نقل قول:
اس ان ار من هم در حال نوسان هست و عدد ثابتی نمیگیره
روزهای بارونی اس ان ار پایین تر میاد و باعث قطعی میشه
من فکر میکنم از جعبه تقسیم بیرون خونه باشه که مشکل داره و روزهای بارونی خیس میشه
شما بیرون از خونه رو چک کنید
Printable View
نقل قول:
اس ان ار من هم در حال نوسان هست و عدد ثابتی نمیگیره
روزهای بارونی اس ان ار پایین تر میاد و باعث قطعی میشه
من فکر میکنم از جعبه تقسیم بیرون خونه باشه که مشکل داره و روزهای بارونی خیس میشه
شما بیرون از خونه رو چک کنید
آقا حالا بچه ذوق دارهنقل قول:
زدی منهدمش کردی :n02:
گفتگوی آنلاین با پارس آنلاین همین یکم پیش
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza 11:31:50 AM
salam
نظام آبادی 11:32:30 AM
بفرمایید
reza 11:32:49 AM
میخواستم بدونم دانلود شبانه قراره حذف بشه ؟
نظام آبادی 11:35:44 AM
با رایگان بودن ترافیک مصرفی در بازه 2 الی 7 صبح ، تعداد معدودی از کاربران با تنظیم نرم افزارهای مدیریت دانلود تقریباً تمامی پهنای باند را اشغال نموده که باعث اختلال در مصارف سایر کاربران می گردد . با توجه به پایبندی شرکت جهت ارائه حداقل سرعت اسمی در تمامی ساعات شبانه روز و علاوه بر آن سعی در ارائه سرعت بالاتر از سرعت اسمی در تمام ساعات شبانه روز ،بنا براین اقدام به تغییر سیاست هدیه شبانه سرویس های محدود نموده ایم، تا با کاهش مصرف مشترکين پرمصرف همه مشترکين از پهنای باند مازاد که تا قبل در اختيار معدود افراد پرمصرف بوده است استفاده نمايند و سرعت مشترکين نسبت به قبل در اين بازه زمانی افزايش يابد.
reza 11:37:47 AM
اگر واقعا کاربرا میخوان چرا یه نظر سنجی نمیذارید ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بفرمایید سیاست جدید چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظام آبادی 11:38:29 AM
به دلیل بازخورهای دریافتی از مشترکین در جهت افزایش کیفیت سرویس ها در طول ساعات شبانه ، سیاست هدیه ترافیک شبانه از کاملا رایگان به 3/1 بهای ترافیک مصرفی تغییر یافت ،که همچنان این تغییرات به نفع کاربران پارس آنلاين نسبت به ساير رقبا می باشد.
reza 11:40:33 AM
نه اینطور نیست مثلا صبانت میتونی دو برابر ترافیک خریداری شده دانلود کنی مثلا 10 گیگ ترافیک میشه 20 گیگ شبانه ولی پارس میخواد هر شب از ملت پول بگیره واسه دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید یه نظر سنجی بذارید که مشخص بشه این کاربرایی که موافق حذف شبانه هستن چند نفرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظام آبادی 11:42:12 AM
اگر شما در روز هیچ استفاده ای نکنید می توانید تا 3 برابر ترافيک پکيج خريداری شده در شب در ساعات تعيين شده استفاده نمايد.
اگر نیاز به خرید ترافيک اضافی داشته باشید ، ترافيک اضافی خريداری شده نيز از همين قاعده پيروی می کند يعنی در شب 3/1 حساب می شود
reza 11:42:33 AM
نظر سنجی برادر نظر سنجی !
نظام آبادی 11:43:29 AM
ترافیک رایگان شبانه به عنوان یک ارزش افزوده به کاربران ارائه می گردید، ولی به دلیل بازخوردهای دریافتی از اکثر مشترکین در جهت افزایش کیفیت سرویس دریافتی در ساعت رایگان، سیاست هدیه ترافیک شبانه در تاریخ 10 آذر 93 از کاملا رایگان به 3/1 بهای ترافیک مصرفی تغییر یافت .
من امروز مخابرات بودم
خواستم پارس آنلاین پس بدم و از مخابرات بگیرم
اما به من گفتن که 1 مگ نامحدود دیگه داده نمیشه
نمیدونم این حرف چقدر درست هست و آیا کل تهران همینه؟ یا کرم از مخابرات منطقه ما بوده
حداقل سیاست نداشتن با پنبه سر ببرن ! حداقل اول یه طرحی مثل شاتل یا صبانت یا داتک بزارن ! بعد 1/3 کنن !
به نظر من يه نظرسنجي بزاريد تو انجمن ميزان مخالفت هم با امار بهشون برسونيم
نخیر کلی هستنقل قول:
حذف شبانه
و
حذف نامحدود
از برکات دولت جدید هست اون دولت قبلی با اون همه تحجر فکریشون این کار نکردند
روحانی مچکریم:n18:
یعنی دور بعدی ریاست جمهوری کسی به اینا رای بده واقعا شیرین عقل هست:n23:
عزیز دل نظر سنجی یا نوشتند در اینجا هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
تنها امید اینکه یک کله گنده ای یا یک آقا زاده ای از این قانون دلخور بشه شاید اون موقع فرجی حاصل بشه :n21:
یعنی مرده شور این رسانه ها و سایت ها رو ببرند برای اکثرشون پیام دادم ولی هیچ کدوم هیچ غلطی نکردند
نباید هم کاری بکنند همه با هم سرشون تو یک آخور هست :n23:
:n02:نقل قول:
بحث ذوق نیست
اینترنت شبانه من مدلش این شکلبه که سر ساعت خاصی قطع میشه
برای همین باید مودم ریست کنم و گرنه تا صبح قطع
اون زمانی که قطع بود میگفتم قطعه الان که سرعت داره میگم سرعت داره