به نظرم شما اول یک سرویس 1 ماهه ارزون بخر اگه از کیفیت راضی بودی بعدش بسته قرمز 1 ساله بگیرنقل قول:
Printable View
به نظرم شما اول یک سرویس 1 ماهه ارزون بخر اگه از کیفیت راضی بودی بعدش بسته قرمز 1 ساله بگیرنقل قول:
به نظر من سمت های وب نیا!!! قیمتش شاید مناسب باشه ولی پینگ داغون سرعت در طول روز نوسان شدید داره و کمبود پهنا داره در اکثر مراکز ( سرعت 16 میبنده دانلود از 500کیلوبایت بیشتر نمیشه) سرعت تک کانکشن داغون:n21:نقل قول:
چون های وب در مرکز شما داغون بوده ، دلیلی نمیشه که برای همه کیفیتش داغون باشه!!! الان من خودم از شاتل اومدم های وب و نتم از هر جنبه ، سرعت و پینگ و کیفیت خط و غیره ، بهتر از شاتله ؛ پس باید برم تاپیک شاتل و بگم که سمت شاتل نیاین و داغونه و فلان و برین های وب بگیرین؟!!!!!نقل قول:
تو این مشکل پهنای باند که برای شما پیش اومد. Max Rate هم اومد بود پایین؟ یا اوکی بود و فقط Data Rate اومده بود پایین؟نقل قول:
الان یه چند وقتی هم هست برا من هم مشکلاتی بوجود اومده احساس میکنم کمبود پهنای باند هستش
نه دوست گرامی اصن کمبود ما به خط نبودنقل قول:
مثلا ریت رو 16 مگ میبیست سرعت بصورت نرم افزاری از خودشون بالاتر از 4 مگابیت نمیرفت
ریت 12 مگ بالاتر از 4 مگ نمیرفت
هر رییتی میذاشت محدود شده بود خط هم همیشه کشش تا 16 مگ رو داشت مکس ریت همیشه پاین تر از 16 نمیومد
خط هیچ تغیری نداشت تو کیفیتش فقط محدودیت سرعت بود که اخر سر گفت همین مقدار پهنا رو میتونیم بدیم منم درخواست تخلیه دادم
الانم مرکز رو سرویس دهیشو قطع کردن
تست سرویس 16 مگ های وب با سرور خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت چند وقته خوبه : ( خط روی 6 مگ )
اینستاگرام و تل مشکلات نداره برای شما ؟نقل قول:
امروز زنگ زدم گفتم خط رو روی 24 مگ بزارن ببینم خط کشش داره یا نه ، الان اکی کردن این شده وضعیت :
تا 22 مگ انگار اکی شده ، و جالب اینجاس با اینکه snr شدیدا افت کرده ولی اصن احساس نمیکنم که خط قطع و وصل میشه یا تایم اوت داره ! این سرعت دانلودم در مجموع : (2.1مگ)
این هم پینگ در حالی که داره دانلود میکنه :
بهشون بگم بزارن رو 16 مگ یا اینکه همین بمونه ؟ :n41:
دوستان پینگ های وب چطوره؟
الان اندیشه سبز خزر هستم (رشت) شبانه هارو برداشتن به صرفه ترین ISP ها وبه
خیلی پینگ برام مهمه
به نظرتون مهاجرت کنم به های وب؟
شما یه لینک از سایت داخلی یعنی soft 98 بزن 8 کانشن دانلودنقل قول:
بعد با تسک منیجر ببین نهایت چقد سرعتت میشه
22 مگ باید بهتون 2.7MB یا 2700KB سرعت بده
خطتون هم رو مرز قطعی هستش
یبار کلا همین تسی رو که گفتم تو کل ساعتا نهایت رو بگیر مکس ریت واقعیتونو در بیار احتمالا مرکزتون نهایت کشش باید 18 مگابیت باشه
شما عملا خطتون رو 24 یا 22 یا هرچی بالاتر بذارید نهایت سرعتتون همین احتمالا 18 مگابیته
بهتره تست بگیرید ببیند چقد سرعت دانلود نهایت بهتون میده اگ 18 مگ اخرشه خط رو 18 مگ ببندین
من هم چند روز پیش از مخابرات به های وب انتقال دادم و دیروز سرویس adsl شانزده مگ فعال شد
همه چیزش از پینگ و نویز و پشتیبانی و... عالی هست
ولی از ساعت 19 سرعت تک کانکشن به شدت پایین بود و تا ساعت 1 امروز ادامه داشت
ظاهرا مشکل پهنای باند دارند
امیدوارم این مشکل را برطرف کنند
نه مشکلی ندارننقل قول:
شما خطتون فیبر نوریه ؟نقل قول:
نه ، اگه بود که فقط مخابرات میتونستم نت بگیرم.
پ.ن
یکی از دوستام های وب داشت ، مخابرات بدون هیچ دلیلی اومدن تمام خط های یه منطقه کردن فیبر نوری! و همه مجبور شدن مخابرات بگیرن و ملت ریختن تو مخابرات ولی اعتراضا جواب نداد ، فقط خدا خدا کنیم این اتفاق واسه ما نیفته ، یکی نیست بگه اخه ما اگه سیم مسی و کهنه بخوایم باید کیو ببینیم ؟
جالبه هر وقت من از های وب تعریف میکنم خراب میشه :n02:نقل قول:
از دیشب چند بار قطعی داشتم
چند روزه پشت سر هم از بعد از ظهر اینترنتم سرعت اش افتضاح میشه، حروم زاده ها ، اگر یک روز باشه میگی اشکال نداره ، اما الان یک هفته است اینطوریه ، مردشورشون رو ببرن با این سرویس دهی شون.
این وضعیت تایم اوت و پینگ ام هست ، خودتون قضاوت کنید.
تایید میشهنقل قول:
های وب سرعتش خوب نیست و مشخصه که به خاطر طرح فشفشه مشتری زیاد جمع کرده و مشکل پهنای باند داره و جوابگوی نیاز کاربرانش نیست
5 روز پیش که سرویس رو گرفتم پینگ خوب اما اینم 2 روزه نابود شد
برخلاف آی اس پی ها دیگه پورت ها رو هم محدود کردند احتمالا بخاطر مشکلات دیداس و سرعت تک کانکشنها و اکثر اپلیکیشان ها مرور وب و کلا به مشکل خوردند
کلا برخلاف چیزی بود که تصورش را داشتم
حالا وقتی یک نفر میاد و راهنمایی میخواد که از های وب سرویس بگیره و با صداقت راهنمایش میکنم که های وب پینگ و ثبات در طول روز و سرعت تک کانکشن داغون هست و تجربه خودمو میذارم بعضی ها انگار های وب مال پدرشون هست و با تعصب کامل دفاع میکنن! (بخاطر اینه که این مملکت هیچ پیشرفتی نداره فقط تعصب کور کورانه)
قبول دارم های وب تو شب ها سرعتش افت میکنه ولی من راضیم. شما بگرد ببین با سی هزار تومان کجا 50 گیگ میدن.
اقا سرویسا این چطوریه ؟
دانلود شبانه داره؟
با ماهی 30 تومن اینا چی میشه گرفت؟
شبانه و روزانهاش یکیهنقل قول:
با سی تومن رو میتونی 50 گیگ دانلود کنی تا یک ماه
رفتم دیدم طرحاش متنوع نیست حیف چیزی نداره بدرد من بخوره چند ماهاشم همون 1 ماهس عملا چون حجم میسوزه میمنوند خوب بودنقل قول:
دوستان یک عدد فشفشه 100 گیگ 1 روزه موجود است با فشفشه 10 گیگ 7 روزه عوض میکنم
اگر کسی از دوستان خواست لطفا پی ام بده ....
واسه من نگه دار فردا ازت می گیرم ...نقل قول:
قیمتم بفرست .
سلام دوستان
این مسخره بازی جدید شرکت های وب برای چیه ؟
من ۲ روز قبل خطم فعال شد در حال تعجبم بندی دیدم که برای ۱۰ سال قبل و زمانی بود که تازه ADSL راه افتاده بود واقعا نمیفهمم با سرعت جلبکی باید برای دریافت سرعت بالای ۱۲۸ مدرک دانشجویی کارت برسنلی اینا بدیم
تاسف واقعا داره واسه این شرکت
الکیه مگه من الان 18 مگ دارم کارت دادم ؟ اونا یه چیزی میگن چون طبق دستورالعمل احمقانه شون کار می کنن ولی عملا رعایت نمیشه ....نقل قول:
من آسیاتک داشتم خطم روی ۱۶ مگ بسته شده بود Snr رم رو ۱۱ بودنقل قول:
الان روی های وب خطم روی ۷ مگه SNR رم روی ۶ هست .. خیلی ستمه که روی IDM ۷۰۰ تا بیشتر نمیره
در صورتیکه من آخرین بار از ایراسنل دانلود کردم روی idm تا ۸ مگ میرفت
رانژتون مشکل داره ، یک تست سرخط بگیرید ، اگه مشکل باشه میره برای بررسی رانژه از مرکز و قطعا رفع میشهنقل قول:
دوستان کسی کد تخفیف دیجی کالا داره لازم نداشته باشه؟اگر نیاز ندارید بگیرید و برای من پیام شخصی کنید
فشفشه 100 گیگ یه روزه میخوام .....
نقل قول:دوستان کسی کد تخفیف دیجی کالا داره لازم نداشته باشه؟اگر نیاز ندارید بگیرید و برای من پیام شخصی کنید
کسی زنده ست اینجا ؟
نقل قول:
سلام اگه هنوزم نیاز دارید بفرمایید ک پ خ کنم
سلامنقل قول:
ممنونم آره نیاز داشتم عزیز
پ.خ شد:n40:نقل قول:
هنوز میخوای؟نقل قول:
آره ............نقل قول:
سریع جوای دادی:n19: .حالا چه جوری باید بهت بدم؟نقل قول:
ها ها چون موقعی که داشتی پست میزاشتی من تو تاپیک بودم ....نقل قول:
شمارمو برات میفرستم بیا تلگرم .....