تا دوره ی بعد که ریست بشه!نقل قول:
اوایل هفته اش سرعتت پایینه !
بعدش نرمال میشه:n02:
Printable View
تا دوره ی بعد که ریست بشه!نقل قول:
اوایل هفته اش سرعتت پایینه !
بعدش نرمال میشه:n02:
دوره منظور شما ماه یا دوره سرویس گرفتم هست؟ اخه من 3ماهه 6گیگ گرفتم ، الان 22روزش گذشته :n02: ...خب من چه بکنم ؟ تحمل کمه :n09:نقل قول:
خب از ساعت 3.30 به اونور سرعت ها یعنی بهتر نمی شه؟ من برم تو کار دانلود ؟
وقتی به کسی که بیرحمه ، ( مثلا شاتل :دی) شما از خودگذشتگی کنید، از شما سواستفاده می کنه ، من امدم سواستفاده نکنن، که تخت گاز رفتم ،چپ کردم :n08::n09::n02:
خب شما که کاربر قدیمی هستید ، با این محدودیت باز سرعت روی 15کیلوبایت هست از 1 تا 8 صبح یا اینکه از یک زمان به بعد سرعت به حالت عادی برمیگرده؟نقل قول:
اسیر محدودیت شدیم، اگر محدودم نمی کردن ، 10گیگ فیلم تو فکرم بودا:n14::n02:
شاتل سرعت دانلودش خوبه و هم پینگش . ولی پینگش رو نمی دونم داخل بقیه مناطق چطوره . لطفا پینگ 4.2.2.4 تون رو بگید تا اگه کسی خواست از شاتل بگیره بتونه درست تصمیم بگیره .
به اتحمال زیاد همون دوره سرویس باشه:n02: یه ۷۷ روز باید صبر کنی: ))نقل قول:
دوره منظور شما ماه یا دوره سرویس گرفتم هست؟ اخه من 3ماهه 6گیگ گرفتم ، الان 22روزش گذشته
چون واسه خودم که سرویس رو هر ماه تمدید میکردم ریست که میشد درست میشد
حالا از پشتیبانی بپرس
ببین بستگی داره چجوری محدودت کرده باشن!:n09:نقل قول:
خب شما که کاربر قدیمی هستید ، با این محدودیت باز سرعت روی 15کیلوبایت هست از 1 تا 8 صبح یا اینکه از یک زمان به بعد سرعت به حالت عادی برمیگرده؟
چون مثلا از ساعت 6 تا 8 سرعت بهتر میشه
یا برمیگرده به حالت نرمال یا اینکه از ۱۵ کیلوبایت میشه 60.70 تا
سلام عزیزمنقل قول:
والا زنگ زدم پشتیبانی اصفهان و گفتن باید 12روز شکیبا باشی تا مشکلت برطرف بشه :n14:
فکر کنم محدودیت من شدیدترین محدودیت باشه ، چون یک بار شکنجه سختم میکنن تا حساب کار دستم بیاد:n02:
حیف که دیگه پیر شدم و مثل جوونی هام حوصله دعوا و شورش و اینا ندارم ، وگرنه میرفتم پشتیبانی شهرمون رو برخورد نظامی میکردم ...جوونی هامم هیچ پخی نبودم:n02:
بجا اینکه بیام خود خوری کنم برای اینکه نمیزارن دانلود کنم ، چون قانون شهروندی وقتی وجود نداره ، من نمیام اعصاب خودم رو برای یک محدودیت خورد کنم ، فوقش 12روز دانلود نمی کنم یا اگر کردم در حد کوچولو مثلا 100مگ
مشکل خویش بر پیر مغان بردم دوش گفت: دنیا شده از مشکل پر، این هم روش :n02:
این پینگ من:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگش خداس !:n09:
از 9 شهریور تا حدود 20 شهریور 24 گیگ رایگان گرفتم و این در نوع خودش یه رکورده ! یعنی حدود 10 روز و این هم مصرفمه (الان هم 4 - 5 روزه محدودم!):
نمی دنم چرا اینقدر مناطق با هم فرق دارن ؟؟نقل قول:
با اینکه محدود شدم از ساعت 4 تا 7 دیروز 1.4 گیگ گرفتم تازه لیستم خالی شد وگرنه تا ساعت 8 فک کنم به 1.6 هم میرسید:n10:
امروز هیچی واسه دان نداشتم چیزی دان نکردم ببینم فردا چقدر گیرم میاد:n02: