توی ورلد ادونچرز چه جوری میشه با یکی رفت مسافرت؟
منظورم با کسی که ازدواج نکردیم هست نه کسی که باهامون زندگی میکنه
Printable View
توی ورلد ادونچرز چه جوری میشه با یکی رفت مسافرت؟
منظورم با کسی که ازدواج نکردیم هست نه کسی که باهامون زندگی میکنه
به زودی گیمر های سیمز خور می تونن سیمزشون رو توی شهر و به جاهایی ببرند که توش بتونن به فرد معروفی تبدیل بشن. مثلا عضو یه گروه موزیک بشن یا اصلا یه میکس و مونتاژ کننده یا کارگردان بشن و یا هر چیزی که بتونه باعث معروفیتشون بشه. به هر حال یه سری دیگه توی راهه و باز هم برای بازی جنجالی سیمز3 بزودی قراره الکترونیک آرتز بازی The Sims 3: Late Night رو برای پلتفورم PC عرضه کنه که این اتقاق پائیز امسال خواهد بود.
محتوای مخفی: متن رسمی آنونس
اسکرین شات ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های بزرگ نمایی
کد:tothegame.com/res/game/10824/feature/2010-07-20/screen1_large.jpg
tothegame.com/res/game/10824/feature/2010-07-20/screen2_large.jpg
tothegame.com/res/game/10824/feature/2010-07-20/screen3_large.jpg
tothegame.com/res/game/10824/feature/2010-07-20/screen4_large.jpg
tothegame.com/res/game/10824/feature/2010-07-20/screen5_large.jpg
تریلر آنونس
دانلود با حجم 9.15 مگ و فرمت flv با کیفیت بالا و مناسب از سرور سایت tothegame.com
منبع : tothegame.comکد:http://www.tothegame.com/res/video/201007/sims3night_pc.flv
ایول داداش krauser خبر عالی بود ، اتفاقا یک stuff pack جدید هم توی راهه که ماشین های جدید و مدرن داره!!!!
بچه ها یک سوال داشتم ، من توی ambitions یک مدل ساز شدم ، وقتی یک نفر میاد یک سری لیست میده که باید براش بسازم ، مثلا مدل مو جدید ، کفش جدید و... ولی یکی از گزینه ها
NEW ACCESSORY هست ، کسی میدونه این مورد یعنی چی؟ ممنون میشم کمکم کنین!
نمیشه باهم رفت سفر ، ولی می تونی تکی بری سفر ، بعدش اونو دعوت کنی تا بیاد پیشت ، یک روز هست ، شب هم می خوابه بعدش میره.نقل قول:
بله 3 هفته پیش خبر این رو توی تاپیک گذاشته بودم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5129485&postcount=4029
نقل قول:
این پک کی میاد؟ چه تاریخی؟؟؟؟نقل قول:
پاییز امسال
مثل اینکه هر دوش خیلی قشنگه و ارزش بازی رو داره
ایول ، چه کیفی بده امسال پاییز ! هرچی بازی قشنگه وی این فصل میاد! کی بشه PET سیمز 3 رو بسازند!!!!
راستی یه سوال ، توی ambitions کدوم شغل از همه بهتره و درآمد بیشتری داره؟ منظورم بین profession ها هست ها!
بله پک پتس باید خیلی باحال باشه توی سیمز 2 هم خیلی باحال بود
خوب بهترین کار میتونه سفال گری باشه چون آزاده و وقتی هم چیزی میسازه قیمتش بالاست و کلا خوب میشه:دی
ولی کارآگاهی هم نون در میاره:دی
بچه ها تا جایی که من یادمه تو sims 2 میتونستیم پیانو بخریم
اما الان تو سیمز 3 جز گیتار چیزی نیست
کدوم پک پیانو داره؟ یا اصلا مدی برای پیانو هست؟
مدی که پیانو داره توی راهه
همون پک جدیدست
late night
اون توی تریلری که ازش اومده پیانو هم دیدم من
تو پاییز منتشر میشه