم در وهله اول میگفت چی؟! و بعد که تکرار میکردیم میفهمید نه خیالی نیستو اوضاع امنه!
برای توضیخ در مورد این آقای تاروردی ، فقط در حد خلاصه ای از حدوده یه ربع دیالوگی که بینمون ردو بدل شدو میزارم ، دیگه شما خودتون قضاوت کنید
طرف:خب مشکل چیه؟ من: والا مشکل یکی دوتا نیست طرف(بین حرفام پرید): خب اون اصلیشو بگو من: ما طبق وضعیت تعرفه ها که سرویساتونو با شبانه اعلام کردیدو.... نت گرفتیمو حالا شما بین قرارداد شبانرو بدون اطلاع رسانیه درست حذف کردید که %100 خلف وعده هست و ... طرف: خب همینه مشکل؟ من: این موضوعه اصلیه ، اما درمورده همین اطلاع رسانی هم بحث دارم که چطور میشه یدفعه یه مطلبو بزارید رو سایت و کمتر از 24ساعتم بهش عمل کنیدو شبانشو بردارید! خیلی ها از جمله خودم بدون اطلاع دانلود شبانه داشتیم و بعد متوجه شدیم که .... طرف: ببین ، شبانه روی این طرحایی که شماها دارید یه چیزی بوده در حد یکی دوماه اونم به صورت تشویقی و به مناسبت هفته ارتباطات و اصلا قرار نبوده که تا الان باشه،و اطلاعیشم ما منتشر کرده بودیم به دفاتر فروش ،درنتیجه شما الان چندوقته اضافه ترم شبانه داشتید منو دوستان(در وضعیت مایل به داغ کردن) : دقیقا اطلاعیه کجا منتشر شده که ما ندیدیم؟ طرف:دیگه اینکه کجا منتشر شدرو از من نباید بپرسید اما به تمامه دفاتر فروش اعلام شده من: به هیج وجه تو هیچ کدوم از مراکزه فروش یا تو سایت همچین چیزی نیومده طرف: دیگه حالا شما اینو میگی ما: یعنی چی؟یعنی دروغ میگیم؟ من رفتم طرح طلایی بگیرم و طرف با اطمینان به من گفته شبانه داره و حتی به اصراره من زنگ زده چک کرده و گفته %100 داره طرف: دیگه مشکل از اون فروشنده بوده ، ما کاره خودمونو انجام دادیدم باید اونا اطلاع رسانی میکردن طرف:دیگه من که نمیتونم بیام جوابه حرفی که اونا زدنو پس بدم ، باید میرفتید تو سایت خوده مخابرات، سریعترم صحبتاتونو بگید که میخوام برم ما: سایت tci-khoarasan مگه سایته رسمی نیست؟ اونجا تو تعرفه ها زده شبانه دارهطرف:(در حال پیچوندن) ببین ، یه سری طرحا بودن که از اول قرار نبوده که شبانه داشته باشنو ... (چرتو پرت) ما(بین حرفاش): آقایه محترم الان تعرفه ها تو سایت هست برید ببینیدطرف: سایت به من ارتباطی نداره! برید پیشه مسئوله سایت ما(دیگه اوجه داغ کردن): یعنی چی؟ مگه شما معاون مدیرکل نیستی؟ هرچی که ما میگیم که میگید خبر نداریدو ... ! طرف: اولا صداتو بیار پایین اینجا اگه اومدین نتیجه بگیرین محترمانه حرف بزنیدمن:شما محترمانه جواب میدید؟ مدام دارید هر مطلبو گردنه اینو اون میندازید ! طرف(داغ کرد): مدرکه معتبر داری که اینترنی که گرفتی باید با شبانه میبوده؟ ما:آره طرف:خب اگه مدرکه رسمی دارید برید شکایت کنید ببینم به کجا میرسید من(دیگه انصافا صبرم لبریز شد): جناب به حساب محترم! متاسفانه تویه مملکته ما وقتی یه سری افراده بی منطفی مثه شما یکم قدرت داشته باشن دیگه حرف کسایی مثه ما میخواد به کجا برسه ! حقه اینهمه آدمو خوردید بعد اینطوریم جواب میدید !!طرف(یکم ملوتر شد):من دارم بهتون میگم شبانه باید تا عید فطر حذف میشده و اصلا قرارنبوده باشه ... شما باز هی میگی تعرفه تو سایت زده مدرک داریم ... من(pdf تعرفه هارو براش درآوردم): الان اینجا چی نوشته؟ شما خودتون بخونید ، نوشته طرح طلایی شبانه 1تا7 رایگان، این مدرک هنوز تو سایته طرف: این مشکل مربوط به مسئوله سایته ، بیاین الان برید بازرسی و خلاصه کل کله ما با این معاونه به حسابه خودش محترم تویه آسانسور و تا وارد شدن به اتاق نائبیان همچنان ادامه داشت.
آره این مرتیکه عوضی اصلا انگار هیچی حالیش نیست.نقل قول:
نوشته شده توسط man.u;7828802[COLOR=#008000
منم اون روز تنهایی که رفتم میخواستم باهاش درگیر بشم. بس که حرف مفت میزد .اصلا کوتاه نمی اومد. همش مینداخت گردن اون و اون.
بازرسی چی شد ؟
**آنچه امروز گذشت** پست چهارم(آخر)
خلاصه بعد از اون سروصداهایی که با معاونه مدیر داشتیم (اکثر کارمندا هم اومده بودن ببینن چه خبره ) رفتیم اتاقه بازرسی ، اونجا جناب نائبیان + جناب ثاقب + ... بودن ، معاون اومد گفت که ببینید این دوستان چی میگن ساختمونو گذاشتن رو سروشون! میگن تو تعرفه ها زده بودین شبانه داره و اینام به همین دلیل رفتن گرفتنو حالا ... بعد یه صحنه خیلی جالب اتفاق افتاد، نائبیان برگشت با اشاره گفت به معاونه که الان دقیقا بحث سره این مشکل بود ،چیکار کردین مگه ! که ثاقب اشاره کرد بهش که بابا جلو اینا تابلو نکنید:n02:
خیلی محترمانه نائبیان از هرکدوممون در مورد طرحامون اینکه کی گرفتیم و چه مشکلاتی داریم پرسید، اول در مورد همین قضیه شبانه نداشتن گفت که دوستانمون یه سری طرحا مثله آشنایه خانواده و بعثتو به عنوان شبانه دار گرفتن و بقیه به عنوانه هفته ارتباطات از 27اردیبهشت شامل شبانه شده اما خب متاسفانه تو تعرفه ها اعلام نکردیمو مشتری هم بدون اطلاع گرفته، و قبل از اون به هیچ وجه این طرحا شبانه نداشته !! اینو که گفت بلافاصله شروع کردیم
اول خودم شروع کردم گفتم من طرحه طلاییمو خرداد گرفتم ! طرف دقیقا کپ کرد ، اما بازم محترمانه برگشت به همکارش گفت یه چک بکن بینم !:n02: بعد که فهمید سوتی دادن گفت خب بله نته شما تویه تاریخه شبانه دار بوده و کاملا حق با شماست و باید شبانتون فعال شه ، بعد از Gregar پرسیدکه گفت اسفند گرفتم ، که سریع برگشت گفت نه نه ! اون دیگه شامله شبانه نمیشده ، که برگشتیم بهش گفتیم بابا به خدا از همون اول این سرویسا که اومد با شبانه بود فقط بعضی مرکز فروشا میگفتن باید شش ماهه بگیری که فعال شه ! و بعدم Shoojats گفت که 25 اردیبهشت گرفته اونم، که خیلی زیبا اونو هم به خاطر اینکه 2روز قبل از تاریخ 27ام گرفته بود گفت نمیشه!!
خب متوجه شدیم که اینا کلا همشون بی اطلاعن و خبر ندارن از اوضاع احوال، از نائبیان خواستم چند جمله بزاره حرف بزنم اگه قانع نشد هرچی گفت قبول، بهش گفتم ببین جناب ، الان سبکه ما 3نفر، n نفر دیگه هستن که فقط در حدود صدنفرشون توی فروم اومدن و مشکلاتشونو گفتن، چه مثله این دوستمون Shoojatsیکساله ، چه 6ماه چه 3ماهه،چه قبله عید ، چه بعدش ، چه قبله این تاریخ و چه بعده تاریخ ! فقط یه سری تکوتوک هستن که حالا معلوم نیست چطوری اما شبانه هنوز دارن (گفت اونا حتما طرحایه نوروزی هستن) که گفتم اتفاقا طرحه نوروزی دار هم هست که همین مشکلو داره(mr1987) ، خلاصه طرف واقعا به فکر فرو رفت ، بلند شدو گفت اکانتایه این دونفرو چک کنید و اگر دانلود شبانه قبل 27ام داشتن ،یعنی حق با اوناس و با این ویژگی بهشون دادیم.
بعدم گفت الان میرم با مدیرعامل صحبت میکنم و تعرفه هارم بررسی میکنیم ، که درنهایت بعد از حدوده 10مین ، با مدیرعامل از اتاق اومد بیرون ، و گقت بله حق با شماهاست ،جناب مدیرعامل(پشتش واستاده بود) بعد از بررسیه حرفایه شما اعلام کردن همه طرحا به جز خانواده از هرزمانی که گرفتن شامله دانلود شبانه میشه و اونایی هم که حجم از دست دادن از تاریخ 27ام به بعد ، برمیگرده به حسابشون
ضمنا یه چیزم که یادم رفت بگم ،برای نامحدوده ، به اون معاونه مدیر گفتیم اکثره استانا هنوز نامحدود دارن اما شما برداشتین ! چرا؟ گفت دیگه اون سیاسته استانه و به خودمون ربط داره:n29: گفتیم ممنون از جوابه کوبندتون!
همین !
نتیجه گیری: توی مخابرات هم مثه هرجایه دیگه هم آدمایه زبون نفهم و هم آدمایه محترم وجود دارند ، اما همشون یه وجه مشترک دارند ، و اونم نا آگاهیشونه
یعنی از خوده مدیرعامل تا اون پایین پایینیا اطلاعه دقیق ندارن که چی میگذره تو دفاتره فروش یا مثلا چه تعرفه هایی الان اعلام شده یا مثلا یه Pdf رو سایت هست که نشون میده ساعت شبانه وجود داره یا ...
این دوپست آخرو واسه دوستانی گذاشتم که فک میکردن کاره شاقی قراره انجام بشه یا چه میدونم نیاز به آشوب هست تا این مشکل حل شه!با یکم دادو فریاد کردن و به جاش پایین آوردنه صدا قضیه حل شد
از man.u و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تشکر میکنم بخاطر صحبتهاش که مثل مرد حرفاشو زد
فقط یه نکته بگم اون عزیزانی که ما رو تنها گذاشتن او کسانی که نیومدن ( خودشونم میدونن کیا بودن ) خیلی راحت خودشون رو توجیه کردن
من یه بیمار دیالیزیم امروز از قرقی (جاده سیمان)با اون وضع اومدم که هم man.u و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وضعمو دیدن
من که دیالیزیم و راه رفتن واسم سخته این همه راه رو اومدم که حقمو بگیرم وحق خیلیای دیگه رو خدارو شکر به نتیجه هم رسیدیم
خب حالا چرا یه جوری میگی که انگاری ناراحتی !!نقل قول:
بده که به اشتباهشون پی بردنو الان رایشونو عوض کردن؟؟
آقا از سه دوستی که زحمت کشیدند و رفتن مخابرات متچکرم