ُُِSD قوی هست اما راحت و کم خرج نیست!نقل قول:
البته جلیل جان پروتن ویرا رو هم میخواستن پیشنهاد بدن که اونم ماشین کم خرج و بی آزاریه!
ُُِSD قوی هست اما راحت و کم خرج نیست!نقل قول:
البته جلیل جان پروتن ویرا رو هم میخواستن پیشنهاد بدن که اونم ماشین کم خرج و بی آزاریه!
پراید 88 صندوقدار بنزینی
11000 تا کارکرده چند میارزه ؟
حدود7-7200
با 7 تومن به نظرتون بعنوان ماشین اول چی بهتره واسه خرید ؟
نمیخوام بیشتر هزینه کنم چون ماشین اولمه و رانندگیم خوب نیست!
قصد خرید ماشین نو ندارم (به همون دلیل پیشین ) . تو این مدت هم چند گزینه رو بررسی کردم و مشاوره های زیاد واگهن متناقضی گرفتم که کمی گیج کننده اس.
استحکام و امنیت (در این رنج قیمت ) کم آزاری و کم خرجی(بدلیل تازه کاری) و راحتی از چیزهایست که می دانم دشواره توی این قیمت جمع کردنشون
چند گزینه ای که بررسیو پیشنهاد داشتم در مورد کارکرده ها
پراید (کم خرجی ، نقد شوندگی بالا ، دید خوب برای رانندگی اولیه و کسب تجربه رانندگی و خرید مدل جدید تر توی این محدوده قیمت......در برابر امنیت ناپایدار و آپشن های ضعیف ، اتاق کوچک)
پژو روآ( بدنه قوی تر و جاداری ، مناسبتر از پراید برای جاده و مسافرت ،...............مشکلات گیربکس و دیفرانسیل و ..و افت قیمت و استحلاک بیشتر)
پژو 206 و 405 ( کلن این مدلا رو بخصوص 206 رو می پسندم ، امنیت بهتر ....ولی مشکلات مدلهای پایین برای این محدوده قیمت بدلیل کارکرد زیاد)
میتشو بیشی لنسر(رانندگی راحتتر ، کیفیت ماشین غیر ایرانی ...... در مورد معیبش کمتر می فهمم.)
دوو ریسر ( همان مزیتها ی میشتو بیشی و غیره...
برای داخل شهر و سفرهای بیرون شهر و با دید میان مدت
سلام خدمت دوستان.یه راهنمایی ازتون میخواستم:
من الان یه پارس سفید دارم(مدل 87) میخوام یدونه ماکسیما دست دوم بگیرم . دو مورد را دیدم:
1-
دنده ای- بژ شکلاتی - مدل 81 - 130 هزرا تا کار کرده- سر گلگیر جلوش رنگ شده - یک سال بیمه شخص ثالث - کلا تمیزه- زیر پاش هم بد نبود-چهار حلقه لاستیک نو هم زیرش انداخته - میگه 21 میلیون تومن ؟
2-
دنده ای - سرمه ای تیره - مدل 82 - 50 هزارتا کار کرده(خودش میگفت واقعی) - رنگ شدگی نداره(دو سه تا خش کوچیک داشت) - تا آخر سال بیمه شخص ثالث - میگفت کارت سوخت هم داره(مگه ماکسیما کارت سوخت داره؟) - پشتش نشستم ولی طرف خیلی تعریفشا میکرد,معلوم بود که ماشینه سر پاست - میگه 24 میلیون تومن؟
حالا میخواستم نظرتون را در باره این دو تا بدونم؟ قبلا یه 82 اتومات داشتم که خیلی ازش راضی بودم. دنده ایش چطوره؟ و مهم تر از همه مصرف بنزینش تو شهر چنده؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اولی رو داره گرون میگه!نقل قول:
دومی هم با توجه به کارکردش ارزون میگه! احتمال داره کارکردش بیشتر باشه!
کلا خرید ماکسیما دست دو اونم دنده ای کار زیاد عاقلانه ای نیست! خودتون میدونید دیگه! موتور قوی! گیربکس دستی! بلاهایی که با این ماشین سر آسفالت و ماشینهای دیگه در آوردن!
خصوصا اینکه شما تجربه اتوماتش رو هم داشتید و لذت اتوماتش یه چیز دیگه اس پیشنهاد میکنم دنبال یه اتومات 83 به بالا باشید!(اگه بودجه تون میرسه!)
کارت سوخت هم مدلهای 81 همشون و مدلهای 82 تا یه تاریخی همه کارت سوخت دارن!
سلام
میشه نظرتون رو راجع به 405 slx بگید و اینگه الان چنده؟
بین این گزینه ها من لنسر و پژو 405 رو بیشتر توصیه میکنم البته لنسر یه معایبی داره که از نظر لوازم بدنه کمیاب هستش ولی ماشینی هستش که میتونه بعد از مدتی به عنوان یک ماشین که مورد بهینه سازی قرار میگیره باشه یعنی بعد از مدتی به جای عوض کردن ماشین اون رو تیونینگ کنید و کنارش ماشینی دیگه داشته باشیدنقل قول:
.
نظرتون راجب آوانته چیه؟ارزش خرید داره؟
خرید SLX = دوریختن پول (هرچی رو SLXهست خودتون با نصف مبلغ اضافه نسبت به 405 میتونیین روی 405 نصب کنیین)
هر چند اصلا با تولید این روآ های سال که عینن از لحاظ بدنه مثل 405 شدن خرید 405 هم با این کیفیت پول دور ریختنه... چه برسه به 405SLX