سلیقه ای هست.ولی اگه برای سیستم بازی میخواید پایونیر بگیرید.نقل قول:
سلیقه ای هست.ولی اگه برای سیستم بازی میخواید پایونیر بگیرید.نقل قول:
سلام
ممنون بچه ها
داش حميد ماشين pars elx هست هزينه هم نهايت 500 ميگم ها به نظرت همين سابها خوب نيستن بذارمشون تو باكس؟؟؟؟
رضا جان براي يه سابي مثل R15 و با يه آمپ خوب به همراه باكس و نصب و كابل و....كمه عزيزم.نقل قول:
ولي قول ميدم اگر خوب هزينه كني و همه اكسسوريزت مناسب باشه و برقت هم نياد روي 11 ولت،يه باكس توپ برات طراحي كنم كه درو ديوار رو بريزي به هم.:8::8::8::8::8::18::18::18::18::46:
من نظرم دقیقا برعکس شماست. البته تا قبل از اینکه صدای کنوود رو بشنوم فکر میکردم توی پخش حرف اول با پایونیره.نقل قول:
گفتم که سلیقه ای هست.من خودم صدای کنوود هم شنیدم اینقدر که میگید فرق نداره:انصافا وضوح بیشتره ولی بلندی صدای پایونیر بیشترهنقل قول:
از مزایا کنوود نسبت به پایونیر:
1)قیمت پایین تر نسبت به امکانات
2)قیافه قشنگ تر
3)استفاده از داک 24 بیت
اما معایب:
1)معمولا تعداد اکولایزر ها قابل تنظیم کم است.
2)کنترل بزرگ و نداشتن جوی استیک که باید با کنترل غیره فابریک تعویض بشه.
3)گشتن تو منوها بسیار سخته و مدتی طول میکشه تا عادت کنی!
به نظر من اون 3 تا عیبی که داره همه ابزار دسته کسی هست که مبخواد با سیستم دایم ور بره!پس وقتی اونا رو نداره یعنی هیچی دیگه.در کل کنوود خانوادگی تره!
حالا به نظر شما کدوم واسه صدای بلند و کیفیت عالی بهترهنقل قول:
اگه همه رو با هم بخوای باید سری P پایونیر بگیری که قیمتاش یکم بالاست.نقل قول:
یعنی چند؟ :24:نقل قول:
ارزونترینش که اگه گیر بیاد اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پايونير شاپ هم ديگه شورش رو در آورده،آخه من موندم وقتي جنسي رو نداره،چرا قيمت ميزنه.كجا اين پخش رو الان با اين قيمت ميفروشند.اون موقع كه به ووفور بود،براي دوستم خريدم 320 تومن،فروشش 370 بودنقل قول:
خيالتون رو راحت كنم،اين پخش آكبندش رو جائي نميتونيد گير بياريد.با اين قيمتها،ولي اگر بخواهيد من براتون جور ميكنم.البته بايد هزينش رو هم بپردازيد.
خدا رو گواه ميگيرم،همين ديشب رفته بودم ساب بگيرم براي يكي از دوستان،مشتري اومد 6975 اصلي رو خواست(كاري ندارم كه خز شده و ....از اين حرفها)،قيمت داد بهش 195 پول داد،هرچي هم چونه زد يك ريال هم تخفيف نداد.بهش گفت خب بابا بيا V2 ببر،چه اصراري داري رو اين جنس،در اخر هم 195 داد و جنس رو گرفت.
كلا از برندهاي قديمي اگر چيزي مد نظرتون بود فقط در صورتي كه خريدار هستيد استدعا ميكنم فقط در صورتي كه خريدار هستيد،به من PM بديد نه اينكه مثلا قيمت آمپ كرون JBL چنده يا نميدونم ليميتد چنده،چون ميدونيد كه وقتي جنسي كمياب ميشه،قيمتش ميره بالا،حالا من بايد سفارش كنم كه من اين جنس رو براي خودم ميخوام تا بتونم براي كسي كه اون رو خواسته تخفيف خوب بگيرم.
ببخشيد اگر كمي تند حرف زدم.:11: