والا:n02::n02:نقل قول:
Printable View
والا:n02::n02:نقل قول:
حالا از همه اینا گذشته چرا سایتش اینطوری شده؟:دی
اینکه اگه حجم ترافیک باقی موندمون زیر 1 گیگ باشه
شبانه کانکشن به طور مکرر قطع میشه صحت داره؟؟؟
بلهنقل قول:
کلا شما هر چقدر حجم داشته باشید ، مثلا ۱ گیگ داشته باشید ، هر ۱ گیگ اینترنت قطع میشه و چک میکنه که چقدر از حجمتون مونده ، یعنی سر هر مقدار که حجمتون مونده باشه هی قطع و وصل میشه
اگه مثلا ۱۰ گیگ حجم داشته باشید هر ۱۰ گیگ قطع میشه دوباره وصل میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
جدی میگید؟
جالبه نمیدونستم اینو :n13:
من گزارش مصرفم کار نمیکنه تا برم چک کنم ... برای همه دوستان همینطوریه؟؟
من اکانت دانلود از سایتهای فیلم دارم ... بعد هر بار که قطع میشه دیگه به سرورشون مجددا وصل نمیشه ... بدبختی اینه :n14:
شاید چون قطع که میشید آیپی جدید میگیرید و سایت اجازه ادامه دانلود نمیده بهتون ، اینم راه حل داره اونم اینکه آیپی استاتیک بخرید که ۶ ماهه یه جا میدن ۶۰ تومن !! یا اینکه ببینید شبانه حداکثر چقدر دانلود میکنید و به همون اندازه حجم خریداری کنید و نگه دارید که تو شبانه دیگه تا اون مقدار دانلود نکرده قطع نشیدنقل قول:
نقل قول:
نه ربطی به آیپی نداره ... ظاهرا سرور یه مشکلی داره و با درست دیسکانکت نشدن تا مدتی نمیتونه مجددا وصل بشه ... ( ماگزیمم کانکشن ها فرضا اگه 120 باشه ... تصور میکنه همچنان وصل هستم به هر 120 تا ..) اما رسیو نداره
بدبختی داریم مام با این اینترنت
سایت یه Isp کانادایی سرزدم سرعت 350 مگ داشت :n28: تازه اونم بصورت نامحمود :n02:
بله آخه اونا شاتل ندارن که گند بزنه به اینترنتشون وگرنه 35000 مگ سرعت میدادن با ۱ گیگ حجم !!!نقل قول:
رفیق MB به معنی مگابایته و Mb به معنی مگابیته پس سرعتش 30 کیلوبایت بر ثانیه هست ......نقل قول:
کلا سرعت نامحدود مخابرات اسمی و بسیار نزدیک به ضریب اشتراک 1 به 1 هست قیمتش هم خیلی پایین تر از شرکتهای سودجویی مثل پارس و شاتل و ..... هست
داداش به اعصابت مسلط باش :)نقل قول:
اما صرفا جهت اطلاع ( بدون هیچ گونه طرفداری، چون خودم تا سال پیش به شدت گیمر آنلاین بودم و مثل خر هم دانلود میکنم..یعنی هر دوش ) گیمر ها 0.5% نیستن :)
تعدادشون رو نمیتونی بشماری اینقدر زیاده :) یه سری به بازی های آنلاین از csgo تا WoW..lol ...dota بندازی متوجه میشی که ملت همیشه در صحنه حضور پرشوری دارن و اینکه عشق بازی همون 3 شبه