خیلی سبز هم قراره یه کتاب واسه ردینگ چاپ کنه گفته پاییز 88 حالا خدا میدونه سرکاریه یا نهنقل قول:
رفتم کتاب درک مطلب گاج رو هم گرفتم.به نظرتون شروع کنم به خوندنشون حله؟
Printable View
خیلی سبز هم قراره یه کتاب واسه ردینگ چاپ کنه گفته پاییز 88 حالا خدا میدونه سرکاریه یا نهنقل قول:
رفتم کتاب درک مطلب گاج رو هم گرفتم.به نظرتون شروع کنم به خوندنشون حله؟
ُسلامدوستای گلم..من که کتاب ریدینگ گاج رو داشتم خیلی کمک کرد....درضمن هرچی جلوتر برید و آزمونب یشتر بدید هم میتونید درک مطلب ادبیات رو بهترجواب بدید..هم ریدینگ زبان رو...وضعیتتون ازالان تااردیبهشت کلی متفاوت میشه..نقل قول:
آقا من كلاً با ريدينگ زبان مشكل دارم لطفا راهنمايي كنين ! هر چقدر ميخونم كمتر مي فهمم البته هنوز تازه اول راهم ولي به نظرتون چه فوت و فن هايي داره ؟ مطمئنم با معني كردن كه نميشه چون 95درصد لغاتش رو بلد نييستم (با اغراق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) !
من تقریبا با جو هر دو دانشگاه آشنام توی هر 2 تا دانشگاه دوستام هستن..جو دانشگاه تهرانو بیشتر دوس دارم...من کلا آدم دهننقل قول:
چرا ؟ به نظرم شریف بهترین دانشگاه فنی مهندسی ایران باشه ، ولی حتما دلایل خاصی داری که من نمی دونم ...
بینی نیستم و به حرف مردم زیاد اهمیت نمیدم..علاقه ی خودم واسم مهمتره..مثلا اینجوری نیست که برم شریف چون مردم بگن
رفته شریف! حتی توی رشته هم همینطور من اصلا برق و عمران و... دوس ندارم... نرم افزار و it رو خیلی بیشتر دوس دارم...
توضیحات مربوط به Reading کتاب کم حجم و مقوی انتشارات خیلی سبز را بخونید:نقل قول:
کد:http://kheiliii.com/downloads/zaban-kamhajm-%5Bwww.kheiliii.zip
مگه دانشگاه تهران چه جوي داره؟؟؟ حالم از جووش بهم ميخوره!!!نقل قول:
اینجاهایی که قبول شدنشون سخته اگه رفتین اونجاها،باید مث سگ درس بخونین،:41::27:
ببخشید من نمی دونم سگ چه جوری درس میخونه میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من به خاطر تجربه ای که دارم ( 2 تا مدرک معتبر) بهتون توصیه میکنم برای ریدینگ ابتدا سوالات رو مطاله بفرمایید و سپس توی ریدینگ دنبال همون سوال بگردید و جوابش مطمئنا یا قبل یا بعدشه چون برای سوال دادن ازتوی ریدینگ یه بخش از توش انتخاب میشه و به فرم سوال در میاد. من هم خودم خیلی از کلمات رو شاید ندونم اما با این روش همیشه موفق بودم.:40:
درسته ، من هم به خاطر این که چون اسمش شریفه نگفتم ، به خاطر این گفتم که چون واقعا بهترین دانشگاه فنی مهندسی هست ، البته شاید طبق آمار خاصی امیر کبیر از اون بالاتر باشه یا همون دانشگاه تهران ، ولی چیزی که من می دونم اینه که شریف فعلا بین دانشگاه های فنی مهندسی ایران رتبه ی اول رو باید داشته باشه ... ، البته منظور اصلیم رتبه ها بود ، معمولا شریف سعی می کنه برترین رتبه ها رو بگیره ...نقل قول:
من تقریبا با جو هر دو دانشگاه آشنام توی هر 2 تا دانشگاه دوستام هستن..جو دانشگاه تهرانو بیشتر دوس دارم...من کلا آدم دهن بینی نیستم و به حرف مردم زیاد اهمیت نمیدم..علاقه ی خودم واسم مهمتره..مثلا اینجوری نیست که برم شریف چون مردم بگن رفته شریف!
من هم مکانیک یا برق الکترونیک می رم ( البته چند تا رشته ی دیگه هم توی ذهنم هست ، مثل نفت ) ولی نه به خاطر این که اسمش برقه ، به خاطر این که از الکترونیک خیلی خوشم میاد ، الآن هم دارم با قطعاتش کمی کار می کنم تا پایم کمی قوی بشه ...نقل قول:
حتی توی رشته هم همینطور من اصلا برق و عمران و... دوس ندارم... نرم افزار و it رو خیلی بیشتر دوس دارم...
مکانیک و نفت رو هم به خاطر علاقه ی شدید به شیمی و فیزیک انتخاب کردم ...
من از سال سوم راهنمایی که کامپیوتر گرفتم ، کمی درسم افت کرد ، از سال اول دبیرستان دیگه کلا زیاد دنبال درس نرفتم ، فقط با کامپیوتر کار می کردم ، اهل فیلم دیدن و بازی کردن هم زیاد نیستم ( البته بازی میکنم مثلا Call Of Duty 4 یا FEAR یا ... ) ، ولی علاقه ی شدیدی به برنامه نویسی کامپیوتر دارم ویه جورایی عاشق برنامه نویسی ام ، 3 سال دبیرستان رو فقط برنامه نویسی و کامپیوتر کار کردم ، فقط سال سوم کمی خوندم برای امتحانات پایان ترم ، وقتی دیدم معدل کتبیم شد 15 ، کمی احساس خطر کردم البته بعضی از درسها رو خودنم ، مثلا شیمی رو 20 شدم ولی عربی رو 10 شدم ! ، یا هندسه 2 رو ( دبیر نامردی داشتیم ، من بخشیدمش ، ولی فکر نکنم خدا اون رو ببخشه ، بعید می دون یک صفحه هم به ما درس داده باشه ! ) شدم 12 و ... که معدلم پایین اومد خلاصه که برای حدود یک سال کامپیوترم خاموش بود ( مگر در موارد خاص که بهش نیاز داشتم روشن می کردم ) ، البته چون کم کاری کرده بودم و باید کل درسهای پایه رو دوباره می خوندم ، نتونستم توی کنکور 88 به اون چیزی که می خوام برسم ، ولی یک سال پیش دانشگاهی رو واقعا خوندم و با معدل حدود 19 پیش 2 رو تموم کردم ...
من هم اولش می خواستم کامپیوتر بخونم به خاطر علاقه ی شدیدی که دارم ، ولی وقتی کتاب های دانشگاهی رو دیدم و همینطور کتاب های رشته ی کامپیوتر ( دبیرستان ) رو ، با اطمینان کامل منصرف شدم و الآن هم دارم با اطمینان کامل چند تا رشته رو انتخاب می کنم ، اولین ملاکم برای انتخاب رشتم علاقه هست ، وگرنه امسال می تونستم برم دانشگاه ، مثلا برق شبانه ی دانشگاه گیلان ، ولی چون حتما باید تهران قبول شم یک سال دیگه موندم ، شاید خیلی ها بگن که یک سال وقتم تلف شده ولی نه ، این یک سال می تونه سالهای باقی عمر رو مشخص کنه که چطور بگذره ، پس مطمئنا علاقه برای من حرف اول رو می زنه ، و چیزهایی مثل درآمد عملا در خیلی پایین تر از علاقه قرار می گیرن ، مثلا برق قدرت درآمدش از الکترونیک می تونه خیلی بیشتر باشه ولی چون علاقه ی زیادی به الکترونیک دارم ، اگه بخوام برق برم حتما می رم الکترونیک ...
به هر حال ، همه اینها رو گفتم که بدونی من هم از روی اسم دانشگاه و رشته قضاوت نکردم ، بلکه طبق شناختی که داشتم گفتم ...
به هر حال ، امیدوارم هرجایی که دوست دارید قبول بشید ...
یک نکته رو اضافه کنم :
سعی کنید کاری کنید که مشکلات حاشیه ای توی کنکور پشیمونتون نکنه ، مثل حواس پرتی ! ، واقعا مهمه ، موقعی می رسه که 2 در 2 رو می نویسی 5 و این یعنی یک نمره ی منفی ! ، به همین راحتی ...
خدا می دونه من برای ریاضی چقدر سرمایه گذاری کرده بودم و چه انتظاری داشتم ولی خیلی با نتیجه ای که حاصل شد خیلی با انتظاراتم فرق می کرد ...
از ته دل آرزو می کنم هرگز دچار این مشکلات نشید ، دوست ندارم این حس مزخرف واسه ی کسی پیش بیاد ...
من همون شب بعد از کنکور کلید سئوالات رو گرفتم و جوابها رو چک کردم ، بعد از دیدن چند تا سئوال ریاضی واقعا اعصابم به هم ریخت ، چندتا غلط داشتم که هرچی فکر کردم دلیل بدست آوردن جوابی که علامت زدم رو نتونستم پیدا کنم !!
کنکور به سرعت نیاز داره ، اما سرعت کیفیت رو پایین میاره ، پس کسی برنده هست که در عین سریع بودن تسلط کافی روی مباحث داشته باشه ، با تمرین زیاد به جایی می رسید که دستتون به سمت جواب حرکت می کنه !!
امیدوارم همگی موفق باشید ...
دوستان من شبا خواب معلمارو میبینم. دارویی چیزی ندارین واسه من تجویز کنید !؟ Lol
خدا خودش این کنکور مارو به خیر بگذرونه. من فقط میخوام دانشگاه تهران و آبادان نفت قبول شم. چقدر کم توقع !!!
ولی خدا وکیلی خیلی سخته این درسای دیفرانسیل و حسابان. من همه ی درسارو متوجه میشم ولی با این دوتا مشکل دارم.
امروز 2تا کتاب خریدم یکی گلواژه برای امتحانای مدرسه و یکی هم خوشخوان برای تست (به جز کلکسیون گاج و قلم چی)
ولی بازم .........
راستی شنیدم قراره امتحانا هماهنگ بشه. درسته !؟