moh1366 یه جوری شده که این کلوپ 400 صفحه ای شده!حالا وارد جزییات نشو و سوالتو بپرس!!
اهان پرسید پس بگیر جوابتو!!
1.برای باتری گوشی باید بگم که شما وقتی گوشی رو خریدی بیا تا بهت تنظیمات بدیم تا باتری گوشی برای 4 روز و شاید هم بیشتر شارژ نگه داره!!عین خودم که یادم نیست کی گوشی رو شارژ کردم!برای هدست بلوتوث هم بستگی داره!!شما اگه ال سی دی رو روی نور بالا روشن نگه دارید و با گوشی کار کنید و در عین حال بلوتوث روشن باشه و با هدست بلوتوث اهنگ گوش کنید خوب مسلمه که اگه باتری مدلbp-20000m هم باشه نمیتونه بیشتر از 2 روز یا 1.5 روز دووم بیاره!ولی اگه تنظیمات گوشی رو از دوال مود به gsm تغییر بدی و نور ال سی دی رو متوسط کنی و اونوقت با هدست بلوتوث اهنگ گوش کنی باتری شما حتما تا 2.5 یا حتی اگه شانس بیاری 3 روز فکر کنم دووم بیاره!در کل سی پی یوی قوی و ال سی دی قوی این گوشی کمی زیادی قوی هستند!!!شما اگه این گوشی رو 3 بار خاموش روشن کنید چون در هنگام روشن شدن گوشی سی پی یو فعالیتش از وقتهای دیگه بسیار بیشتره به خاطر همین ممکنه یکی یا دو خط از باتری کم بشه!!به خاطر همین این گوشی هنگ و ریست شدن نداره!!برو حال کن!!
2.باتری هر گوشی مخصوص خودشه پس بحث تعویض باتری منتفیه!در ضمن سیمبین 9.2 سیستم استندبای بسیار برتری نسبت به 9.1 که در ان73 هست داره به خاطر همین باتری شما الکی مصرف نمیشه پس خیالت راحت!!باتری 5700 کاملا خوب و مناسبه!برای یک گوشی سیمبین این باتری عالیه!
3.قسمت چرخان گوشی عامل بسیاری از اکتشافاتی بوده که حتی هکرها هم نتوانستند انجام بدن!نمونه اش همین روشن ماندن فلاش بدون نیاز به برنامه و نرم افزار و هک!!کلا سیستم چرخونش مثل یه تسبیحه!هر وقت بیکار شدی هی صلوات بفرست هی چرخش بده!!