عکسا رو تو گوگل میتونی سرچ کنی و پیدا کنی.نقل قول:
core i5 سری 400 زیاد فرقی با core i3 نداره. اغلب لپ تاپ های اینجا هم cpu اشون core i5 سری 400 هست
عکسا رو تو گوگل میتونی سرچ کنی و پیدا کنی.نقل قول:
core i5 سری 400 زیاد فرقی با core i3 نداره. اغلب لپ تاپ های اینجا هم cpu اشون core i5 سری 400 هست
az koja mishe fahmid
5010
550v dare?
va 5470 nist
4820 پیشنهاد خیلی خوبیهنقل قول:
..من امروز رفتم پایتخت از همبن مدل واسه خودم بخرم ..ولی حتی یه دونه مغازه هم محض رضای خدا نداشت
کلا 5741 و 5742 و 4820 با هیچ کانفیگی تو بازار به هیچ عنوان نیست ..فقط بعضی مغازه ها 4741 داشتن
خلاصه اینکه اگه اومد تو بازار به ما هم بگین :10:
سلام
دو هفته پیش این نوتبوک رو خریدم اما بعد از کار باهاش فهمیدم به دستگاه قوی تری نیاز دارم
دستگاه 2 هفته هست که خریده شد و لازم نیست که بگم در چه وضعیتی هست
اینم سایت سازنده و مشخصات :
کسی می تونه راهنماییم کنه برای فروش؟نقل قول:
Original description: i3-370M(2.4GHz), 2GB RAM, 500GB 5400rpm HD, 14.0in 1366x768 LCD, Intel HD Graphics, CDRW/DVDRW, Intel 802.11bgn wireless, Bluetooth, 1Gb Ethernet, UltraNav, Fingerprint reader, Camera, 6c Li-Ion, DOS license
کسی پیشنهادی داره؟
دوست عزيز برند و مدل دستگاهت چيه و چند قيمت خريدي و چند ميخواي بفروشي؟نقل قول:
همون بازارچه پرشین تولز میتونبی بفروشی. اما اونجا خیلی ارزون میخرن. خیلی گرون میفروشن:31:نقل قول:
من می خوام بدونم که با این کانفیگ Vx6 توی کارای معمولی مثل نت و عکس دیدن و....که به مشکل نمی خورم !؟
نه، حتی با نت بوکهای 400 تومانی به مشکل بر نمیخوری.نقل قول:
مرسی آقای تیام که جواب دادین.
اون بامبو کارت گرافیکش پایین تره..
ازون نامبریک کی هم استفاده نمیکنم. خیلی کم بیش میاد استفاده کنم با عددای بالای کی برد راحت ترم.. :)
کانفینگاشونم میدونستمااااااااااااااااا سخت بود بنویسم :)
ولی خی بازم سخت انتخاب.. :20:
نگفتینااااااااااااااا کیفیت تصویر این اچ پی ها که مدلشو گفتم چطور؟ نسبت به ایسوز یا ای بی ام!!!
خواهش خانم گیلدا :)نقل قول:
کیفیت تصویر راستش نمیدونم. تجربه کار کردن باهاشون ندارم. اینجا فقط دل هست. :31:
اما سایت پی سی مگزین درباره صفحه نمایش اچ پی 2150 نوشته
The dv6's 15.6-inch display is a typical Pavilion screen; it produces bright, vivid colors and a very sharp picture. The 1366-by-768 panel can display HD content, but you'll have to settle for 720p. A 1,920 by 1,080 panel, like the one that comes with the HP Envy 15, would be a welcome, albeit pricy, upgrade.
جالبه جواب سوال یه نفر رو میدیم. یکی دیگه میاد تشکر میکنه :31: