یه بازی ماشین مسابقه که فقط محدود به پیست مسابقه نباشد و در شهر بشه معمولی دور زد و ....
Printable View
یه بازی ماشین مسابقه که فقط محدود به پیست مسابقه نباشد و در شهر بشه معمولی دور زد و ....
nfs:undercoverنقل قول:
nfs:hot pursuit
Split/ Second
ولی خداییش بهترینش همون underground 2 هستش و بس...
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
the carsنقل قول:
چندتا بازی کودکان انیمیشنی باشه مثل ای ایج 1 و 2
princes frog
farm frenzy1,2,3
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
call of duty:modern warfare 1,2نقل قول:
یه گیمی معرفی کنین با اسلحه های مدرن ولی محیط کاملا شهری و خیابانی . داستان هم دراماتیک باشه چه بهتر .
crises
crackdown1,2
ویرایش شد !!!:31:
دوستان یه بازی بود برا ps1 و ps2 که حرکات نمایشی و امتیاز گیری با اسکیت بود و حالت دو نفره هم داشت . میخواستم بدونم بازیه مشابهی در حال حاظر برای pc هست ؟!
Tony Hwak's Pro Skaterنقل قول:
رو پیشنهاد میکنم (4 ورژن داره) ... البته نمی دونم دو نفره میشه یا نه .
موفق باشی ...
اره اره دقیقا اسمش همین بود :20:یادش بخیر:31:نسخه ی جدید ترش نیومده ؟! برای pc هم هست ؟!:11:نقل قول:
من بازی رالی رو گفتم که بگین شماها رفتید برام dirt2 گذاشتید که قاطی هست تو دیرت فقط 5 جاده کامل رالی هست مابقی تو پیست یا جاهای دیگه فقط من بازی میخوام مثل vrally پی اس وان که همش جاده های پر پیچ و خم و درجه بندی پیچها همین مثل رالی واقعی من خودم یه دونه رو بازی کردم xpand rally مثل این با سپاس
واسه pcــیه دیگه !نقل قول:
البته این بازی که نویسندش Tony Hwakهستش تو پلتفرمهای مربوط به کنسول هم بازی ارائه داده بود.
WRC FIA World Rally Championshipنقل قول:
Sega Rally Revo
پیشنهاد میشه ...
سلام. خسته نباشید.
یه بازی پازل میخوام که هم تریال نباشه و بشه کـرکش کرد، هم تعداد قطعاتش زیاد باشه (مثلا 1000 تیکه).
کد:www.puzzle-game-download.com
یه زمانی عشق پازل بودم تو این سایتا بازیهای خوبی پیدا کردم کرکش تو گوگل فارسی تایپ کن برات پیدا میکنهکد:www.puzzlegames4pc.com
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:15 PM ----------
Tony Hwak نویسنده این بازی هست:18: بابا تونی هاواک برترین اسکیت باز جهان بود البته الان نیست چرا اطلاعات غلط میدید به مردم مجبور نیستید که پست بدیدنقل قول:
اسم این بازی هم عین بازیهای معروف ورزشی دیگه از یه ورزشکار معروف اون ورزش استفاده کرده عین تایگر وودز توی گلف
تو رو خدا الکی پست ندید یقتون رو نگرفتن که حتما باید پست بدید
سلام.
میخواستم بدونم بازی ورزشی هندبال هم هست؟اگر هست میشه اسم کاملشو بگید(و اگه لینکی هم داشتید بزارید خیلی ممنون میشم.)