من كمي تلاش كردم ولي هنوز به نتيجه نرسيدمنقل قول:
همون رو استفاده كن براي تك تك كلمه ها بصورت جدا كه ديگه غير از اين گيرت نمياد :46:
Printable View
من كمي تلاش كردم ولي هنوز به نتيجه نرسيدمنقل قول:
همون رو استفاده كن براي تك تك كلمه ها بصورت جدا كه ديگه غير از اين گيرت نمياد :46:
خوب مدیر جان بابت این همه زحمت ممنون .
خوب یه فانکشن جدید می خوام اینکه
کلمات رو به صورت حرف به حرف جدا کنه مثل :
مادر که بشه => م ا د ر
دوست عزیز شما کافیه به منوی View رفته و حالت Normal رو انتخاب کنین بعدش دوباره به منوی View رفته و گزینه ی footnote رو انتخاب کنین تا تیک دار بشهنقل قول:
بعد از این کارها در انتهای صفحه تون نوار ابزار Footnote قابل مشاهده هستش . چنانچه از نوار کشویی سمت چپ ، گزینه ی Footnote seprator رو انتخاب کنین و بعد از اون خط مورد نظر رو انتخاب کنین می تونین پاکش کنین و با علامت - یک خط جدید ایجاد کنین یا نقطه چین یا = خط دو خطه و همین طور می تونین اندازه اش رو به مقدار دلخواهتون تغییر بدین
البته این مورد بارها در این تایپیک گفته شده
موفق باشین
اینایی که گفتین واسه word 2003 هستش دیگه... من از word2007 استفاده میکنمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جستجو فراموش نشه
موفق باشيد
اينارو ميخواي چيكار ؟نقل قول:
انتخاب هر كلمه و اجراي ماكروي InsertSpaceکد:Sub InsertSpace()
Dim i As Integer
Dim s As String
s = Selection
Selection.EndKey Unit:=wdLine
Selection.TypeText Text:=" .... "
For i = 1 To Len(s)
Selection.TypeText Text:=Mid(s, i, 1)
Selection.TypeText Text:=" "
Next i
End Sub
چرا توی 2007 وقتی پاورقی درست میکنم بعد از اینکه پاورقی رو درج کردم پایین صفحه فاصله خالی زیادی ایجاد میشه که نمیشه به هیچ وجه حذفش کرد باید از کجا این کار رو کرد
در ضمن پاورقی رو چه جوری میشه حذف کرد به طور کامل
سلام
از Office 2003 استفاده می کنم
چند وقتی هست موقع اجرای فایلهای word به ترتیب با پیغامهای زیر مواجه میشم که باید یکی یکی همه پیغامها رو رد کنم تا فایل مورد نظرم اجرا بشه
البته در نهایت فایل مورد نظر به خوبی اجرا میشه ، فقط مشکل این ارورهای اولیه هست که به ترتیب در شکلهای زیر نشون دادم
ضمن اینکه برای راحتی فرمول نویسی قبلا برنامه جانبی Design Science MathType 5.2 رو نصب کرده بودم که اون اوایل هیچ مشکلی نداشتم و چون الان با این ارورها مواجه شدم فکر کردم شاید با unistall کردن این برنامه مشکل حل بشه که بی فایده بود
همچنین word رو دوباره نصب کردم ولی باز هم برای حل مشکل بی فایده بود
عکسها:
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من تو سیستم دوستم یه مشکل دارم هم من و هم او مشکل ما اینه که وقتی تو ورد تایپ میکنیم (فارسی ) سرهم نمینویسه یعنی بجای اینکه بنویسه ایران مینویسه ا ی ر ا ن فقط برای فونت های فارسی که نصب کردیم این کار رو میکنه فونت خودش arial درست مینویسه ولی قبلا" با همین فونت های درست مینوشت تا اینکه ویندوز فرمت شد و دوباره همه چی رو نصب کردیم
دوستان مشکل از کجاست
با سپاس
سلام
من میخوام یه فرمول ریاضی تو ورد بنویسم ولی وقتی یه equation اضافه میکنم دیگه زیرنویس یا بالانویس ها کار نمیکنه به عکس نگاه کنید
چی کار کنم که بتوانم توی این فرمول ریاضی اندیس ها رو بذارم
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img2.pict.com/b5/b6/3d/2075820/0/untitled.png