سلام میخوام دوربینم رو عوض کنم . کنن 350 دارم کدوم یکی از این دوتا بهتره ؟؟؟
nikon D5000 or canon 500D
سلام میخوام دوربینم رو عوض کنم . کنن 350 دارم کدوم یکی از این دوتا بهتره ؟؟؟
nikon D5000 or canon 500D
سلام؛ خوشاومدینقل قول:
البته ارجاع شما بهطور مشخص به زِد دی3 بود. و فیلم باکیفیت هم برای ایشان مناسب.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
این خروجی فیلم دیجیتال(720پی) هم داره. بهش بگو فیلمای خوب بسازه!(اگر میسازه(؟)
یهچیزی هم میمونه واسش (اگر باتری لیتیومی اظافه هم بگیره شاید) ـ قبلش توی تحلیل و نشر هم قیمتها رو ببین:
Canon PowerShot SD780 IS+16GB Class6 SD+Tripod(t-va-n.com)
نقل قول:این هم که دوستمون گفتند:نقل قول:
...شما چطور دوربینی که قیمت خالی توی امریکاش کمتر از 295نیست به کسی که (با لوازم جانبی لابد)کمتر از 300 میخواد هزینه کنه توصیه میکنید(؟)!
نقل قول:
شبکههای محلی و کابلی با فرکانس دستگاه مرتبط هست؛ در مناطق 50 و 60 هرتز بهترتیب بیشتر 50 و 60 اِفپیاِس هست( و شبکههای تصاعدی هم خاص هست و درهمین استاندارد )، دوربینهای فوق حرفهای هم همین مقدار ضبط ساخته میشه؛ این در حالیه که در بعضی موارد و در دوبینهای دیجیتال 1080پی کمتر بالای 30 کمتر ارایه شده(البته بحثی هم میشه که تازهسازی تصویر باید از گونههای تصویر، مجزا باشه).نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
این* رو ببین. اِچدی کامل همون 1080پی هست در عرف 30-60 تصویره ـ 60.
_________
*کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4338474
نقل قول:
نقل قول:
منم یه روزی میخاستم یکی از اینارو بخرم اما برای کمبود پول فعلا بیخیلم
رو این حساب خیلی تحقیق کردم که شد 300mb فیلم عگس و صفحه وب
در موردD5000:
کیفیت عگسD5000 بهتره, فیلمش ضعیف تره هم در زمان هم در کیفیت(یه کمی),LCD کوچکتر و با دقت کمتریه اما ثابت نیست, سرعتش بیشتره ,لوازمش گرون تره, باطریش یه کمی بهتره ,در نویز عمل کرد بهتری داره, طراحیش به نظر من ظعیف تره هم بزرگ تره هم یوقور ,منو ها وکار باهاش هم یه کمی سخت تره, فلشش قوی تره,اما اینده نگریه بهتری نسبت به 500D داره
من D5000 روکلا بهتر می دونم
این تاپیک رو بخون خیلی کمک میکنه. در کل تفاوت این دو دوربین خیلی کمه و از نظر مشخصات و کیفیت خیلی به هم نزدیک هستند. یعنی هر کدوم رو انتخاب کنی عالیه. یه سری تفاوت های ریز هست و البته این که از چه لنزی میخوای استفاده کنی خیلی مهمه. لنزهای سری L کنان به نظر من بهتر از لنزهای نیکونه.نقل قول:
براي مصارف خونگي و عكس گرفتن از مناظر و ....
كدوم يكي از اين 3 تا خوبه ؟! با در نظر گرفتن حرفه اي نبودن عكاس ( خودم ) !!
H5 دوربين الان خودمه !کد:http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare_Result4.asp?Cam1=DC-Can-EOS-1000D&Cam2=DC-Can-450D&Cam3=DC-Son-HX1&Cam4=DC-Son-H5
انتخاب بين fz38-hx1-sx20كدوم يك ميتونه باشه؟(كيفيت عكس و فيلمبرداري و ...)
H5 که تو این مقایسه جایی نداره چون مدل SLR-Like چند سال پیشه. HX-1 هم همین طور با این تفاوت که جدیدتره. دو تای دیگه SLR هستند و مسلما خیلی خیلی بهتر هستند.نقل قول:
ولی اگه با این هزینه میخوای یه دوربین بگیری که تو همه ی شرایط جوابگو باشه و کار باهاش راحت باشه و قابلیت فیلمبرداری خوب هم داشته باشه و قرار نیست در آینده خرج دوربین بکنی برو سراغ FZ35 پاناسونیک و SX20 کنان.
HX1 دوربین خوبیه ولی مشکلاتی داره در نتیجه زیاد توصیه نمیشه. به نظر من بین به ترتیب SX20 و FZ38 و HX1. البته باز بستگی داره چه انتظاراتی از دوربین دارید.نقل قول:
سلام
خوش اومدم
میشه یه رده بندی از بهترین مارک های دوربینهای slr ارائه بدید؟ به ترتیب اولویتشون.مثلا اول کنون بعد کدوم و ...
من یه مدت تحقیق کردم واسه دوربین به lx3 راضی شده بودم که زومش منصرفم کرد
یه دوربین قدیمی دارم که کارم رو راه مینداخت اما ازش خیلی خسته شدم
منتظر gf1 بودم که خبری نشد
حالا g11 نظرم رو جلب کرده و میخوام یه اطلاعاتی راجع بهش داشته باشم
نظر دوستان چیه؟
نیکی پناهتان:40:
نقل قول:
عزیز منم فعلا انتخاب اولم HX1 می تونی بگی مشکلاتش چیه
ممنون