اینم تست امشب من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم تست امشب من
وضعیت دانلود من عالیه
روی 600
حیف همچین سرعتی
سر یک ساعت نیم سه گیگ دانلود شد
یعنی بعد از ده آذر 4 هزار تومن پر
شما کاری جز اینکه بگی سرعتت بالاست نداری؟نقل قول:
توی چندصفجه همش داری همینو میگی. فهمیدیم سرعتت بالاست :|
سایت جدید پارس آنلاین همش عکسه حجمم 15 مگ پرید
طراحی کل سایت رو عوض نکردن. همون شلم شوربای قدیمیه. فقط صفحه اولش و بعضی صفحههای داخلی رو تغییر دادن که از بقیه شرکتها عقب نمونن. آره کلی هم عکس و مکس توش گذاشتن.نقل قول:
یعنی الآن، فقط دیگه مخابرات مونده که سایتش رو عوض کنه. کلاً پارسآنلاین تو این جور چیزا عقبه از بقیه.
تو سایت جدیدشون به سرویسهای 128 هم سرعت تا 16 مگابیت رو میدن، هم نمیدن!:n13:
جالبه بازم برای شیره مالیدن سر مردم نوشتن 2 تا 7 کاملا رایگان !!!
آره دیگه.نقل قول:
صبانت تو این کار خیلی هوشمندانهتر از پارسآنلاین عمل کرد. یعنی همه یه شب خوابیدن، صبح بیدار شدن دیدن که کار از کار گذشته. اما پارسآنلاین خبط کرد. یه ماه زودتر اعلام کرد. دید داره اوضاع خراب میشه. حذفش کرد. حالا هم تا نزدیکی روز موعود اعلام رسمی نمیکنه.
سلام بر همه مشترکین پارس انلاین
دوستان بنده تقریبا از 30 روز پیش مشکل قطعی لینک داشتم و هر کاری که به من گفتن رو انجام دادم اعم از تعویض مودم - سیم کشی مجدد - تعویض اسپلیتر و غیره .....
ولی تا امروز مشکل من حل نشده حتی 3 بار تا الان خط بنده رو مانیتورینگ و آنالیز کردن و قطعی ها رو مشاهده کردن اما باز میگن نمی دونیم مشکل از کجاست
میزان SNR خط بنده روی 23 با پهنای باند 4 مگابایت هستش, قسمت مخابرات پارس انلاین میگه این عالیه و میگه شما مشکلی ندارید و تیکت بنده رو میبندن اما مساله اینجاست که نویز خط اینترنت من روی ساعات نامشخص برای چند ثانیه به منفی میرسه و لینک قطع میشه دوباره که تماس میگیرم میگن باید مانیتور شه و ....... (روز از نو روزی از نو)
این پست رو برای این گزاشتم که اگر کسی مانند من این مشکل رو داره یا داشته بگه تا شاید متوجه بشیم باید چه کاری برای حل این موضوع انجام بدیم.
داداش اکثرا سرعتشون بالاست به جز یک دو نفر فکر نمیکنم ایشون هم قصد خاصی داشتن :n01:نقل قول:
__________________________________________________ _______________________
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت تعرفه ها بند مربوط به دانلود شبانه رو برداشته بودن ولی الان توی سایت جدید دوباره اضافه شده ......
یعنی میشه امیدوار بود ؟