نقل قول:
fبه نظر من تو رنج 700 تومن بهترین گزینه دنون 1311 هستش.
آمپ خیلی خوبی داره و تفکیک و شفافیت صداشم خیلی خوبه . بیس نرم و عمیقی هم داره.
امکانات آمپش خیلی بیشتر و بهتر از سینماهای تجاری هستش
Printable View
نقل قول:
fبه نظر من تو رنج 700 تومن بهترین گزینه دنون 1311 هستش.
آمپ خیلی خوبی داره و تفکیک و شفافیت صداشم خیلی خوبه . بیس نرم و عمیقی هم داره.
امکانات آمپش خیلی بیشتر و بهتر از سینماهای تجاری هستش
سلام بچه ها خوب من دنبال یک چیز خفن هستم اصلا نمی دونم چه جوری هست من دنبال چیز خوبی هستم که به قیمتش به صرفه طرف های 200 تومان بسه یا کمه
خوب با تشکیلاتی که دارن چی هست
خوب من اصلا ندیدم تاحالا از نزدیک د
البته دیدم منظورم کار نکردم خوب
امکاناتشون چیا هست که با هم فرق دارن
من یک چیز م یخوام که صدای درست و حسابی و 5به 1 که حتمی هست آیا چیز بالا تری برای خانه بید
و اینکه دستگاه دیویدی اش بیشتر فایل ها رو پخش کنه
سی دی دیویدی بلوری خوب این ها چه تفاوتی رو قیمت هایش می زاره
خوب اگه سه بعدی بگیرم خوب این هم باید قابلیت ه بعدی هم داشته باشه
اصلا بی اطلاعاتم انگار تا حالا ندیدم
یکی کمکم کنه خواهش:41:
برای پخش فرمت mkv شما باید برید سراغ سینما بلوری ها.مدل 5580 فیلیپس که انتخاب کردید فکر کنم در حال حاضر ارزون ترین و به صرفه ترین سینما بلوری هست که البته 600 تومن قیمت داره و فکر کنم بلندگوهاش هم بیسیم نیست.نقل قول:
سلام.نقل قول:
می تونید وصل کنید.در صورتی که صدای در حال انتقال 5.1 باشه شما از سینما صدای 5.1 خواهید داشت.
تنظیمات که باید انجام بدید.خروجی صدای پنلتون رو روی SPDIF باید قرار بدید احتمالا و function سینماتون هم باید روی digital احتمالا قرار بدید.دقیقا نمی دونم برای سینمای شما به چه اسمی هستش.
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
اگر بودجه 700 در نظرتون هستت.مدل rs33 پایونیر تهیه کنید.و یا مدل 1311 دنون.هر دو مدل رو سرچ کنید و ببینید کدوم مدل برای شما مناسب تره.نقل قول:
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
707 پایونیر قبلا هم عرض کردم که تو ایجاد بیس عمیق کمی ضعف داره.نقل قول:
حتما سینما بلوری مد نظرتون هست؟
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
شما با بودجه 200 تومن و امکاناتی که مد نظرتون هست باید برید سراغ برندهای چینی که البته اصلا توصیه نمیشه.نقل قول:
برای یک خرید سینمای استاندارید و مدلی که حداقل سرش به تنش بیارزه باید حداقل 400 تومن در نظر داشته باشید.
دوست عزیز رایان ممنون از پاسختون پس اگر فرمت mkv بخوام بایستی بلوری بگیرم درسته ؟؟؟
بنده وقتی تلویزیون فیلیپس خودم رو گرفتم یه پلیر 3360 هم کادو بهم دادن اول می خواستم بلندگو وآمپی بگیرم ولی بعد از کمی جستجو سیستمی که ورودی کواکسیال داشته باشه گیر نیاوردم چون این مدل پلیر فیلیپس برای خروجی 5.1 فقط اون نوع خروجی داره که متاسفانه توی اکثر بازار جمهوری جز چند برند اروپایی و البته خیلی گرون چیزی گیر نیاوردم حالا به نظر شما برم دنبال آمپی و اسپیکر یا همون سینمای خانگی در ضمن آیا مارکهای دیگه مثلا ال جی سیستم خانگی با قابلیت پخش MKV توی این رنج قیمت نداره ؟؟
سلام دوستان سوال قبلی ما رو کسی جواب نداد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ بی خیالش
حداقل این یکی رو خواهشن یکی جواب بده بین 5580 و 5590 فیلیپس چه تفاوتهایی هست ؟
بعد دیروز رفتم طرف 5550 باز داشت و از دو مدل بالا باز نداشت صداشو با یک موزیک تست کرد ساب صدا قابلمه در ولوم بالا میداد میگفت جاش بده باید رو زمین باشه نه تو میز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟
از عزیزان که از دو مدل بالا صدا گرفتن آیا تفکیکش خوبه و تو ولوم بالا موزیک که بیس داشته باشه صدا تشت و قابلمه نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایا مغازه معتبری برای تست و خرید تو تهران میشناسین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایتمی با امکانات این دو مدل از مارک دیگه ای هست ؟
ممنون
براي پخش mkv بايد سينما بلوري تهيه كنيد.البته ال جي الان يك مدل dvd پلير توليد كرده كه اين قابليت رو داره.كه البته اونم بلاخره يك dvd پلير هست و محدوديت پخش رزولوشن داره.نقل قول:
اگر تو توانتون هست يعني حدود 700 تومن.مي تونيد rs33 پايونير بدون پليرش و يا 1311 دنون تهيه كنيد كه ورودي كواكسيال هم دارند.
فكر كنم تفاوتش فقط تو پايه بلندگوها باشه.شما كه رفتي نمايندگي فيليپس دقيق سوال مي كرديد.نقل قول:
در مورد بيس متاسفانه تو مدل هاي جديد بيس كمي خشك شده البته تو خونه صدا كمي نرم تر ميشه ولي نه به اون اندازه اي كه فروشنده مي گه.اگر بيس نرم تر بخوايد مدل هاي شركت سوني هستند و همينطور شركت پايونير ولي بقيه شركت ها بيس خشكي دارند.
براي خريد يسر به وليعصر بالاتر از خ بهشتي بزنيد.
دورود
با سپاس از کلیه دوستان
می خواستم بدونم سینما خانگی سونی مدل DAV-DZ810 و DAV-DZ610خوب هستن؟ کدوم یکیشون بهتره؟ و اینکه تو این رنج قیمت 500 تا 600 هزار تومن این سینماها بهتره یا پایونییر HTZ787؟
با تشکر از همه
بدرود
پس با این تفاصیر بهترین گزینه موجود همون فیلیپس 5580 هست حالا به نظرتون برم بانه می صرفه یا نه دوستان کسی خبر نداره اختلاف قیمت بانه با تهران توی این مدل یا حتی در صورت کلی سینمهای خانگی با تهران چقدر هست ؟