این طرح به نفع شماستنقل قول:
اما بیشتر به نفع جیب isp هاست
امروز دانلودرها رو تیغ میزنند
فردا گیمرها
پس فردا کاربران عادی
Printable View
این طرح به نفع شماستنقل قول:
اما بیشتر به نفع جیب isp هاست
امروز دانلودرها رو تیغ میزنند
فردا گیمرها
پس فردا کاربران عادی
نقل قول:
داداش این سیاست خودشونه این قطعی شبانه
شما کانکشنت رو بریج تنظیم کن حالشو ببر ... خودش ری کانکت میشه :n10:
یعنی سرعتم خوبه؟نقل قول:
تنطیماتش چه طوریه؟نقل قول:
دو حالت میتونی مودم رو تنظیم کنی PPPOE یا Bridgeنقل قول:
PPP = مودم همیشه کانت هست و اگر هم اینترنت قطع شه خودش Reconnect میشه
Bridge= یه Connection میسازی و هر موقع خاستی خودت connect میکنی و البته یه option داره که اگر DC شد تایم Redial رو میزای روی 5 ثانیه
در کل فرقی نمیکنه
یکی از عمده ترین دلایلی که پارس آنلاین به فکر طرح تعدیل دانلود شبانه افتاده همین مشکلاتیه که کاربرایی مثل شما و من با استفاده معمولی از اینترنت در طول ساعات شبانه دارن ؛ یکی میخواد توی اون ساعات مکالمه صوتی تصویری داشته باشه یکی میخواد راحت بتونه بازی کنه یکی میخواد بدون دردسر استریم بکنه یکی میخواد وب گردی کنه یکی هم میخواد در حد نیاز متعادلش دانلودهای مورد نظرش رو داشته باشه که با احرای این طرح تمامی این نیازها و استفاده ها به خوبی ساپورت خواهند شدنقل قول:
تستی که ایشون گذاشتن واحد MB/s که 0.03 هست و دارن همون سرعت اسمی سرویس رو میگیرن .نقل قول:
نقل قول:
حاجی میدونی داری چی میگی ؟
ساعت 3 صبح مکالمه ؟
بازی ؟
استریم ؟
برای بازی که نمونه اش همین کاربری که پست من در جواب ایشون بود که گفتن برای بازی بعضی شبها مشکل دارن . ضمنا من تقریبا تمام استفاده ها از اینترنت شبانه از جمله دانلود شبانه رو هم گفتم که با این طرح دانلود شبانه به طور کل درش تخته نمیشه بلکه فقط تعدیل میشه ولی همچنان هرکسی که دانلود شبانه هم داره میتونه سه برابر حجمی که از ابتدا خریده دانلود داشته باشه و باز هم به اگه نیازی به دانلود شبانه داشته باشه میتونه با خرید حجم سه برابرش رو شبها دانلود کنه بقیه کاربرا هم هر استفاده ای که اینرتنت شبانه داشته باشن میتونن بدون مشکل استفاده کنن که اینجوری همه راضی میشن از وضعیت شبانهنقل قول:
به قول مشهدی ها مشمول الذمه ای اگه فکر کنی این طرح برای خالی کردن جیب:n02:نقل قول:
این طرح فقط فقط برای راضی کردن عده بسیاری از کاربراست:n08: