Due to some unforeseen complications this afternoon, we have to push back the opening of worlds 38 and 39 to the first week of June. I apologize for the delay & will post exact dates and times later on today.نقل قول:
Printable View
Due to some unforeseen complications this afternoon, we have to push back the opening of worlds 38 and 39 to the first week of June. I apologize for the delay & will post exact dates and times later on today.نقل قول:
Exact Time : World 38 will open Tuesday between 12 and 16 ST
بعله بعله ... آخرین بارتون باشه به سعید تهمت میزنین ها ! بچه های بی ادب ... سعید من خودم هوا تو دارم ، اینا هی می خواستن بگن تو اشتباه کردی من نزاشتم ... :27:نقل قول:
Due to some unforeseen complications this afternoon, we have to push back the opening of worlds 38 and 39 to the first week of June. I apologize for the delay & will post exact dates and times later on today.
من معذرت میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعله بعله ... آخرین بارتون باشه به سعید تهمت میزنین ها ! بچه های بی ادب ... سعید من خودم هوا تو دارم ، اینا هی می خواستن بگن تو اشتباه کردی من نزاشتم ...
یکی زحمت بکشه یه آموزش درست کنه تو این ورد جدید چی کار کنیم ! منظورم استراتژیها و نحوه ارتقاء و ...
راستش من با نحوه بازی شما آشنا نیستم :(
مثلا تو بازی kingage چون من دور از دشمن بودم به من گفتن فقط Barracks رو ارتقا بده و سرباز بساز بفرست خط مقدم . یا یه سری فقط منابع تامین میکردن و...
اینجا هم همینطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه بچه ها که اینقدر با حال هستن ممنونم :11: :11: :11::27:
هر کی هر جوری می خواد بازی کنه ...
مگه باز شد؟؟؟؟؟
به نفعت شد !!! بيشتر به امتحان ها مي رسينقل قول:
این بازی شده بچه بازی ها :27:
کسی بلد به من یاد بده :27:
همون حرف های اول
بالاخره کی باز میشه؟