server دوباره reset شد ! Elliot نبود همه Boss ها رو باختیم ! حتی Fanta رو هم pantheon گرفت !
فقط Haru/CT موند.
Printable View
server دوباره reset شد ! Elliot نبود همه Boss ها رو باختیم ! حتی Fanta رو هم pantheon گرفت !
فقط Haru/CT موند.
عرفان ap چطوری خریدی؟ با پول واقعی؟ از کدوم سایت؟
از یاران توس . کارشون خوبه قبلا هم خریده بودم 50 دلار 56.5 تومن (کمتر از 50 دلار هم می شه خرید 30 و 20 و ... ). خیلی هم سریعه چون خرید با پی پال هست .نقل قول:
[PHP]http://www.epaymenthub.com/[/PHP]فقط طبیعتا باید یوزرنیم و پسوردت رو بدی تا وارد اکانتت بشن و ap رو بخرن ... (می تونی یه اکانت دوم باز کنی .اگه نخوای پسورد اکانت اصلی رو بدی . بعد پولت رو با کمک دوستات ترنسفر کنی یا اگه دو تا کامپیوتر داشته باشی که راحته)
مثلا الان 30 % اضافه می ده شایا برای ap ... یعنی 50 دلار 6.5 کیلو ap می شه . بعد اگه اولین خریدت هم باشه 35 % جایزه می ده که بعد از 4 ماه می تونی استفاده کنی . یعنی 2000 ap دیگه .
شما مگه توی pantheon نبودین ؟نقل قول:
یه سوال راستی .. قیمت ele wind از همه ارزون تره . خیلی فرق می کنه چه ele ای لینک کنم توی 1-15 ؟
اینو می دونم که orc ها اسکیل واتر رو دارن .... پس احتمالا فایر ele رو خوب دویج می زنن ؟
پگان ها هم که سه تا ele دارن ... واتر ندارن .
پس حدس می زنم فایر ele برای تاپ گزینه خوبی باشه?
wind ارزون بود یدونه رو 2.1 بیل bid زدم .
راهنماییم کنید لطفا . ممنون
Fire گزینه ی خوبی برای 1-15 هست اگه faction مقابل Borc خفن نداشته باشن.نقل قول:
خواهشا یه کمکی هم به تازه وارد ها بکنید :41:
من الان لول 18 هستم(واریر)
چه جوری می تونم زودتر لول هارو بالا ببرم
از چه کسی باید وسایل دفاعی بخرم؟
چه جوری میشه اسب و مارمولک که روش سوار میشن رو بخرم؟
مرسی ارزونترین فعلا در اولویته . ولی فایر هم تقریبا ارزونه 2.5 بیل >.<نقل قول:
چه کمکی مثلا ؟نقل قول:
این بازی تا وقتی هم که پیر بشی همش باید در حال لول آپ کردن باشی ... یه سری دوست پیدا کن که با هم بازی کنین . برو توی پارتی دیگران یا خودت دیگران رو دعوت کن .
مارمولک های دارک ساید خیلی خنده داره حداقل ما این ور اسب درست حسابی داریم :دی لولت باید 40 بشه برای اینکه بتونی ارزونترینش سوار شی .
توی هر شهری چندین نوع Merchant هست که سلاح و غیره می فروشن ...
[PHP]http://shaiya.wikia.com/wiki/Merchant[/PHP]
orc تو 1-15 از حالت عادی ele نداره . 95% از Magic spot استفاده می کنیم که 130+Magic attack میتونه damge بزنه . این اسکیل none ele هست .
pagan هم تو 1-15 بیشتر از 90% از 2 تا اسکیل استفاده می کنه که یکیش none ele هست اون یکی هم wind ele .
earth چون cast time بالا داره وقت نمیشه بزنن .من که water ele armor دارم mage ها اصلا کاری نمی تونن بکنن . مخصوصا 1 به 1 .چون magic spot اصلا cast time نداره مرتب به mage می زنم و mage اصلا نمی تونه cast کنه . یا میمیره یا فرفر می کنه . یا اینقدر MR بالا داره که چیزیش نمیشه.
wind ele چون تعداد زیادی از pvper 1-15 از fire ele weapon استفاده می کنن . مخصوصا خیلی از Hunter /Archer ها زیاد گزینه خوبی نیست .
fire و ٌwater خوبن . earth اصلا خوب نیست .
مارمولک چیه بنده خدا اینا Dragon هستن ! یذره فیلم های تخیلی هم نگاه کنین lolنقل قول:
مارمولک های دارک ساید خیلی خنده داره حداقل ما این ور اسب درست حسابی داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لولت باید 40 بشه برای اینکه بتونی ارزونترینش سوار شی
تقصیر تو بود >.< با wind مخالف بودی در نتیجه شکست ...نقل قول:
wind ele چون تعداد زیادی از pvper 1-15 از fire ele weapon استفاده می کنن . مخصوصا خیلی از Hunter /Archer ها زیاد گزینه خوبی نیست .
نمی دونم ولی یه حسی دارم که بازم می شکنم :دی
-------------
فایر رو لینک کردم ... ولی خنده دار اینه که اینا باز مثه آب خوردن ادم رو می کشن ^^
مبارکه. اونایی که تو رو مثل آب خوردن می کشن ele weapon دارن و همین طور Enchant خوب . مثلا بیشتر از [6]نقل قول:
فایر رو لینک کردم ... ولی خنده دار اینه که اینا باز مثه آب خوردن ادم رو می کشن ^^
تو باید armor هات رو به 5 تا 7 enchant برسونی تا راحت بشی .
الان فرض کن یه warrior به تو با Deadly Strike 300 damge میزنه . اگه 120 abs جور کنی چون Deadly Strike در واقع 2 تا ضربه هست تو 1-15 حدود 240 تا کم میشه و به تو 60 damge بیشتر نمیزنه .
من خودم ele armor +120َAbs دارم و تقریبا غیر از نوسر ها کسی من رو نمی تونه بکشه یذره damge میزنن ولی کشنده نیست.
تو Etain که Full rec هستم نوسر های معمولی هم 1 damge نمیزنن فقط خفن ترین های بازی یا نوسر هایی که ele مخالف من رو دارن می تونن به من Damge بزنن .