یعنی اینا واقعا توی اصفهان و روی خطوط مخابرات دارن سرویس میدن؟!!!:18::18::18::18:نقل قول:
Printable View
یعنی اینا واقعا توی اصفهان و روی خطوط مخابرات دارن سرویس میدن؟!!!:18::18::18::18:نقل قول:
نقل قول:
بسیار بسیار ممنون ببینم میتونم از این مخابرات خراب شده راحت شم.
ولی این پنلتون بازم الکی شارژ کم می کنه
آقا برادر ! هرکی اینجاس همه DLC ان ! همه از درد اجبار رفتن سمت مخابرات ! این شرکت ها هم روی DLC سرویس نمیدن فقط اینترنتشون رو از مخابرات میگیرن !نقل قول:
2- اینترنت 128 شرکت شبکیه سرویس عادی جدید از ساعت 12 شب تا 8 صبح رایگان ، از ساعت 12 ظهر تا 17 نیم بها
منک مراحل خط خریدنم تمومه ! برسه دستم میرم یکجا دیگه :دی
دو روز پیش از یه پشتیان های مخابرات پرسیدم سرعت 256 میدن یا نه میگفت با نامه میدن کسی اطلاع نداره چطوریه؟؟؟
همین الان شماره تلفونمو تو سایت شبکیه زدم دیدم سرویس نمی ده
همین 128 هم همه رو داره حرص میده چه برسه به 256 . همین 128 رو درست کنن ما بالاترش رو نخواستیم .نقل قول:
اینترنت ما هم وصل شد.
چند تا نکته:
خوب دوستان زیادی اینجا علام کردند که بیخودی ازشون اعتبار کم میشه منم حسابی حساس شدم که ببینم برای منم همین طور هست یا نه چون من قبلا از اینترنت ایرانسل استفاده میکردم همیشه حسابم رو بعد از استفاده از اینترنت کنترل میکردم الان هم طبق عادت با همین پنل حسابم رو کنترل کردم و فرق محسوسی در مصرف اینترنت ندیدم و فقط میشه گفت بدلیل سرعت بالای این سروس اگه برنامه ای در ویندوز دسترسی به اینترنت داشته باشه سریعا اعتبار کم میکنه.
نسبت اپلود به دانلود مناسب بود مثلا 56mb دانلود داشتم 2mb اپلود.
این نتایج برسی من در 3 روز استفاده از این سرویسه.
دوستان عزیز این شرکت ها دقیقا تو همین پنلی که مخابراتی ها سرویس تعریف میکنند ، اونام سرویس تعریف میکنند.
پس به هر خطی که مخابرات سرویس میده اینام میدن
اگرم شما از یکیشون پرسیدی رو DLC هم سرویس میدین گفته نه بدون اصلا نمیدونه DLC چی هست خواسته از سر بازت کنه.
در ضمن در مورد اینکه تو سایت گفته نمیتونه به شما سرویس بده لطفا حضوری برید خطی رو که مخابرات به شما سرویس داده اینا هم میتونن بدن
مخابرات خیلی هم خوشحال میشه تازه که شما از اینا سرویس بگیرین چون اینا به مخابرات هزینه میدن
موفق باشید
ما که پدر کشتگی با مخابرات نداریم! روی سرویس های ما این مشکل وجود داره! اگر شما می گید برای شما این مورد وجود نداره! باید بگم باعت خوشحالیه! :10:نقل قول:
سلامنقل قول:
ان شرکت ها تا حالا یوزر ساختن؟
مک ادرس مودم هنوز توی قسمت گذارشات نشون داده نمی شود! فقط یک ستون به جدول اضافه شده اما خالی است!
واسه منم همینطوره.نقل قول: