تاپیک i9003 این کلوپ هست. دوستان i9003 دار فقط این کلوپ سوال بپرسید و بحث کنید ! .. تاپیک I9000 باعث سردرگمی کاربران میشه.
تاپیک i9003 این کلوپ هست. دوستان i9003 دار فقط این کلوپ سوال بپرسید و بحث کنید ! .. تاپیک I9000 باعث سردرگمی کاربران میشه.
دوستان من میخواستم این گوشی رو بخرم ولی هیچ فروشنده ای اجازه نمیده مشکل سه دکمه رو چک کنم ! یا هیچکی
خبر نداره یا اگه داره به روش نمیاره و میگن گوشی رو خراب میکنی و این حرفا ! میخواستم بپرسم که اگه مشکل 3 دکمه
داشت با آموزشش میتونم این مشکلو 100% رفع کنم ؟ درضمن پشت گوشی گوگل ننوشته بود عکس آدمک آندروید داشت !
خواهش میکنم سریعتر نظرتون رو بگید !
نقل قول:
یعنی چی نمیذاره؟آدم داره گوشی میخره باید اول حداقل 10 دقیقه باهاش کار کنه تا ببینه جاییش مشکل نداره.....حتما یه جا برو که بتونی با گوشی کار کنی و در همون حال هم تست کن....
آخر نذاشت رفتم گوشی رو گرفتم مشکل 3 دکمه هم نداشت !:10:نقل قول:
نقل قول:خب کسی راه حلی نداره؟نقل قول:
یه مشکل دیگه هم دارم .. من شماره ها رو بصورت 0912 سیو کردم وقتی به یکی اس می زنم پاسخ اون با یه شماره جدید به صورت 98912 میاد و وقتی شماره رو بصورت 98912 سیو می کنم و می خوام با طرف تماس بگیرم میگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد:31:
عجب گیری کردیما به حق چیزای ندیده :31:
+98 که کد ایران هست....
فكر كردم كد ولس والي پاختون آباد پاكستانه :31:
واسه SMS هم من اين مشكلو دارم
مثلا شماره يه نفر تو گوشيم با شماره ي 09171234567 ذخيره شده
بعد اين جناب به بنده اس ام اس ميدن خوب شمارشون تو شبكه 989171234567 هست و با اين شماره اس ام اس شون مياد ولي گوشي اين شماره رو نميشناسه و ناشناس هست و منم مجبورم همين شماره رو هم باز تو همون اسم ذخيره كنم
1200 هم ميفهمه كه اين همون شمارس اصلا 3310 خدابيامرز هم اينجوري نبود
تو اون دوستمون رو ول کن من درد کشیدم من باید حرف بزنم :31: گوشی آدم که مشکل سه دکمه داشته باشه وقتی ولوم چه بالا چه پایین بعلاوه ی دکمه Home رو میگری و گوشی رو روشن میکنی گوشی به صورت عادی روشن میشه و هیچ صفحه ی خاصی نمیرهنقل قول:
همون هولیگان رئالی ؟ :31: قیمت رو طی کنی باهاش و قیمت گرون نده بهت خیلی خوبه که از یه آشنا بخری گوشی رونقل قول:
بهزاد venice رو که میشناسی؟ علاالدین مغازه داره میخوام از اون بگیرم کلیم فحش میدم بخواد واسه من قت بازی در بیاره :21:
میلاد جان تست شرط ها و شروط ها داره از نظر فروشنده تو وقتی جعبه رو باز کردی باید عیبی رو گوشی بزاری که فروشنده هم قبول کنه وگرنه گوشی رو پس نمیگیره , مثلا نمیتونی بگی من ازرنگ قاب پشت GS خوشم نیمود ببخشید نمیخوام ! برا اونا این ریکاوری و دانلوینگ هم مثل همون رنگ پشت قاب یه بهونه ی الکیه چون یا جز اون عده این که نمیدونن چیه یا خودشون رو زدن به ندونستن ! اینجاست که دعوا شروع میشه :31: حالا بیا کسی که خودشو زده به خواب رو از خواب بیدار کن . بعضیاشونم واقعا توو باغ نیستن , که حساب اونا جدا ست و با اونا باید به شیوه مسالمت آمیز برخورد کرد در صورت تمایل به برنداشتن گوشی :31: مثل بعضی از پیرمرد ها مثلانقل قول:
گوشی منم اولین رامی که روش ریخته بودم این مشکل رو داشت بعدا نمیدونم از عوض کردن رام بود چی بود این مشکل کلا دیگه دیده نشد ! چیز عجیب و نادری هم نیست آقامهدی گوشی خاله ی منم این مشکل رو داشت .نقل قول:
شماها توو رام های قبلیتون هم همین مشکل رو داشتین ؟
آيا راهي وجود دارد كه عكس هاي والپيير روي گوشي رو پيدا كرد بشه ازشون كپي گرفت يا بلوتوث كرد؟ منظورم عكس background ارجينال خود گوشي هست نه اون دو سه تا عكسي كه توي گالري هست
كجا اصلا ذخيره ميشن؟
سلام
منم یه سفیدش رو خریدم ...پشتش لوگوی گوگل هست ... آندروید 2.2.1 روش نصبه و زبان فارسی رو هم که داره و مشکل سه دکمه هم نداره !
فقط پشتش زده ساخته ویتنام ... مشکلی که نداره ؟
مهدی منم اومدم تو جمعتون : دی