اين پكيچ حدود 10 هزار تومنه .نقل قول:
من كاره اي نيستم ، بهتره كه بفرستيش مراكز تخصصي .
آدرس رو براتون پيغام خصوصي ميكنم .
Printable View
اين پكيچ حدود 10 هزار تومنه .نقل قول:
من كاره اي نيستم ، بهتره كه بفرستيش مراكز تخصصي .
آدرس رو براتون پيغام خصوصي ميكنم .
حالا که فکر می کنم میبینم من یه هارد اکسترنال سیگیت 500 دارم که میتونم از سیستم تبدیل ساتا به یو اس بی که داره استفاده کنم - امیدوارم بشه با این روش به اطلاعات دست پیدا کنم - مرسی عزیزم از راهنماییت :40:نقل قول:
هارد اكسترنال سيگيت 500 گيگ شما از چه نوعي هست . پرتابل يا آداپتوردار ؟؟نقل قول:
مسئله اينجاست هاردي كه تركوندي از نوع 3.5 اينچي هست (احتمالاً) و براي اكسترنال شدن نياز به منبع برق مجزا هست و اگر هارد اکسترنال سیگیت 500 شما از نوع پرتابل باشه ، با توجه به عدم وجود آداپتور برق در هاردهاي اكسترنال پرتابل ، امكان راه اندازي هارد 3.5 اينچي وجود ندارد !!!
ولي بازهم تاكيد ميكنم كه هارد رو ديگه روشن نكنيد كه ممكنه خسارت بيشتري هم وارد بشه .
امکان درست شدن هاردت ازین راه صفر در صد است . خودتو اذیت نکن هارد تو ایراد سخت افزاری پیدا کرده و تا یک ماه هم منتظر جواب کسی باشی همه جوابها نرم افزاری است باید به یک متخصص تعمیرات هارد مخصوصا سخت افزاری نشان بدی . من یک وبلاگ دیدم که تعمیرات سخت افزاری هارد انجام میداد میتونی از آنها کمک بخواینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود من یک سوال درباره پسورد هارد داشتم که سریع به من پاسخ آنرا در این وبلاگ دادند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
من ی مرکز خوب تعمیر هارد احتیاج دارم میتونین برای من هم پیغام بدید از زحمات شما تشکر می کنمنقل قول:
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
این راهی که شما پیشنهاد کردی برای این بنده خدا برد هاردشم میسوزه حالا ببین !نقل قول:
کسی نیس جواب ما رو بده :31:
در پستهاي قبل هم بهشون گفتم كه ديگه هارد رو روشن نكنيد و اونو به مراكز مجاز ببريد .نقل قول:
همچنين گفتند كه
حداقل وارد لوگوي ويندوز ميشود در نتيجه گفتم كه با مسئوليت خودتون روش مورد نظر رو هم تست كنند .نقل قول:
بعد با ویندوز خود هارد سعی کردم بالا بیاد که اونم بعد از 1-2 دقیقه تو لوگوی ویندوز ارور مموری داد و بازم ریست شد
هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي با برق usb هم راه اندازي ميشه . اما هاردهاي 3.5 اينچي با برق usb راه اندازي نميشه و نياز به آداپتور برق جداگانه هست . ايشان اشاره نكردند كه چه نوع هارد اكسترنالي دارند و در نتيجه اين موضوع رو يادآوري كردم .نقل قول:
این راهی که شما پیشنهاد کردی برای این بنده خدا برد هاردشم میسوزه حالا ببین
علاوه بر موردي كه گفتيد .نقل قول:
من ی مرکز خوب تعمیر هارد احتیاج دارم میتونین برای من هم پیغام بدید از زحمات شما تشکر می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنين
سلامنقل قول:
آقاي رضا امير هم در پست زير گفتند كه (قسمتي از توضيحات ايشان را در اينجا نقل و قول ميكنم) .
توضيحات كاملتر در پست زيرنقل قول:
در هنگام پارتیشن بندی کردن یک هارد خام و یا هاردی که پارتیشن هایش را پاک کرده اید عموما 8 مگابایت فضای خالی unlocated در انتهای هارددیسک در نظر گرفته میشود که بهتر است شما فراموشش کنید (ویندوز برای مقاصد خاصی آنرا میساخت که البته دیگر وجود ندارد و کاربردی هم بعد از پیدایش MFT ندارد )
دوستان از این کلینیک های تخصصی و قابل اطمینان مشهد هم ادرس دارید؟
با برنامه hd tune یه تست گرفتم از هاردم این عکساشه :
فکر کنم وضعش خرابه ؟ درسته ؟
فرمتش هم کردم ولی درست نشد شنیدم فرمت سطح پایین مشکلش برطرف میکنه
فرمت سطح پایین چی هست اصلا و چجوری این کار انجام بدم ؟
چقدر زمان میبره ؟
یکی در این مورد هم کمک کنهنقل قول:
معظلی شده این مسئله واسم میخوام یه دونه فایل بریزم تو این هارد سه ساعت باید ریست کنم برم سافت مد با اون محیط خسته کنندش