وقتی از روی دست انداز میرم در عقب سمت شاگرد صدا میده ولی وقتی یه نفر میشینه صدا قط میشه!
نشون دادم به تعمیرکار گفتش باید صندلی های عقب رو باز کنم و برات درست کنم!
صدا از چی هستش؟
Printable View
وقتی از روی دست انداز میرم در عقب سمت شاگرد صدا میده ولی وقتی یه نفر میشینه صدا قط میشه!
نشون دادم به تعمیرکار گفتش باید صندلی های عقب رو باز کنم و برات درست کنم!
صدا از چی هستش؟
منم دقیقا همین مشکلو پیدا کردم و وقتی یکی اون عقبه میشینه صدا میفته رفتم نمایندگی گفت صندلی عقب رو یه تیکه کردن بخاطر اونه باید بری دشک سازی برات درستش کنه منم بی خیالش شدم البته یه بتو (بدرد نخور) بریدم انداختم زیر صندلی اون اهنا که به دشک وصل شدن و به نظر میاد زیاد با کف ماشین برخورد دارن رو با لایه نازک ابر پوشوندم صدا خیلی کمتر شدنقل قول:
سلام. چند روز پیش ی موتوری اح... ناقافل از بغل زد 206 v8 منو سپر جلوشو شکستو گلگیروشو داغون کردو........ 1.الان قیمت 206 v8 تولید 90 تو بازار چنده با 20000 کارکرد البته سالم .2.ماشینم چقدر خورده تو سر قیمتش گلگیر صافکاری میخاد بدون رنگ .سپرشم .... 3.بنظر صاحب نظران سپرشو عوض کنم یا بدم تعمیر گوشه سمت شاگردش شکسته البته طوری که قسمتا شکسته رو هم میاد.. به نظرتون با توجه ب تولید نشدن 206 سپرشو در آینده بخام عوض کنم پیدا میشه ؟ الان بخام عوضش کنم چقد هزینه داره ؟ سپر پایینی جلو....
بیخیال همین که خودتون سالمید باید خوشحال باشید
میتونید بدید جوش پلاستیک بدند سپر رو در غیر این صورت باید سپر عوض بشه که هم هزینه سپر هست هم رنگ!
سپر هم اگه معمولی باشه راحت گیر میاد نگران نباشید قبل از گرونی ها 48 تومن بود (البته ساخت داخل هستند و بعیده قیمتش خیلی تغییر کرده باشه)
اگه گلگیر رنگش نریخته باشه راحت بدون رنگ در میاد و قیمت ماشین افت چندانی نمیکنه
پس در کل 206 اتومات صفر البته پیشنهاد نمیشه درسته؟
نگران نباشید، مشکلیتون در حدی نیست که بخواید ماشین رو عوض کنید. ماشینتون رو میتونید 30 به بالا بفروشید، ولی این کار ارزش نداره.نقل قول:
گلگیر بستگی به شدت آسیبی که دیده داره. کلاً صافکاری گلگیر کار سختی نیست و خرجش هم زیاد نیست، ولی اگه رنگش رفته باشه موضوع فرق میکنه. قبلاً یه پرشیا زده بود به گلگیرم و تا خود کاپوت جمع شده بود، خرجش کلاً 50 تومن شد و با این که فکر میکردم رنگش داغون میشه، فقط یه بند انگشت از رنگش پریده بود که اونم تو چشم نیست. مال شما هم ایشالا مشکلی نداره.
سپر هم چیز گرونی نیست. پارسال سپر جلوی رنگ نشده 30 تومن بود و باید بدید به نقاش براتون رنگش کنه. ولی اونم قابل تعمیر هست ولی اگه شکسته باشه ظاهرش ممکنه کمی زشت بشه.
توی این وضعیت به فکر عوض کردن ماشین نباشید و حقیقتاً هم نیازی به این کار نیست دوست من.
چند روز پیش توی جاده ساوه وایسادم که بنزین بزنم! 10تا زدم وقتی راه افتادم نمیدونم چرا ماشین یهو انگاری خف کرد! سرعت از90 بیشتر نمیرفت بعد درست شد دوباره اینجوری شد...مشکل از چیه؟؟ اعصابم الان شخمیه
206 تیپ 2 مدل 89
شاید فیلتر بنزینت گرفته یا بنزینی که ریختی توش خیلی اشغال داشته
الان دیگه درست شده!! ادم واقعا نمیدونه چی بگه...
سلام دوستان من ماشینم 50 تا رفته و مدلشم 7/89 هست
متاسفانه از پشت ماشین موقع دست اندازای خفیف و غیر خفیف صدای قرچ قرچ میاد ! فک کنم از کمکای عقب باشه
صداش مثل لولای دری می مونه که روغن کاری نشده باشه و صداش ممتد نیست
مشکلش حاد نشه برامون دردسر شه ؟
___________-
ضمنا من الان تسمه تایممو عوض کنم یا بعدنا ؟