نقل قول:
سلام دوستان ...
من رو نميدونم سليقم رو بشناسيد يا نه ... چون اون زمان خيلي شبيه خواننده ي محبوب من ميخوند ...
و الان چند سالي هست خوشبختانه داره راه خودش رو پيدا ميكنه تو موسيقي و به نوعي خودش رو جدا كرده از اون خواننده ي محبوب من و داره خودش براي خودش راه جديدي رو ميره و اميدوارم همه يادشون بره كه وقتي شروع كرد كارش شبيه آقاي س.ق بود ( البته تا حدودي و اين هم نظر شخصي من هست = ثابت شده و قطع نيست)
يه مثال از خودم :
طرفدار آقاي س.ق هستم ... و خيلي دوسش دارم اما تازگي ها سعي كردم كمي تعصب رو تو موسيقي كنار بزارم
ربط اين حرفم با محسن چاووشي اين بود كه خب مسلما اين عزيز هم تو كارهاش عيب و اشكال داره
كلا خواستم بگم خوبه آدم تعصب نداشته باشه حتي روي كسي كه 52 سال داره با موسيقي سر و كله ميزنه ...
حميد جان با کليت حرفات و نظرات موافقم . . .
به نظر من تعصب آدم و کور ميکنه و باعث ميشه آدم حسن ها و خوبی هارو چند برابر ببينه و قبح ها و بدی هارو اصلا نبينه . . . واسه همين تعصب عين خوره ميمونه . . .
اين تقليدی که شما گفتين خود محسن چاوشی چندی پيش توی يه مصاحبه اشاره کرده بود و گفته بود که:
من قبول دارم که اول کارم رو با تقليد آغاز کردم . . . و معتقدم تقليد لازمه کاره . . . به شرطی که بعد از يه مدت آدم خودشو پيدا کنه و راه خودشو بره . . . الان کسی نميتونه بگه که من دارم تقليد ميکنم . . .
بعد گفت که : اگه بخواين همين الان کامپيوترم و باز کنم نشون بدم که 7،8 صدا دارن از من تقليد ميکنن . . . من خوشحالم از اين بابت به شرطی که چن وقت ديگه اونا خودشونو پيدا کنن . . .
پس می بينيم محسن سرشو زير برف نميکنه و با خودش رو راسته و از واقعيت فرار نميکنه . . .
همين چن وقت پيشم از هواداران خواست که با القاب کذايی مثل " سلطان و پادشاه و . . . " که در موردش به کار می برن اونو از خود واقعيش دور نکنن . . .
اين واسه من به شخصه کلی ارزش داره . . .
من خودم فوق العاده سياوش قميشی رو دوس دارم و اگه اشتباه نکنم دکترای موسيقی هم داره ، نه؟
و واقعا خواننده صاحب سبک و تاثير گذاری هست . . .
منتها چه محسن چاوشی باشه چه سياوش قميشی دليل نميشه بی نقص باشن . . . به قول خودت بهترين نداريم تو دنيا . . . چون " انسان " کامل نيست . . . در نتيجه نمی تونه چيز کامل و بی نقص خلق کنه . . .
ممنون . . .
نقل قول:
حالا چرا اینقدر تاخیر خورده ؟
محسن چاوشی خودش گفته تو اين آلبوم زمان اصلا هيچ تاثيری نداره و هيچ خللی وارد نمی کنه . . .
هر موقع که بياد تازگی خودشو داره . . . اين حرف رو زمانی که قرار بود اين آلبوم قبل از حريص بياد گفته . . .