می فهمم چی می گید. :20:من هم در پیامم به این نکته اشاره کردم که توی این مملکت خراب شده اوضاع اکثر آی اس پی ها همینه اما این آسیاتک واقعا ترکونده دیگه. :13:مشتری مداری صفره!!!!:devil:نقل قول:
Printable View
می فهمم چی می گید. :20:من هم در پیامم به این نکته اشاره کردم که توی این مملکت خراب شده اوضاع اکثر آی اس پی ها همینه اما این آسیاتک واقعا ترکونده دیگه. :13:مشتری مداری صفره!!!!:devil:نقل قول:
آقا من شهرستان هستم فعلا، شیراز هم هستم زنگ زدم شیراز میگم سرعت اینجا خیلی بده چندین ماهه اینطوره میگه ما این هفته مشکل سرعت داشتیم گفتم شیراز گفت آره گفتم من که از اول عرض کردم شهرستانم 3بار دیگه هم همین رو گفت!!!!!!
بعد جواب که نمیداد حرف نمیزد بعد از 10 الی 15 ثانیه حرف میزد هرچی میگفتم میخوام زنگ بزنم به تهرون بدجور باهاشون حرف بزنم که فکر نکنن ایران هستن کسی نیست جلوشون رو بگیره
مرد باشید و همه زنگ بزنیم به تهران اعتراض کنیم اونم نه به صورت درست......
اسیاتک خیلی هم خوبه چرا این قدر بهش بد و بیراه میگید این دانلود دیشب منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم که این صفحه ای که میزان دانلود رو اورده از کجا باید بریم؟نقل قول:
اگر برای شما خوبه شانستونه .. :20:بعدشم بحث آسیاتک قالتاق بازی هاش و بازی با مشتری هاشه. ارائه خدمات یک موضوعه؛ برخورد با مخاطب یک موضوع. هرطور دلشون بخواد با مشتری رفتار می کنن. پشتیبانی بسیار ضعیفش ... امور مالی بسیار بهم ریختش ( یه بار چک من رو گم کردن و کلا پیدا هم نشد ) .... از سر باز کردن های همیشگیشون .... بازی های احمقانه با تعرفه هاشون وووووو ......... :21:هزار و یک جور موضوع که در نهایت باعث شده من نوعی بعد از چهار پنج سال از آسیاتم رخت ببندم .... :19:خوشحالم که برای شما خوبه و امیدوارم همیشه ازش راضی باشید.:11:نقل قول:
از این صفحهنقل قول:
کد:http://report.asiatech.ir
سلامنقل قول:
اگر برای شما خوبه شانستونه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدشم بحث آسیاتک قالتاق بازی هاش و بازی با مشتری هاشه. ارائه خدمات یک موضوعه؛ برخورد با مخاطب یک موضوع. هرطور دلشون بخواد با مشتری رفتار می کنن. پشتیبانی بسیار ضعیفش ... امور مالی بسیار بهم ریختش ( یه بار چک من رو گم کردن و کلا پیدا هم نشد ) .... از سر باز کردن های همیشگیشون .... بازی های احمقانه با تعرفه هاشون وووووو ......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هزار و یک جور موضوع که در نهایت باعث شده من نوعی بعد از چهار پنج سال از آسیاتم رخت ببندم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشحالم که برای شما خوبه و امیدوارم همیشه ازش راضی باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که از یکی از نماینده هاشون میگیرم خیلی هم پشتیبانی خوبی داره و همیشه درست و با ادب جواب ادمو میده یه روز دیر شارژ کردند از صبح تا ظهر بیش از 20 بار زنگ زدم هر بار طرف با عذر خواهی توضیح میداد چرا نمیتونند شارژ کنند اخرم یه ساعت گفت دقیق سر ساعت شارژ شد:8:
نمیدونم چرا اینجوریه برا شما برید شکایتی چیزی بکنید:13:
من تا جایی که متوجه شدم شما در شهرستان اصفهان تشریف دارین. شاید نمایندگیشون اونجا داره خوب کار می کنه. اما من نوعی که با خود شرکت مستقیم در ارتباط بودم پدرم در اومد.:41:نقل قول:
من تازه از اسیا تک اینترنت گرفتم.خواستم بدونم که شب هم سرعتش 250 که هست (سرویس 128)شب هم همینطوره؟اگر باشه که چرا این همه درباره ی اسیا تک بد حرف زدین؟
در ضمن تنظیمات v p n که در قراردادش ذکر شده من اجرا کردم ولی باز هم سایت ها شیلتر هست.ایده ای دارید؟چه جوری فعالش کنم؟
به سلامتي بعد از 2 سال از اسيا تك اومديم بيرون و وايمكس ايرانسل گرفتم.
مركز تلفن دانشگاه. همش dc داشت + پشتيباني ضعيف كه هر وقت زنگ ميزدم بي اطلاع بودن ! جواب درست نميدادن !
تازه واس مركز ما قيمت ها رو گرون كردم و حد اقل ترافيك رو گذاشتن روي 5 گيگ !!!!! اخه من اينقد نيازم نيست چرا اينقد پول بايد بدم !! فقط هم واس مركز دانشگاه و سلمان فارسي و يكسري جاهاي ديگه اين كار رو كردن. عوض جذب مشتريشون هست !! اولا بد نبود اسيا تك اما اين يكسال اخير گند زد !
واقعا وايمكس خيلي بهتره خيلي !
راحت شدم از اسيا تك مسخره.
آره .. منم وایمکس گرفتم ... راضی ام ازش ... :20:نقل قول:
راستی یه چیز جالب .. توی سایت آسیا تک درخواست جمع آوری دادم که این لکه ننگ کلا روی خط تلفنم هم نباشه ... خانومه امروز زنگ زده می گه چرا درخواست جمع آوری دادین؟ :13:... گفتم پشتیبانیتون ضعیفه ( گفتم یه چی بگم دلش نشکنه ):5: ... گفت یعنی چی پشتیبانیمون ضعیفه :18:.. شاکی شدم گفتم خانوم محترم من اگر بخوام بگم آسیاتک چه بلاهایی سر من و امثال من آورده هم وقت شما گرفته میشه هم من :4:... گفت چشم :24:.. نامه جمع آوریتون رو می زنم ..... حتما باید باهاشون اینطوری حرف بزنی ...:31: